מ י ס פ י ג י
New member
העידכון שלי../images/Emo13.gif
אז ככה, התלוננו באוזני כמה אנשים על כך שהפורום מת, ומה לעשות אני מסקימה, אז אני עושה כל מה שאני יכולה כדי להוסיף לו צבע. אז מה חדש? יהיה מעכשיו כל יום הודעת פרק, על הפרק של שש.[אגב אני צריכה לפתוח עכשיו אחת כזאת]אבל אם אני לא יראה את הפרק או לא יהיה לי משהו להגיד עליו, אני לא אפתח הודעה כזאת, אז תפסו את עצמכם ביידים ואם יש לכם מה להגיד תגידו סקר חדש, הסקר הקודם כבר שיעמם והחלטתי שצריך שינוי, אז הנה זה.[ אני אשמח לקבל רעיונות לסקרים
] תוצאות הסקר הקודם, בקובץ המצורף. מאמר חדש, חשוב שתקראו אותו, הוא לא שלי אך הוא רציני ויכול לעזור! עכשיו אני עובדת על כמה משחקים עבוד הפורום, אחד זיהוי הדמות מתמונה, אני מטשטשת את התמונה, ואני לא טובה בזה אז זה יהיה קל, אם מישהו מוכר, אתה מוזמן לתרום לעיניין. וכמו כן על חידון למתחילים, כדי שיבינו את הרעיון הכללי
. אני אשמח לעוד רעיונות לשיפור, וכדי שתשתתפו בשרשור מזל"ט אחרת אני לא אוכל להגיד מזל"ט ביום המיוחד. ומי שעדיין לא יודע תא"ו= תהרוג אותי וזהו להתראות, ותודה שטסטם- כרמל.
אז ככה, התלוננו באוזני כמה אנשים על כך שהפורום מת, ומה לעשות אני מסקימה, אז אני עושה כל מה שאני יכולה כדי להוסיף לו צבע. אז מה חדש? יהיה מעכשיו כל יום הודעת פרק, על הפרק של שש.[אגב אני צריכה לפתוח עכשיו אחת כזאת]אבל אם אני לא יראה את הפרק או לא יהיה לי משהו להגיד עליו, אני לא אפתח הודעה כזאת, אז תפסו את עצמכם ביידים ואם יש לכם מה להגיד תגידו סקר חדש, הסקר הקודם כבר שיעמם והחלטתי שצריך שינוי, אז הנה זה.[ אני אשמח לקבל רעיונות לסקרים