העונה שלי עם מ.ס. אשדוד

aviv19945

New member
העונה שלי עם מ.ס. אשדוד

בהתחלה בחרתי בקבוצתי שאותה אני אוהד, מ.ס. אשדוד. לא קניתי אף אחד בתחילת העונה רק השאלתי את מסאיי דגו ואליור ואקנין ממכבי ת"א, מחליף לטובול מגן שמאלי. בגביע הטוטו התחלתי עם ניצחון ושתי תיקויים. את המחזור הראשון בליגה חיכתה לי הרצליה. ניצחון קליל ואני מקום 2 עם אותו נקודות כמו לחיפה. תוך כמה מחזורים התחירתי עם חיפה על המקום הראשון. בגביע הטוטו המשכתי לא כל כך טוב עם מקום 4. עד שהגעתי למפגש עם כפ"ס בליגה בשבת, ולאחר מכן, משחק נגדם בגביע הטוטו, במחזור ה8 ובו אני רוצה לנצח על מנת לעלות שלב בגביע מפני שהמועדון צריך לקחת סוף סוף תואר ולא משנה איזה. במשחק בליגה פתחתי עם הרכב שני-שלישי, והפסדתי 2-1. הפסד ראשון בליגה. בגביע, פתחתי עם ההרכב הכי טוב שהיה לרשותי, וניצחון 3-0 די קליל. לאחר מכן הגיע משחק נגד מכבי חיפה. הובלתי 1-0 משער של הולצמן, ארבייטמן השווה. התפללתי לניצחון, ודקה 92, מליחי מוכשל ברחבה! מליחי עצמו בועט את הפנדל, ומבקיע את גול הניצחון שנתן לי את המקום הראשון לאורך הרבה זמן. מאותו הפנדל אני מחזיק ממליחי בועט פנדלים בין המובילים במועדון. לאט לאט מכבי ת"א התקרבו לחיפה וכל הזמן התחלפו המקומות באמצע הטבלה בין בני יהודה-נתניה-בית"ר-ומכבי פ"ת. כמה מחזורים לאחר הניצחון על חיפה הגיע משחק מול בית"ר. 1-1 בטדי ויצאתי בשלום. כשהגיע ינואר, החזרתי את דגו וואקנין לקבוצותיהם והחזרתי את שי רביבו ועמית אוחנה מהשאלה. וגאי דיין שקניתי בתחילת העונה בסוף ספטמבר בסוף חלון ההעברות,(ששחכתי לספר עליו) הלך להשאלה בקריית שמונה. את סיום הבתים בגביע הטוטו סיימתי במקום ה2(או ה-1, לא זוכר, במרחק 2 נקודות מחיפה), לאחר 1-1 בקריית אליעזר, במחזור האחרון. אני בחצי-הגמר. בחצי-הגמר, קיבלתי את חיפה(אוף!!!), ובית"ר את נתניה שסיימו ראשונות בבית השני. קיוויתי לקבל את נתניה. את המשחק נגד חיפה סיימתי ב0-0 מעניין לאחר 90 דקות. שיחקתי הכי התקפי שאני יכול בהארכה, וזה השתלם. בדקה ב-117 הולצמן, כובש שער ניצחון!!!! אני בגמר בפעם הרביעית בהיסטוריה של המועדון! התאכזבתי כשראיתי שבית"ר נגדי בגמר מפני שחשבתי שהם לוקחים עליי. בהמשך העונה, הפסדתי 3-0 כואב מאוד למכבי ת"א בבית, שבינתיים עלו למקום ה-2 על חשבונה של חיפה. בגביע המדינה, קיבלתי את הכח, בסיבוב התשיעי. 3-1 הספיקו לשמינית גמר. לאחר מכן, אחי נצרת התמודדה מולי בשמינית גמר. משחק קשה מאד, למרות שהייתי טיפה יותר טוב, נגמר ב0-0 לאחר הצלות נהדרות של השוער שלי, משחק יפה של הקבוצה מהלאומית. דקה 95 1-0 מפתיע לנצרת. הופתעתי והתעצבנתי והכנסתי חלוץ במקום אלקריף, המגן הימני שלי. שיחקתי עם שלושה בלמים, שני קשרים מרכזיים, שני שחקנים בצדדים, שעולים לקשרים התקפיים בצדדים. ושלושה חלוצים. בדקה ה-102, אובוקה כובש גול בנגיחה. הוא כבש 21(!) גולים