העונות שלכם!

sok777

New member
העונות שלכם!

ספרו קצת על העונות.. צריכים קצת מיקוד על הסיפור? הנה: קבוצה: ליגה: עונה: תארים מעונות קודמות: התמודדויות העונה הזו ואיפה אתם בכל אחד [גם אם עפתם ממשהו ספרו על כך]: רכישות מעונות קודמות: רכישות מהעונה: מכירות בולטות: טקטיקה: קשה? קל? מאתגר? עוד סיפורים מעניינים על השמירה הזו: ואפשר להוסיף תמונה או שתיים.. :) כמובן, אם אתם רוצים להוסיף משהו משלכם שרשרו להודעה המקורית ששלחתם. שבת שלום לכולם!

sok777

New member
ארסנל - Arsenal F.C

התחלתי עם מנצ'סטר משהו די כושל והחלטתי להתחיל מחדש הכל והתחלתי עם ארסנל. העפתי את ג'סטין הויט ב1.3 מיליון [ועוד 30% מהמכירה הבאה] לווסטהאם. השאלתי לרדינג את אלכסנדר סונג. לראסינג סנטאנדר השאלתי [מחליף לאוואט
] את מנואל אלמוניה. ל-לאנס השאלתי את מארט פום האסטוני. בגלל שארסנל מתחילה עם המון פצועים [ממה שאני זוכר: קליצ'י, סנדרוס, לאורן, דיאבי ואולי גם שכחתי..] אז הבאתי בהשאלה מברצלונה מגן שמאלי בינתיים עד שקליצ'י יתאושש והוא דווקא מאוד טוב - סילביניו. שיהיה מגן שמאלי עם קליצ'י. די בתחילת מועד ההעברות הבאתי את מיקה ריצ'רדס ממנצ'סטר סיטי בתמורה ל9.5 מיליון פאונד. מגן ימני/בלם/קשר אחורי/קשר מרכזי. אני מביא בעיקר צעירים. הוא בן 18. הבאתי גם את אקינפייב ב2 מטרות: 1. שוער שני 2. יורש ללהאמן שעתיד לפרוש בקרוב. בינתיים אקינפייב די שוער ראשון. :) קבוצה: ארסנל ליגה: פריימרליג עונה: 1.. תחילת דצמבר. תארים מעונות קודמות: - התמודדויות העונה הזו ואיפה אתם בכל אחד [גם אם עפתם ממשהו ספרו על כך]: יש לי את גביע הליגה, עברתי בו בסיבוב הראשון את מידלסברו בבית 2-0. בסיבוב ה4, שזה שמינית-הגמר יצאתי מול ניוקאסל [המוליכה של הליגה] במשחק גדול הובלתי 1-0 מהיר ואז 2-0. הם עשו 2-1 במחצית נדמה לי. במחצית השניה הם עשו 3-2. השוותי ל3-3 והם כבשו לקראת הסוף וניצחו 4-3. איזה מעצבן.. הייתי ממש טוב ועם מלא הזדמנויות. בליגת האלופות יצאתי בבית סביר: אייאקס, המבורג ואולימפיאקוס. תאמינו או לא, מחזור לפני הסוף, הטבלה היא כזו: 1. אולימפיאקוס - 10 נק'. 2. ארסנל - 9 נק'. 3. אייאקס - 7 נק'. 6. המבורג 3 נק'. המשחק האחרון שלי הוא מול אולימפיאקוס בבית.. ניצחון ואני עולה ממקום ראשון. גביע FA עוד לא התחיל. בליגה אני מקום 4 כרגע, אחרי מנצ'סטר [אותו מס' נק'] וליברפול [נקודה יותר] וראשונה היא ניוקאסל עם 5 נק' יותר ממני כרגע. יש לי 7 נצחונות, 6 תיקו ו2 הפסדים מתוך 15 משחקים. רכישות מעונות קודמות: - רכישות מהעונה: כתבתי למעלה על זה.. מכירות בולטות: כתבתי למעלה.. טקטיקה: 4 בהגנה, 2 קשרים מרכזיים, 3 קשרים התקפיים [ימין, מרכז ושמאל], חלוץ מרכזי. קשה? קל? מאתגר? מאתגר ומהנה. עוד סיפורים מעניינים על השמירה הזו: אין ממש.. כמובן, אם אתם רוצים להוסיף משהו משלכם שרשרו להודעה המקורית ששלחתם. - הכוונה שלי בזה הייתה, שאם אתם רוצים להוסיף עוד משהו, שרשרו להודעה המקורית ששלחתם.

assafein

New member
שלי..

