העוף השבועי....

מלאכית16

New member
העוף השבועי....../images/Emo110.gif

מוקדש לפני באהבה.....שהצליחה לשבור את שיא השיאים בשיחת הטלפון הארוכה ביותר בעולם.... תוציאו עלינו את כל הרפתקאותיכן השבוע, או של סוף השבוע....

Penny s

New member
תודה, הילולה ../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

מי שמע ומי יודע על ארבעת הבניינים הראשונים בערבית? זה כל מה שאני [חושבת שאני] יודעת עד כה: בניין 1: katala, katula, katila - זה כמו בניין קל. בניין 2: kattala - עם שדה [w] בע' הפועל. בניין 3: kataala - עם אליף לתנועה ארוכה אחרי פ' הפועל. בניין 4: מישהו יודע? אוף, סיבכתי אתכם לגמרי.. חבל שאין לי סורק, הייתי כותבת את זה בצורה נורמלית
ועוד משהו, למי שטרח לקרוא את ההודעה עד סופה - אני צריכה את ההטיות של הגופים בזמן עבר והווה/עתיד. אז מה שיש לי עד כה: ana katabtu anta katabta anti katabti nachnu katabna hau kataba hia katabat אני צריכה את: hum, huna, antum, antuna ואת הזוגיים.. anyone?

Fantine

New member
ממתי את לומדת ערבית? ../images/Emo85.gif

בניין רביעי - אפעל (aktal) עם אליף לפני פ' הפועל. הוא מקביל ל"הפעיל" בעברית. מה שאני זוכרת בע"פ: ana katabtu - aktabu anta katabta - taktabu anti katabti - taktubina nachnu katabna - naktabu antum katabtum - taktubuna antuna katabna - taktabna hum katabu - yaktubu (עם אליף שקטה בסוף) huna katabna - yaktabna (עם שדה מעל הנו"ן) antuma ו huma אני לא זוכרת, רק את העתיד: taktubani עזבי אותך מערבית - תלמדי צרפתית
ותשני חתימה!

שניש

New member
ערבית =השטן../images/Emo56.gif

גם מתמטיקה,תנ"ך,ספורט (המורה ה-$#*&^%&YU*#$%) ,היסטוריה,פיזיקה... בעצם כל המקצועות שאנ לומדת בבית ספר חוץ מדרמה = השטן. כמו שרואים אני פשוט מתה על בית ספר.

Penny s

New member
מתמטיקה זה השטן הגדול ../images/Emo15.gif

ערבית זו שפה נחמדה, כשמתרגלים אליה
תודה על העזרה, נטלי

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifקיבלתי 100 בערבית ואני לא

זוכרת כלום
אההההההההה... יש לי עוד מעט מבחן ואני אצטרך ללמוד הכל מחדש

בעקבות פניות........

החלטתי לשנות קצת את הקולאז' שעשיתי לפני במשחק ענק-גמד למשהו לפורום! אז קבלו אותו

שניש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifזה הכי טוב בינתיים!../images/Emo56.gif

*מתלהבת* סליחה מכל האחרות שגם הכינו את הקולאז' אבל זה ממש יפה!!

Penny s

New member
מה קורה עם האייקון |מזילריר|? ../images/Emo15.gif

הוא יותר מידי יפה בשביל שיהיה לו כיתוב על כל הפרצוף.. את יכולה להסיט את הכיתוב לפינה או למטה, שלא יסתיר את סנייפ?

Penny s

New member
../images/Emo45.gif כל אחת יכולה להזדהות..../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

מלאכית16

New member
זה נכתב בימים עברו....../images/Emo110.gif

בעת המלחמה הקיומית של ושל אביגיל על "מי תהיה הבעלים של אלן".... אחחחחח מזל שהיא עברה.... ואני זוכרת עוד שאמרו אנשים *שיעולדנהואביגילשיעול* שאין סיכוי לפתיחה של פורום אלן ריקמן.....שאין לו מספיק מעריצות.....כנראה שהסיפוק מלהוכיח לאנשים שאני צודקת והם טועים הוא עצום..... תמיד אמרו לי שאני יכולה לגעת בשמיים, אני רק צריכה לנסות....

מלאכית16

New member
נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה../images/Emo110.gif

אני קראתי לה לבוא לבקר בפורומנו הקט אם אני לא טועה...אבל כנראה שאלן הוא לא דבר מספיק חשוב בשבילה.....לא נורא....העיקר שיש לי אתכן!!!

למעלה