בכל העונה בכל המסגרות. חשבתי שאני אגיע לפנדלים מול אחי נצרת(!). אך טעיתי, בדקה ה-121, הולצמן, כובש גול באחד על אחד עם השוער. קפצתי מרוב שימחה. אני החצי-גמר הגביע בפעם ה-3 בתולדות המועדון(ללא קשר להשנה מול הפועל ת"א)! בינתיים קניתי את משה אוחיון(!) וקשר אחורי זר לא מוכר מהצ'מפיונשיפ בחינם. בליגה, הובלתי בבטחה על המקום ה-2 בהפרש נקודות דו-סופרתי. כמה מחזורים לפני סיום העונה יש לי שלושה מפגשים קריטיים בתוך שבוע וחצי: משחק ליגה בשבת מול מכבי חיפה, משחק גמר-גביע הטוטו מול בית"ר, וחצי גמר גביע המדינה מול מכבי נתניה, שבוע לאחר מכן. המפגש מול חיפה התחיל גרוע מאוד לאור ההרכב השני-ראשון שלי(מפני שכמה ימים לאחר מכן יש את גמר גביע הטוטו!). 3-0 תוך 22 דקות של חיפה הפתיע אותי עד מאוד. ארבייטמן עם צמד ומסודי. בדקה ה-25, ינון ברדה מצמק. מחצית 3-1. דקה 48, הכנסתי את הולצמן ואובוקה שנשמרו לגביע הטוטו, וזה השתלם. בדקה ה-50, אובוקה מבשל להולצמן(אחושולינג השתלם!), את ה3-2. בדקה ה62, אובוקה כובש את ה3-3! עד סיום המשחק שלטתי ויכל להיגמר בערך 7-3 לטובתי, אך לא נורא. אחד המשחקים היפים של השנה. שחקני חיפה רק התלוננו על נבדלים לאחר המשחק ואני השתקתי אותם בהתקשורת. הגיע גמר הגביע מול בית"ר! אני פותח עם הרכב חזק, למרות שרובם עייפים משמחק מול חיפה כמה ימים לפני כן. סמי אג,יי השוער המוביל שלי פצוע, וזה לא סימן טוב. המשחק נפתח בסערה משני הקבוצות. כל קבוצה בעטה לכל שער והמשחק נראה אבוד מבחינתי. מחצית 0-0. לאחר המחצית, המשחק נמשך בבעיטות מרובות לשער של שני הקבוצות. בסוף המשחק בעטתי יותר מהם ברק בעיטה אחת. לקראת סוף המשחק, השלמתי עם העובדה שאנחנו נכנסים להארכה, הכנסתי שחקני התקפה, וריעננתי את השורות. בדקה ה-94(!!!!!!), רביבו מגביה כדור קרן, ואני ראיתי את זה בסלואומושן בראש, ואלמושנינו שהפתיע אותו בכך, נמצא פנוי, ונוגח שער ניצחון לרשת של בצלאל(הביאו אותו בחינם בינואר, אין לי מושג למה לא פתחו עם קורנפיין), ותואר ראשון למועדון!!!!! מ.ס. אשדוד מחזיקת גביע הטוטו לשנת 2006/2007! אלמושנינו קיבל ציון 8 והשוער השני שלי בקבוצה, יניב בן-ישי קיבל ציון 9 ומצטיין המשחק(אלוהים אוהב אותי, סמי אג'יי פצוע!!!!!), והחמיאו אותו בתקשורת. פשוט לא האמנתי למה שקרה כאן! לאחר המשחק ישר שמרתי, יצאתי מהמשחק, והסתובבתי כל היום בתחושה של גאווה. הייתי צריך לצאת מייד מהתחושה של האופוריה, אך השחקנים לא עשו זאת, תבוסה מפתיעה מאוד להכח ר"ג 3-0(או 3-1 לא כל כך זוכר), עם הרכב שני לקראת המשחק מול נתניה ביום רביעי. כעסתי על הקבוצה והשחקנים לא אהבו זאת. הגעתי למשחק מול נתניה בתחושה רעה. פתחתי עם הרכב חזק(שוב), וזה(שוב) השתלם. גול במחצית השנייה, ואחד בדקה ה-72, הספיקו לעלות אותי לגמר ראשון בתולדות המועדון! בליגה עשיתי כמה תיקויים מאכזבים ות"א צמצמו איכשאו ל-9 נקודות ממני.