קבוצה: יובנטוס ליגה: ראשונה עונה: שנייה תארים מעונות קודמות: אין תארים, אבל עליתי ממקום שני לליגה הראשונה, והגעתי לחצי גמר גביע שם עפתי בגלל שערי חוץ לאינטר התמודדויות העונה הזו ואיפה אתם בכל אחד [גם אם עפתם ממשהו ספרו על כך]: עפתי מהגביע בסיבוב השני, אבל בליגה הולך מצויין כאשר 4 הראשונים(בניהם אינטר, מילאן, אודינסה ואני) מחליפים בניהם מיקום כשהמקסימום נקודות בין הראשונה לרביעית היה עד עכשיו 4. רכישות מעונות קודמות: אנטוני ואנדן בורה(אנדרלכט), משהו פלורו פלורו(לא זוכר את הקבוצה, אבל ליגה שנייה באיטליה), סטיב מנדננדה(השוער של צרפת הצעירה), בן סהר, פלמיני(בלם צעיר ומצויין מסנטנדר ליאז'), ביואן(החלוץ הצעיר מבארסה). רכישות מהעונה: תומאס סיבוק, ואן דאם(מגן שמאלי מאנדרלכט) לי משהו(קשר אחורי ממידלסבורו), וויניצ'יץ' (מלצ'ה), גיא אסולין (מבארסה) ויש עוד 2 שחקנים שאני לא זוכר איך קוראים להם(בלם צעיר מליברפול, ג'ק משהו, ומגן שמאלי וולשי בן 17 מפורט'סמות מכירות בולטות: טרזגה ב-17 מליון לליון, קאמורנסי ב-10 מליון למינכן קשר אחורי(השם משפחה שלו זה PARO או משהו בסיגנון) ב-5 מליון לסאראגוסה ועוד קשר ימני באיזה 6 מליון לסלטיק. טקטיקה: 4-4-2(את כל הקווים והכל אני אעלה מחר) קשה? קל? מאתגר? קשה ומאתגר.. עוד סיפורים מעניינים על השמירה הזו: ממוצע הגילאים ירד מ-24... כלבבי
ואפשר להוסיף תמונה או שתיים.. מחר

הפועל ת"א - משחק ראשון עם הפאץ

קבוצה: הפועל ת"א ליגה: ליגת העל עונה: תחלית העונה הראשונה התמודדויות העונה הזו ואיפה אתם בכל אחד [גם אם עפתם ממשהו ספרו על כך]: מקום ראשון בליגה אחרי 5 משחקים עם ארבעה נצחונות ותיקו (בדיוק כמו מכבי ת"א ומכבי חיפה) שלב הבתים בגביע אופא עדיין לא היו משחקים. (אני בבית עם באזל, גאלאטסרי, ווסטהאם וגלסנקריכן מגרמניה) רכישות מהעונה: אחרי פנייה חוזרת להנהלה קיבלתי 3.7 מיליון שטרלינג להחתמות. הבאתי את אלמדון, רפאלוב, אניימה, בלילי, תומר בן יוסף, אבי יחיאל, עבד ראבח ועוד כמה צעירים לשנים הבאות מכירות בולטות: לא מכרתי אף אחד טקטיקה: 3-2-2-1-2 שלושב בלמים בקו אחד, שני קשרים דפנסיבים אחד בדגש על הגנה והשני (דה ברונו) תומך בהתקפה מאחור. שני קיצוניים התקפיים וקשר אמצעי התקפי ושני חלוצים. קשה? קל? מאתגר? בינוני. עוד סיפורים מעניינים על השמירה הזו: גביע אופא סיבוב שני (אחרון לפני שלב הבתים) אני מול ויט סאטובל מפורטוגל. משחק ראשון בבית ניצחתי 3-0 עליתי לגומלין רגוע לגמרי, אבל פשוט משחק נוראי כולם משחקים גרוע, דקה 58 הם עולים ל3-0 ומשווים את הסדרה. מייד אחרי הגול הזה אני מוציא את אניימה (עם ציון 5) ואת וורמוט ומכניס במקומם את אלמדון ורפאלוב. אני מתגונן בשיניים, מתכנן את ההחלפות עם מחשבה על הארכה... דקה 89 רפאלוב משאיר את ניירה לבד מול השוער הוא בועט לקורה הכדור חוזר פוגע בבלם פורטוגלי ומתגלגל לשער... אני מפסיד 3-1 ועולה שלב בזכות השער העצמי המצחיק הזה.

