העטיפה שלי ל-Unplugged

AeroTom

New member
העטיפה שלי ל-Unplugged

זהו ה-Cover שהכנתי למופע Unplugged המלא. את העטיפה הקדמית לא היה לי הרבה מה לשנות כי מצאתי משהו דומה אבל את העטיפה האחורית הכנתי הכל לבד. את כל השירים אפשר להשיג ב-Kazaa והעטיפות כבר מוכנות בגודל להדפסה... אם מישהו מתקשה למצוא את כל השירים או שאין לו מדפסת כ"כ טובה שמדפיסה באיכות גבוהה אז אפשר אולי לסדר משהו שאני יכין לכם ויביא לאיזה פגישה או משהו שתהיה בעתיד... פה זו העטיפה הקדמית.

AeroTom

New member
וזו העטיפה האחורית...

Enjoy

Mrs Hetfield

New member
מקסים!!

יש לי את האנפלגד.. אני פשוט מטורפת עליו!! כשהייתי עם חבר שלי תמיד הייתי שמה את זה ברקע.. אני בגלל הדיסק הזה קניתי מפוחית וניסיתי להתחיל ללמוד.. בינתיים זה לא יצא לפועל.. אבל מתישהו! וואי וכתוב סדר השירים! נפלא! כי אני לא בטווחה שאצלי הם בסדר הנכון

SaintJohn

New member
באמת אחלה!

אגב, גם אני בקיץ קניתי מפוחית יחד עם ערכה כזאת ללימוד עצמי, אבל לא התפניתי לזה. במקביל התחלתי שיעורי נגינה על תופים, ואני מתמקד בזה כרגע. אבל אני מקווה לנגן יום אחד על מפוחית. אני מת לנגן כמו סטיבן!

AeroTom

New member
גם אני...

אבל זה נראה לי קשה לדעת טוב על המפוחית. בכל מקרה אני מדמיין את עצמי הרבה פעמים מבצע את ההתחלה של Pink,הקטע ב-Cryin,ועוד...
ואני מת על Hangman Jury ב-Unplugged! התחלה מעולה להופעה מעולה. שחבל ש-MTV הראו ממנה רק קצת...

בינג

New member
וואי עטיפות יפות!

איזה ביעוס שלא ראיתי את זה... מתי זה היה ב-MTV מתי זה יהיה שוב? מישהו יכול לשלוח לי את ההופעה, והוכל להתחלף אפילו?(יש לי בוטלגים..) (רשמו אלי בפרטי...)

AeroTom

New member
תודה. ו-

כמובן שיש לי בוידאו אבל MTV לא שידרו את כל ההופעה. הם שידרו רק את: Hangman jury Dream on Toys in the attic Train Walkin' the dog One way street. ואם יהיה את זה שוב בטלויזיה כמובן שאעדכן פה.

בינג

New member
נחמד...

יש גם גירסאת בוטלג שזה כל ההופעה... (אולי מה שכתבת זה כל ההופעה, אני לא יודע...)

AeroTom

New member
לא...

כמובן שמה ש-MTV זה לא כל ההופעה... את כל ההופעה אתה יכול לראות את השמות בעטיפה האחורית שלי...הלוואי והיו משדרים את הכל!

למעלה