העזרה

ismeralda100

New member
העזרה

אישה צעירה אחת מחליטה להיות שונה. האישה שהשיער שלה אינו מוחלק והמוח שלה נתון לבעיות גדולות מעט יותר מאיזה פאי להכין לבעל לארוחת הערב, מגלה נחישות ואומץ לא מוסבר. כולן פחדו, אף אחד לא האמין שזה יצליח. השמרנות הקיפה אותה מכל עבר. בסוף זה הצליח. רוצים לקרוא עוד מה חשבתי על הסרט? הנה: http://saloona.co.il/ismeralda/2011/10/09/העזרה/

../images/Emo45.gif

קיבלתי המלצה מאוד חמה על הסרט הזה רשמתי לפני, בנוסף לעוד סרט שחייבת לראות: "טיפש, מטורף, מאוהב" <עכשיו נשאר רק למצוא את הזמן
>

ismeralda100

New member
אז מוסיפה לך גם את "חצות בפאריז"

שמתי 3> שהרבה אנשים נמנעים מללכת לסרטים של וודי אלן בגלל שהם של וודי אלן. בעיניי זה לא ממש משחק תפקיד. הייתי בסרטים שלו שהיו גרועים, הייתי בסרטים שלו שהיו מעולים. אני משתלדת לא לקבוע מראש..... זה בכ"א ממש מצחיק ומיוחד!

סגלגלה 1

New member
להבדיל

את חצות בפריז אני לא אהבתי. אמרו שזה לא וודי אלן אופיני, וזה כן. זה הקצב האיטי שלו. לטעמי זה חיקוי לא מוצלח של של ויקי כריסטינה ברצלונה. פרט לתמונות המהממות, שאת מרגישה שאת הולכת בעצמך ברחובות פריז.

סגלגלה 1

New member
וברשותך אני אוסיף

גם אני קראתי את הספר וראיתי את הסרט. הספר היה נהדר וגם הסרט, גם אני לא ממהרת לראות סרטים על ספר שקראתי כי בד"כ הסרט מקלקל. במקרה הזה הסרט כמעט העתק מדוייק של הספר, סרט ארוך שעתיים וחצי, כדי לא לפספס סצינה אחת מהספר. הומור טוב ושחקניות כושיות נהדרות וגם ידיד שראה איתי את הסרט, שאוהב בד"כ סרטי אקשן קשים, נהנה מאוד. ולמרות הכל .... לקרוא את הספר היה תענוג גדול יותר. בא לך פיא שוקולד:).

ismeralda100

New member
והסרט עשוי

בצורה מדהימה. לגבי הספר אני לא בטוחה כי קראתי אותו מזמן. בגלל שאני קוראת המון יש לי נטייה לשכוח פרטים. השחקניות אכן נהדרות (שחורות
, אני מעדיפה להשתמש במילה הזו).

למעלה