pLaz

New member
בעקבות המלצה

של חבר, התחלתי עונה עם אייקאס.. אני כרגע עונה שלישית. לא נראה לי שאמשיך-כי כבר מיציתי. תארים: בעונה הראשונה לקחתי את גביע אוופא, הגעתי למקום שני, כאשר במחזור האחרון הוצאתי רק תיקו והפסדתי את האליפות לאיינדהובן. ניצחתי את הפלייאוף אירופה והגעתי לליגת האלופות. בעונה השניה, העניינים הלכו יותר קל בליגה.. ולקחתי מקום ראשון, למרות שבמחזורים האחרונים נהיה מאוד מעניין ויכולתי להפסיד את האליפות, בסופו של דבר הכל הסתדר. הגעתי לגמר ליגת האלופות מול ריאל מדריד,אחרי ניצחונות מרשימים על מנ'צסטר וברצלונה(4-1) והייתי בטוח שאני הולך להפסיד. שיחקתי הגנתי, והגעתי לפנדלים.. למזלי אקינפייב תפס יום מעולה, והציל אותי.. ולקחנו את הגביע. רק חבל שאת גביע הליגה הפסדתי, אין טריפל. בעונה השלישית חיזקתי את הקבוצה, והשגתי מה שרציתי.. שוב במחזור האחרון, הפסדתי את האליפות למרות שניצחתי 7-3, איינדהובן עשו תיקו וזכו. הגעתי שוב לגמר ליגת האלופות, אבל ג'ררד וליברפול היו גדולים עליי, וניצחו 2-1 בהארכה. רכישות בולטות: ואנדן בורה המעולה, סלסיניו, קומפני המושלם, ג'נסן(בלם מאיינדהובן, פשוט בלם מעולה ורק בן 18, אחד הבלמים הכי טובים במשחק) ואן דר וארט שעזב אחרי חצי עונה לרומא, תמורת 30 מיליון דולר(הבאתי אותו ב24) סזאר דלגדו איתי מהיום הראשון, הבאתי אותו ב9 מיליון, והציעו לי עליו יותר מ50, כמובן שלא הסכמתי כי הוא פשוט העוגן של הקבוצה הזאת. גארת בייל שכרגע רואה ספסל. בוז'אן, בן סהר, ניקולס מילאן וגיא אסולין כרגע בהלוואה. אשלי יאנג בא לחזק את צד שמאל בעונה הרביעית, אבל כנראה שלא אמשיך לשחק. אפשר לראות את הטקטיקה וההרכב, יש לי שחקנים מצוינים כמעט לכל עמדה, לא רע בסך הכל.. מנצ'סטר הציעו לי משרה, אבל לא הסכמתי.. עכשיו אני מתחרט על זה, כי באמת כבר מיציתי את העניינים בהולנד. בסך הכל... הולנד ליגה מעולה למנג'ר, תנסו.. לא תתאכזבו

dj extreme

New member
אני!

קבוצה:ארסנל ליגה:פריימר ליג עונה:09\10 (יוני 2009) תארים מעונות קודמות:2 ליגת אלופות,3 אליפויות,2 גביעי הליגה ושני גביעי אנגליה(עונה אחת זכיתי רק באליפות) התמודדויות העונה הזו ואיפה אתם בכל אחד [גם אם עפתם ממשהו ספרו על כך]:בדיוק סיימתי את העונה השלישית עם ליגת אלופות ואליפות שהיה לי מאוד קשה להשיג אותה (מרחק נקודה מצ'לסי) רכישות מעונות קודמות:רונאלדו(מריאל מדריד) רכישות מהעונה:כיריסטיאנו רונאלדו (63 מיליון דולר) ושוער צ'סקא מוסקווה. מכירות בולטות:רוזיצקי ב28 מיליון דולר למילאן. טקטיקה:כל כמה משחקים אני משנה טקטיקה אבל 4-4-2 הכי טובה קשה? קל? מאתגר?מאתגר. עוד סיפורים מעניינים על השמירה הזו:בעונה השלישית היה לי קרב צמוד עם צ'לסי שכל העונה הייתה מאחור, בסופו של דבר זכיתי באליפות בליגת אלופות נצחתי בגמר את צ'לסי 6-5 בפנדלים. בסיום העונה מנצ'סטר יונייטד סיימה במקום השישי בליגה,וליבפול תשיעית (!!) אם מישהו רוצה אולי אני אעלה את המשחק נגד צ'לסי.

pasglila

New member
...

