העטיפה של האוסף פה
B bLAck hALo New member 5/11/05 #7 נחמד. אני דווקא נורא מרוצה שהוא בחר מהסט הזה כי זה מראה שהוא באמת סוגר את כל הקטע של 'המופעה של אמינם' והגיע הזמן. מקווה שאחרי האוסף האמינם שתמיד אהבתי יחזור :] סה"כ אחלה של עיצוב אבל פונט נורא :|
נחמד. אני דווקא נורא מרוצה שהוא בחר מהסט הזה כי זה מראה שהוא באמת סוגר את כל הקטע של 'המופעה של אמינם' והגיע הזמן. מקווה שאחרי האוסף האמינם שתמיד אהבתי יחזור :] סה"כ אחלה של עיצוב אבל פונט נורא :|
B bshady New member 6/11/05 #9 כאילו מה חשבתם? שתראו אותו בסינר ורוד מכין מאפינס במטבח? מה אתם מצפים?!
L Lil M New member 6/11/05 #10 לא מצחיק../images/Emo11.gif קצת השקעה..מקוריות..לא להתפס על הקונספט של הקודם. לזה ציפיתי.
B bshady New member 6/11/05 #12 תלוי איך את מסתכלת על זה האלבום הזה קשור לאנקור , זה לא בדיוק אלבום עצמאי , והוא מין "המשך"...אז למה שהוא לא יהיה תפוס על הקונספט ההוא? =/
תלוי איך את מסתכלת על זה האלבום הזה קשור לאנקור , זה לא בדיוק אלבום עצמאי , והוא מין "המשך"...אז למה שהוא לא יהיה תפוס על הקונספט ההוא? =/
L Lil M New member 7/11/05 #14 ממש לא המשך.. אלא אוסף של כל מה שקרה עד עכשיו... מסלים שיידי אל פי ועד אנקור עוד שירים חדשים וכמה שבכלל לא יצאו.. ציפיתי למשו שונה=\
ממש לא המשך.. אלא אוסף של כל מה שקרה עד עכשיו... מסלים שיידי אל פי ועד אנקור עוד שירים חדשים וכמה שבכלל לא יצאו.. ציפיתי למשו שונה=\
G galileho New member 8/11/05 #16 יפה ../images/Emo45.gif אנלא יודעת למה כמה פה לא אהבו אני אישית אהבתי טודע