העונש לסים החוטא

העונש לסים החוטא

טוב... נתחיל בזה שאני מעולם לא נחשבתי לארכיטקט דגול.. ביחוד אחרי שאנשים ראו את התוצאות המזוויעות שלי בסימסיטי למיניהן ובסימס.. ועדיין... סדרת 'לפי ראות הארכיטקט' לא מיועדת למשחק ממש... יותר מזה... רוב הבתים נוצרו בעזרת צ'יטים... בלי להתחשב בשום חוק (פורע שכמוני) בסדרה אפשר למצוא בין השאר את 'המצודה הבלתי חדירה', 'העב"מ', 'מלון הדירות האמריקני' ומעכשיו גם את 'מעוז האינקוויזיציה'... האחרון מוצג עתה לפניכם.

המשך

הסים החוטא מלווה במדרגות לקומה השניה שם הוא מובל במסדרון צר ופתלתל שמוגן במצלמות.

והמשך שני

אם לסים המסכן יש מזל הוא מובל לאגף הצפוני... שם מדרגות מובילות אל המרתף הקל

והמשך להמשך

שם מחכות לו שתי נקבות... המלאכית השחורה והאבירה המתה... שרק מתות לשלוף ממנו הודאה בחטאיו... אתם מבינים... בסימקוויזיציה מניחים מראש שהסים אשם... כל העניין הוא לגרום לו להודות על ידי לחץ פיזי בלתי מתון.. יש גם טלפון אבל הסים זכאי לוותר על שיחת הטלפון האחת...

ועוד המשך

אבל לרוב הסימס אין מזל והם מובלים בהמשך המסדרון אל האגף הדרומי... שם ממתינים המאסטר והמאסטרית... כדי להוציא הודאה בעזרת שיקויים שונים ומשונים...

והסוף תמיד אותו סוף

אם אתה לא מודה... לוחצים עליך עד שאתה נשבר... אם אתה מודה... אתה ראוי למוות על חטאיך... רוב הסימז מרגישים הקלה כשזה בא...

אמממ ומה עם הצלפות?

עקירת שיניים בלי הרדמה? סירוס? LOL כריתת אצבעות? הצמדת מכשיר מועך ביצים LOLLLLLLLLL סתם עזבו אני סתם מושפע מסרטים וקליפים.. (של מרילין מנסון חח)

אנשובי

New member
אזרים יקרים...

אנא פתחו את ללבכם וכיסכם (?) לממן השתלת מצפון ואו רגש אנושי בתוך הנבלות האלו!!!. תודה

../images/Emo73.gif אוטו...

אה כן... זה לא חבילת תוספות... זה קישוט יוקרתי... אפשר להוריד כמה וכמה מהם בחינם מכאן Rogue

למעלה