קבוצה: וילאראיל. מקווה שכותבים ככה עונה:4. סוף חודש ינואר בעונה הרביעית. מאמן אותם מהעונה ה-3. 2 העונות הראשונות בקצרה: קבוצה נאפולי. עליתי מהליגה השנייה דרך מקום 2. העונה הייתה ממש טובה והליגה הייתה רחוקה מאוד ממני(כמובן חוץ מיובנטוס שלא הפסידו בכלל). לקראת סוף העונה הקבוצה נכנסה למשבר ובסוף סיימתי רק נקודה מעל פיצאנזה(שסיימו מקום 3 ועלו דרך הפליאוף). במהלך העונה השנייה נאפולי נאבקו כל השנה נגד הירידה. בסוף הצלתי אותם וסיימתי איתם במקום 16(התקשורת העריכה 15). העונה התאפיינה בהרבה משחקים שהלכו לאיבוד בדקות אחרונות ואיבוד של יתרון שתי שערים. וחוסר יכולת כללי לנצח משחקים שהייתי עודף בהרבה. בסוף התפטרתי (למרות שהייתי מפוטר מתישהו). הסיבה העיקרית בגלל התקציב הנמוך של הקבוצה וחוסר יכולת ממשי לעמוד בציפיות לתווך ארוך. כל העונה ניסיתי להשיג תקציב יותר גבוה, מה שגרם למנהל להתעצבן עלי(ובגלל זה היה מפטר אותי, ולא בגלל יכולת דווקא). וילאריל בעונה שנייה סיימו מקום 12 הצעתי את עצמי והתקבלתי (היה קשה לי להאמין אבל שיהיה =]). ברגע שהגעתי עשיתי שינוי כמעט קיצוני בקבוצה. מכרתי הרבה שחקנים(שחקני הרכב וצעירים כאחד) מה שהגדיל את תקציב הקבוצה ל-45 מיליון אירו(מ-12). בכסף הזה החתמתי את דאסלרנו(שוב מקווה שכתבתי נכון). החתמתי תמורת כמעט 24 מיליון אירו, החתמה יחסית גרועה לא מספיק חזק כמו השווי והיה פצוע הרבה. (24 משחקים 8 בישולים 3 שערים). תמורת 12 וחצי מיליון דולר החתמתי את פרננדו גאגו. החתמה מצויינת מייצב את כל החלק האחורי של הקבוצה. (שהוא מחסיר הפסדתי). הציון הממוצע שלו הוא רק 7.26, אבל ההבדל בתוצאות גדול... אלה ההחתמות הגדולות, בנוסף לכך ההחתמה הגאונית ביותר שהייתה לי היא וגנר לאב. היה מסוכסך עם צסק"א והחתמתי אותו תמורת 2.4 מיליון אירו. הוא היה פצוע חודשיים, ונאבק על ההרכב עם 4 חלוצים חזקים(ניהט או ניחט משהו כזה, דיאגו פלורן, וג'ונתן צעיר חזק מאוד שגדל בקבוצה אם אני לא טועה אך מפשל בקביעות מבחינת בישולים ושערים). ולמרות כל זה בעונה הראשונה הכניס מעל 25 שערים בעיקר בליגה. וסיים את העונה 4 למרות ששיחק קצת. את העונה הזאת הוא פותח כחלוץ ראשי שווה כבר 11 מיליון אירו(ועולה). נכון לאמצע העונה (מחזור 19) הוא הכניס 15 שערים (ונמצא בתיקו על המקום הראשון עם עוד 2) ו23 בכל המסגרות. אחד מהגורמים המרכזיים בהצלחת הקבוצה(שתסופר בהמשך). אלו ההחתמות הראשיות בעונה הראשונה, מעבר להם הוחתמו הרבה צעירים רובם בחינם, ג'וסמר אלטידור 21 אם אני זוכר נכון (שחקן מארצות הברית שהיה ללא חוזה) הוא ההחתמה הרווחית מבינהם, החתמתי בחינם ותוך עונה נמכר לברצלונה תמורת 11 מיליון אירו, יכולות סבירות אומנם אך ממש לא נראה לי שהוא יהפוך לשחקן כוכב. בעונה השנייה איתם החתמתי את השוער הצרפתי המעולה של פיורנטה, סאבסטיאן פרי. שוער מעולה בקושי סופג (שתי שערים לשלושה משחקים בממוצע). החתמתי אותו תמורת 26 וחצי מיליון (חצי מהתקציב של הקבוצה, וחצי מהכסף של אלטידור). הצלחות: בעונה הראשונה סיימתי מקום 2 את הליגה (עם 73 נקודות) רובם מאמצע העונה, תחילת העונה וסופה היו בינוניות. המקום הובטח לי רק בדקה ה-80 של המחזור האחרון אחרי שוולנסיה סיימו עם 71 נקודות וריאל מדריד עם 72. מחזור אחרון למופת. פיגרתי 2-0 נגד ריאל סוסאדיד בדקה ה-30. ידעתי שאין מה להפסיד עברתי ל-3 חלוצים ואמרתי לכולם לתקוף. ביינתים ולנסיה וריאל הובילו. עד הדקה ה-80 הבקעתי 4 שערים וסיימתי מקום שני. (ולנסיה סיימו בתיקו ריאל ניצחו אבל למי אכפת). הגעתי לגמר הגביע והפסדתי לריאל מדריד 3-2 אחרי שהובלתי כבר 2-0. אבל פשוט לא הייתי ברמה שלהם. (דרך אגב שיחקתי עם אותו הרכב ששיחק במחזור הסיום עם אותם הוראות שגרמו להכנסת 4 שערים, כלומר בהרכב מאוד התקפי וכמעט עבד =\). העונה השנייה התחילה מצויין, נכון למחזור 19 אני בשמינית גמר ליגת האלופות חצי גמר הגביע נגד ריאל מדריד, ובמקום ראשון בליגה. חזרתי לשחק אתמול אחרי הפסקה של 3 שבועות בגלל שריקלמה נפצע לחודשים ולא היה לי כוח להמשיך כי ידעתי שההמשך יהיה קשה הרבה יותר. שאני אסיים את העונה אני אפרט יותר, כולל תמונות. שחקנים בולטים: וגנר לאב(חלוץ), ריקלמה(קשר), סאבסטיין פרי(שוער),סיזאר ארזו(בלם), גונזלו רודריאגז (בלם).

