העידכון השבועי...

• פותח הנושא SGVB
  • פורסם בתאריך

SGVB

New member
שבו"ט וחודש טוב לכולם

טוב אנשים אני חייב לכם הסבר...

בס"ד להיכן נעלמתי דווקא ביום שישי? לא היה עידכון שבועי, ולא
של שבת! ובכן לאחר שסיימתי לגלוש כאן ביום חמישי עליתי למיטה משום שלא הרגשתי טוב! קמתי יום שישי כדי לשתות חצי כוס מים ושוב חזרתי לישון. קמתי שוב כניסת שבת חצי כוס מים+אקמול, וחזרה למיטה וככה כל השבת. עכשיו ב"ה אני מרגיש קצת יותר טוב, אז בנתיים אני כאן...

העידכון השבועי...

בס"ד שבוע טוב.... מצטער על האיחור בפרסום העידכון, ככה זה שחולים... קיצר אז מה היה לנו השבוע? תחיה הלהיטה אותנו לנושא חצאית+מכנס. שלג ירד ברחבי הארץ, חוויות? תמונות? זה הזמן לשלוח אלינו... חוץ מזה מגיע לאושרה1 המון המון המון מזל"ט ליום ההולדת שלה. מי יוצא לביריה? ובכן, מי שיוצא/ת שיפתח שירשור... רפואה שלימה לכל החולים/ות... המלצה ממני: לבוא לצפון, כי אין נוף יותר מרהיב מבשבוע האחרון והשבוע שיבוא עלינו לטובה פשוט מדהים, יפה וכל מילה נוספת מיותרת! שרוך היקר ייצג את הפורום היקר שלנו במפגש חבריא ב' שנערך במחוז חיפה, מקורות נאמנים מוסרים שהיה אחלה וכל הצדדים נהנו, אגב שרוך הבטיח שבפעם הבאה הוא יפרסם וידבר יותר על הפורום... בקשר לאורחים בפורום... דיברתי כבר עם מנחם שינדלר (רכז מחוז חיפה) ועם מוני (רכז מחוז צפון), שניהם הסכימו להתארח אך זאת לאחר שיקפצו לפורום, נכון לעכשיו אף אחד מהם עדיין לא נכנס ולא אישר סופית את השתתפותו... יכול להיות שאנחנו עד כדי כך גרועים??? הסניף הוירטוראלי בשלבי סיום הבניה ובשבועות הקרובים יפתח קישור מראש דף הפורום, אל דף הסניף הוירטואלי מי שרוצה להצטרף זה הזמן... דבר תורה קטן: בפרשה הקודמת משה עולה לכתוב ולהוריד את לוחות הברית, ודווקא בשיא ודווקא לפני סיום יורד משה העם חוטא והוא מנפץ את לוחות הברית! אני מקשר זאת בקשר ישיר לחללית "קולומביה" ולאסטרונאוט הישראלי הראשון אל"מ אילן רמון ז"ל, אשר דווקא בשיא ודווקא לפני סיום התפוצצה החללית. אך כמו שמשה רבינו עלה שוב עד יום הכיפורים ואחר מכן הוריד את לוחות הברית, וה' אמר לו: "סלחתי כדבריך..." כך גם לישראל יהיה המשך גם בתחום החלל... שבוע טוב, ליאור&הדסה! תמיד שמח להענות לבקשותיכם/ן ב-055850627 אגב, מי שיודע לבנות אתרים ומוכן לעזור לי בבנית הסניף הוירטואלי שירים צילצול או ישלח מסר אישי!

אגב ../images/Emo26.gifהסקר../images/Emo36.gif

בס"ד יתחלף היום בע"ה... והפעם: תחרות הבדיחות שהכרזנו עליה לפני חודש הגיע הזמן לעשות הצבעה אז הנה הקישור, ותצביעו מי הכי מצחיק! ובכן הפרס... הרשות הפלסטינאית ממשיכה לתרום חופשות זוגיות במוקטעה... מי שרוצה תמונה יכול להביט בכרטיס האישי שלי צירפתי שם תמונה שלי מעל המוקטעה... הצביעו והשפיעו!

טיפוסית

New member
ברור ששל חגי

הוא הכי אבל הכי אבל הכי הכי הכי מצחיק שיכול להיות ברמה של תנוקות כמובן

אושרה1

New member
לא לקרוא לי אושרה 1 רק אושרה פשוט

בס"ד אושרה1 קוראים לי כי אושרה היה תפוס וזה מגעיל בבקשה רק אושרה ותודה! אושרה

אליגטור

New member
יש לי שאלה אלייך

ובעצם גם אל השאר. מכיוון שההומור שלי כנראה לא מקובל ממש על כמה אנשים כאן (זה לא דבר שלילי) וראיתי כבר שעלי להיזהר בבדיחות שלי כי אנשים כאן נעלבים (וזכותם המלאה) וזה לא אחד או שניים. כשראיתי את הודעתך, הדבר הראשון שעלה לראש זה לכתוב תגובה ללא תוכן בנוסח הזה- "בסדר, אושרה1". אך מכיוון שאני יודע על מצב ההומור שלי כאן, לא כתבתי שמא את תיפגי מכך או מישהו אחר יפגע במקומך. אז הרשי לי לשאול האם היית נפגעת אם הייתי כותב את זה? השאלה היא כללית כי ההומור שלי הוא ציני וחד לעיתים, לפעמים עד כדי אכזריות מסוימת, לדברי אנשים שאני מכיר, אז האם אתם רוצים להשאיר את זה ככה, שאני אזהר בלשוני, או שלא אכפת לכם?

אושרה1

New member
ממש לא...

בס"ד שראיתי מה התכוונת לרשום צחקתי. אני לא אחת שנפגעת קצת צחוקים בחיים לא יזיקו להיפגע???????? לא!!!! אל דאגה איש יקר המשך כך צחוק בריא לבריאות!! אושרה

yair13m

New member
כן תביא את מנחם תגיד לה שיאיר ממחוז

חיפה פה תגיד לו שאני ממליץ לו על המקום...

yair13m

New member
שבוע ענק לכולם...

מקווה שאדר ב' יפתח בתחילה טובה... ושפורים שעוד מעט מגיע אז בנתיים תכלו
ומקווה שתיהיה לכם
< תחפושת> מקורי משלכולם. ושלא יעשו לכם חור בראש או באוזניים
זהו אז שבוע טוב לכולם

שבוע טוב!!

ב"ה חודש טוב (עוד לא ר"ח רק שבת מברכין/ם (אין לי מושג) רק ביום שלישי רביעי .) משנכנס אדר מרבין בשמחה משנכנס אדר ב' מרבין ביותר שמחה

למעלה