ניר4819

New member
אני - באיירן מינכן

הקבוצה: באיירן מינכן ליגה: גרמנית. עונה: 2010/2011 תארים מעונות קודמות:אליפות בכל עונה ועונה, גביע - חוץ מהפסקה ב-2009/2010 (שהפסדתי ב1/4 הגמר לדורטמונד) - בכל עונה הגעתי לגמר, ופעמיים גם זכיתי. אירופה: פעמיים (ברציפות) לקחתי את גביע אירופה לאלופות, עוד פעם הגעתי לגמר והפסדתי, ובשאר הפעמים הפסדתי ב-1/4. זה מה שזכור לי כרגע משם... התמודדויות העונה: מקום ראשונה בליגה, עם הפרש שערים מדהים של 33-6, בלי הפסד ב-14 או 15 משחקי ליגה האחרונים, ורק 4 תוצאות תיקו העונה. גביע: עומד לפני 1/4 הגמר נגד דורטמונד. אירופה: סיימתי במקום הראשון את הבית שלי בליגת האלופות. לא חוכמה, היה לי בית קל - איינדהובן, טוטנהאם ודינאמו קייב היו הקבוצות שאיתי. בשלב הבא קבלתי את ריאל מדריד. קיוויתי לא לקבל אותם... נראה איך נתמודד. רכישות מעונות קודמות: אני קונה הרבה. מאד. גם שחקנים ב-FREE TRANSFER וגם בכסף. נציין רק כמה מהחשובים ביותר: מרסלו הברזילאי, וינסנט קומפאני, קיקין פונסקה, פטריק דמפסי, בורוט דמסאר ו-משלנו: טוטו תמוז! מכירות בולטות בעונות קודמות: שוב, מאחר ואני קונה הרבה - אני גם מוכר הרבה. המכירות הבולטות בעונות הקודמות - סניול תמורת 10 מיליון, הארגרייבס תמורת 25 מיליון למנצ'סטר יונייטד. רכישות העונה: בן סהר ב-FREE TRANSFER וראיין באבל כנ"ל, גומז (השוער של איינדהובן) תמורת 20 מיליון. חושב ששלמתי עליו יותר מדי, אבל ניחא... נעזוב את זה. ועוד חלוץ ברזילאי צעיר ומוכשר מאד, שאני לא זוכר כמה בדיוק עלה לי, ושמו הוא ישראל. באמת... מכירות העונה: טוטו תמוז לקלן תמורת 3 מיליון (אחרי שרכשתי אותו במיליון... עסקה טובה הייתי אומר) ודמיכליס תמורת 5.5 מיליון. טקטיקה: 4-4-2 בליגה הגרמנית. באירופה, אם אני משחק בחוץ נגד קבוצה ממש חזקה (ריאל מדריד, למשל), אז אני עולה עם 4-5-1. בעיקרון מעדיף את ה-4-4-2 הקלאסי. רמה: בינוני. בליגה הגרמנית הרבה יותר קל. אני דורס אותה... באירופה זה קשה הרבה יותר. נראה לי שעוד עונה-שתיים אני אפרוש ואנסה קבוצה אחרת, בליגה קצת יותר מאתגרת מהגרמנית. סיפורים נחמדים על השמירה: היו לי כבר כמה משחקים, שבהם אותו השחקן הבקיע שער לטובתי, ושער עצמי לרעתי. זה די משעשע... ובן סהר, שהוא החלוץ המצטיין שלי העונה, עם 9 שערים. וטוטו תמוז, שבמשחק הליגה הראשון שלו (המשחק הראשון בכלל בקבוצה היה בגביע) הבקיע שלושער. ואז ההגנות למדו אותו, והוא קצת התקשה להבקיע, אבל עדיין המשיך להפציץ.

ניר4819

New member
אני - באיירן מינכן

הקבוצה: באיירן מינכן ליגה: גרמנית. עונה: 2010/2011 תארים מעונות קודמות:אליפות בכל עונה ועונה, גביע - חוץ מהפסקה ב-2009/2010 (שהפסדתי ב1/4 הגמר לדורטמונד) - בכל עונה הגעתי לגמר, ופעמיים גם זכיתי. אירופה: פעמיים (ברציפות) לקחתי את גביע אירופה לאלופות, עוד פעם הגעתי לגמר והפסדתי, ובשאר הפעמים הפסדתי ב-1/4. זה מה שזכור לי כרגע משם... התמודדויות העונה: מקום ראשונה בליגה, עם הפרש שערים מדהים של 33-6, בלי הפסד ב-14 או 15 משחקי ליגה האחרונים, ורק 4 תוצאות תיקו העונה. גביע: עומד לפני 1/4 הגמר נגד דורטמונד. אירופה: סיימתי במקום הראשון את הבית שלי בליגת האלופות. לא חוכמה, היה לי בית קל - איינדהובן, טוטנהאם ודינאמו קייב היו הקבוצות שאיתי. בשלב הבא קבלתי את ריאל מדריד. קיוויתי לא לקבל אותם... נראה איך נתמודד. רכישות מעונות קודמות: אני קונה הרבה. מאד. גם שחקנים ב-FREE TRANSFER וגם בכסף. נציין רק כמה מהחשובים ביותר: מרסלו הברזילאי, וינסנט קומפאני, קיקין פונסקה, פטריק דמפסי, בורוט דמסאר ו-משלנו: טוטו תמוז! מכירות בולטות בעונות קודמות: שוב, מאחר ואני קונה הרבה - אני גם מוכר הרבה. המכירות הבולטות בעונות הקודמות - סניול תמורת 10 מיליון, הארגרייבס תמורת 25 מיליון למנצ'סטר יונייטד. רכישות העונה: בן סהר ב-FREE TRANSFER וראיין באבל כנ"ל, גומז (השוער של איינדהובן) תמורת 20 מיליון. חושב ששלמתי עליו יותר מדי, אבל ניחא... נעזוב את זה. ועוד חלוץ ברזילאי צעיר ומוכשר מאד, שאני לא זוכר כמה בדיוק עלה לי, ושמו הוא ישראל. באמת... מכירות העונה: טוטו תמוז לקלן תמורת 3 מיליון (אחרי שרכשתי אותו במיליון... עסקה טובה הייתי אומר) ודמיכליס תמורת 5.5 מיליון. טקטיקה: 4-4-2 בליגה הגרמנית. באירופה, אם אני משחק בחוץ נגד קבוצה ממש חזקה (ריאל מדריד, למשל), אז אני עולה עם 4-5-1. בעיקרון מעדיף את ה-4-4-2 הקלאסי. רמה: בינוני. בליגה הגרמנית הרבה יותר קל. אני דורס אותה... באירופה זה קשה הרבה יותר. נראה לי שעוד עונה-שתיים אני אפרוש ואנסה קבוצה אחרת, בליגה קצת יותר מאתגרת מהגרמנית. סיפורים נחמדים על השמירה: היו לי כבר כמה משחקים, שבהם אותו השחקן הבקיע שער לטובתי, ושער עצמי לרעתי. זה די משעשע... ובן סהר, שהוא החלוץ המצטיין שלי העונה, עם 9 שערים. וטוטו תמוז, שבמשחק הליגה הראשון שלו (המשחק הראשון בכלל בקבוצה היה בגביע) הבקיע שלושער. ואז ההגנות למדו אותו, והוא קצת התקשה להבקיע, אבל עדיין המשיך להפציץ.

ניר4819

New member
סיכום העונה האחרונה עם באיירן

מעניין... דווקא בעונה שהוצאתי הכי הרבה כסף על שחקנים - כמעט 70 מ' דולר - הייתה את העונה הצמודה ביותר שהייתה לי מאז שהתחלתי במשחק. שני מחזורים לסיום הובלתי את הליגה בהפרש של בסה"כ שלוש נקודות מדורטמונד שבמקום השני - ובמחזור הלפני אחרון הייתה פגישה עם אותה דורטמונד עצמה, בחוץ. סיימתי בתיקו 1 (שער עצמי של אחד משחקני דורטמונד), אמרתי תודה רבה, ולקחתי את האליפות כבר באותו המחזור, בגלל הפרש שערים עדיף. ובאירופה - ניצחתי את ריאל ברבע, ניצחתי את ולנסיה בחצי, קיבלתי את ליברפול בגמר. שם הובלתי כבר 3-1, וליברפול חזרה והשוותה ובדקה ה-117 של ההארכה כבשה את שער הנצחון. מכל העונה הזו למדתי, שלא לבזבז יותר מדי כסף על שחקנים, ולא להחליף כל עונה יותר מדי שחקנים. נראה לי שבעונה הבאה אני אמשיך עם אותו השלד, אולי אוסיף עוד שחקן הגנה טוב.

SouPn

New member
בית"ר

בית"ר ירושלים בעונת 2016-2017..מאז שהתחלתי לשחק במנג'ר הזה אני עם השמירה הזאת בהתחלה היה קשה לקחתי בעונות הראשונות 2 אליפויות בלי שום השגים מזהירים עד לפני 4 עונות שבה הצלחתי לעשות את הקבוצה שלי כמעט מושלמת עם 4 אליפויות רצופות מתוכם שלושה טריפלים (גביע וגביע הטוטו) בעונה שעברה הגיע השיא עם חצי גמר ליגת האלופות העונה עברתי את פורטו בשמינית הגמר ומילאן מחכה ברבע השחקנים המובילים שהבאתי: canjuga בהעברה חופשית כשהיה בגיל 19 היום בן 23 השחקן הכי טוב שלי הבאתי גם את carlos elias ואת celcinho אלה השלושה המובילים שלי 4-4-2 רגיל בהחלט מקווה השנה לגמר ליגת האלופות..

Mano8

New member
משחק נפלא עם הפועל חיפה ואנגליה

קבוצה:הפועל חיפה- ליגת העל, וקיבלתי עם אותו מאמן את אנגליה אחרי העונה השנייה. עונה: תחילת העונה השישית תארים מעונות קודמות: מקום שני ליגה לאומית, אליפות עונה רביעית, דאבל עם גביע בעונה חמישית. מונדיאל 2008 עם אנגליה התמודדויות העונה הזו ואיפה אתם בכל אחד: בדיוק עליתי לליגת האלופות על חשבון פ.ס.וו. בסיבוב שלישי רכישות מעונות קודמות: ורמוט, מליקסון, זנדברג, קינן, אמיר טגה, אבו סיאם, אלירן דנין, משומר, נאור פסר, ועוד זרים לא מוכרים אבל תותחים: damien escudero, ramon fernandez, rowen fernandez, cesar o'campos, sebastian zuniga, mauricio isla. אוקמפוס הוא צעיר אז הוא יחכה עוד שנתיים שזמנו יגיע. והאהוב עליי: gianaluca bianchi- ילד בן 17 (עכשיו) מריבר פלייט שהבאתי ב-300 אלף לפני שנה בערך ובקיץ כבר הציעו עליו 4 מיליון. רומא ופיורנטינה רוצות אותו, אבל עכשיו הוא עובר הכשרה בקבוצת הבת שלי קרית-שמונה בליגה הלאומית.זמנו יגיע. את רוב השחקנים הבאתי בחינם בתום החוזים שלהם. וגם ריצ'ארד וויצ'חאג עשה עונה אחת אצלי. רכישות מהעונה: איתי שכטר בתור חלוץ מחליף לרן יצחק- החלוץ הפוצח מהעונה הראשונה שבעונה הרביעית כבש 31 שערים- ראשון בליגה. עונה אחרי זה רק מקום שני עם 23. מכירות בולטות: לא מצליח למכור את פבלו ויטי הארור הזה. ניסיתי לקנות את ארבייטמן וביקשו עליו סכום מסויים העלתי את הסכום ב 150 אלף והוספתי את פבלו ויטי והם לא הסכימו. הבעיה היא שהחוזה שלו ארוך מדי בשביל להעיף. טקטיקה:4-1-2-2-1. השיטה המפורסמת של המשחק עם קשר אחורי חלוץ בודד ושני קיצוניים טובים- ורמוט ואסקודרו. אנסומבו אחורי, אסי אברהמי וסבסטיאן זוניגה במרכז. אסי אברהמי באמת שהקשר המרכזי האהוב עליי מכל מי שעבר בקבוצה, (ועברו רבים) עשיתי לו אימונים במרכז התקפיים יותר והוא מדהים. קשה? קל? מאתגר? בהתחלה היה מאתגר ברמות מטורפות לגמרי, עליתי ליגה ושרדתי בליגת העל עם מלא מזל. כל שנה יש קשיים חדשים, וגם השנה הזו נפתחה בהפסד לבית"ר ירושלים ב"סופר-קאפ". עוד סיפורים מעניינים על השמירה הזו:המממ.... רן יצחק שולט? אסי אברהמי number one? ואני ממליץ על כל הזרים. במיוחד אסקודרו וביאנצ'י שהוא תופעה. אה וכל קיץ אני מרוויח 3-5 מיליון דולר מארגון שני טורנירים ביתיים עם קבוצות כמעט דרג א' כמו ניוקאסל אייאקס פנרבחצ'ה וכו'... ותודה לאח שלי שרצה להתחיל משחק עם הפועל חיפה ובאמצע העונה השנייה השאיר לי את המשימה ונסע לדרום אמריקה. it's the timmmme, for the seaeaeason for RAAAN ITZZZCHAAK. תשמיעו את השיר הזה במחשב בזמן משחק ורן יצחק בטוח יבקיע או יבשל.magical...... וסליחה שחפרתי.

sok777

New member
אני אוהב אותך!

הפועל חיפה
הבאת אותנו לגדולות שוב.

Mano8

New member
תודה תודה

כדאי לך גם להתחיל משחק כזה או כל משחק עם קבוצה ליגה לאומית, זה ממש מאתגר... אני הכי אוהב לקחת קבוצות יותר גרועות, ואפילו מהליגה השלישית בספרד איטליה ואנגליה. בזבזתי לפחות 15 שעות כי כל שנתיים-שלוש אני עובר על מלא קבוצות בדרום אמריקה לחפש כשרונות בזול

sok777

New member
אני לא אוהב מליגות

שאני לא מכיר שחקנים. אבל בארץ זה ברור שזה הכי כיף.

עשיתי הפסקה ארוכה מאד בגלל לימודים

התחלתי לפני מספר דקות משחק חדש אני אוסף כמה טקטיקות בדיוק וביקרתי פה שוב קבוצה: אינטר ליגה: איטלקית אבל מתכנן לעבור לאמן תנבחרת אחרי כמה עונות עונה: 1 תארים מעונות קודמות: זכיתי בהכל עם בארסה בעבר דיי בקלות, עכשיו לא יודע איך ילך עוד לא התחלתי ממש לשחק התמודדויות העונה הזו ואיפה אתם בכל אחד [גם אם עפתם ממשהו ספרו על כך]: רכישות מעונות קודמות: רכישות מהעונה: מכירות בולטות: טקטיקה: אני מחפש משהו בסטייל של 4-5-1 התקפי (חלות טבעי שיהיה אדריאנו ועד שלושה קשרים התקפיים) קשה? קל? מאתגר? המשחק עצמו לדעתי קל יותר מקודמיו עוד סיפורים מעניינים על השמירה הזו: אין אבל יהיו בקרוב.

זה היה לי קל מדי התחלתי אתגר אמיתי מבחינתי

לקחתי את נבחרת ארגנטינה ואני מחכה להצעות של קבוצות שיגיעו. בנתיים בראדפורד דחו אותי. עדכונים בהמשך.

קעט מפגר שמצאתי במנגר שאני מאמן נבחרת

יש לי עוזר מאמן שאני לא יכול כמעת להתייעץ איתו. בד"כ אני הייתי מתייעץ עם העוזר מאמן ומה שהוא אמר הייתי עושה בדיוק אבל בדיוק הפוף וזה היה עובד לא רע. הדבר היחידי שהוא נחוץ אליו זה בשביל לאמן תנבחרת הצעירה ומרצלו ליפי הסכים לתפקיד. מאמן ופיוטרפיסטים אפשר לשכור אבל אין להם תעסוקה. ומה שהיא מצחיק שכולם על חוזים בלי שכר בכלל. הזוי.

למעלה