aviv19945

New member
העונה שלי עם מ.ס. אשדוד(המשך)

הגיע שבוע גורלי בשבילי: משחק על האליפות כשת"א רחוקה ממני 3 נקודות, אם הם מנצחים אז שוויון נקודות וייתכן שאני יפסיד במחזור האחרון מול הפועל ת"א, ואני יאבד את האליפות כשמכבי עם הפרש שערים גבוה משלי ב2 שערים. ו3 ימים לאחר המשחק מול מכבי(מכבי בשבת, הגמר ביום שלישי, לא יכלו לפחות יום רביעי?!), גמר גביע המדינה מול בני יהודה שעברו בחצי-הגמר את נצרת עילית(לא כוחות), בהארכה. המשחק מול מכבי ת"א הגיע. שיחקתי עם אחד ההרכבים החזקים שלי אך לא עם כל שחקני ההרכב. לקראת סוף העונה החלפתי טיפה את המערך הקבוע שלי בקבוצה, מ: -------שוער------- ------------------- -מגן-בלם-בלם-מגן ------------------- קשר-קשר-קשר-קשר - ---------- - -----חלוץ-חלוץ----- (קשרים בצדדים עולים לקשרים התקפיים בצדדים(AMR,AML)) ל: -------שוער------- -מגן-בלם-בלם-מגן -------קשר-------- קשר---קשר---קשר - ----------- - -----חלוץ-חלוץ---- (קשרים בצדדים עולים לקשרים התקפיים בצדדים) שינוי קטן שקשר מרכזי הופך לקשר אחורי. זהו המערך שאיתו פתחתי. המשחק התחיל טוב והיו לי יותר הזדמנויות מאשר למכבי. מחצית 0-0. המשיכו ההזדמנויות שלי לכיוון השער של מכבי. בדקה ה-62 זה סוף סוף בא: ינון ברדה מבקיע שער שאולי יעניק לי את האליפות. המשכתי במשחק והתפללתי רבות לקראת סיום המשחק. 3 דקות תוספת זמן, 3 הדקות הכי איטיות בחיים שלי, ו..ו...ו.... נגמר!!!!!!!!!!!!!! מ.ס. אשדוד אלופת ישראל! זכינו!!!! יש אלוהים יש אלוהים!!! אשדוד עולה אשדוד עולה! אני אומר לשחקנים שלי שזה מגיע להם. מיד לאחר המשחק אני שומר!

aviv19945

New member
עוד(המשך)...

לאחר המשחק מול מכבי ת"א התחלתי להתכונן לגמר הגביע. כשהמשחק הגיע פתחתי כמעט עם אותו הרכב כמו נגד מכבי, אך שרוב השחקנים קצת עייפים. המשחק התחיל. 12801 צופים ברמת-גן(ציפיתי ליותר). הקרב היה בעיקר במרכז המגרש. שתי הקבוצות מגיעות להזדמנויות. בדקה ה28 זה בא: טעות קשה של אלמדון שנוגח את הכדור ביצאה גרועה, לכיוונו של הולצמן עובר אותו ומכניס 1-0 לטובת אשדוד! אני מוביל! אנחנו מובילים ובדרך לטריבל! דקה אחר-כך בני יהודה הרסו לי את חולם הטריבל. דקה 29 1-1 מרגלי לוקמן. לאחר הגול אני בעקר שבתי על השער של אלמדון כשבני יהודה מגיעים פה ושם להזדמנויות. מחצית 0-0. לאחר המחצית המשחק נמשך כמו במחצית הראשונה כשאני שולט קצת יותר במשחק מאשר בני יהודה. 0-0 בסיום. הארכה. מספר החמצות של הולצמן ואובוקה ויכלתי לגמור את הסיפור. אך זה 0-0 בתום 105 דקות, וגם לאחר 120 דקות. פנדלים. דוד רביבו ניגש לבעוט מול אלמדון. אני מתפלל לגול...ו..אלמדון הודף. בעיטה גרועה לאמצע. שחקן של ני יהודה ניגש ו.. אג'יי עוצר! עכשיו אני חייב לכבוש. אלקריף ניגש ועושה זאת מושלם. 1-0. שחקן בני יהודה ניגש ועושה זאת בלי בעיות, 1-1. שריף ניגש, ומאכזב אותי על ההזדמנות שניתנה לו, ומחטיא. בני יהודה כובשים, 2-1. אובוקה חייב לכבוש עכשיו. אם הוא מחטיא ובני יהודה כובשים הם זוכים בגביע. חבל שהוצאתי את אוחיון והולצמן, שהם בועטי פנדלים טובים. אני מצטער על כך מפני שאובוקה מחטיא. הלך הגביע. 2-1 לטובת בני יהודה. אני זקוק לנס. שחקן שלהם ניגש...ו... כובש מול אג'יי ובני יהודה מחזיקת הגביע לשנת 2006/2007. חבל. נסתפק בדאבל(גביע טוטו ואליפות), ובלי הטריבל. 11 ימים אחר כך, מגיע המשחק האחרון לעונה, מול הפועל ת"א. משחק לפרוטוקול בלבד כשהפועל מקום 8 מרחק 6 נקודות ממקום 7 ו8 נקודות ממקום 9 שלמעשה גמרה את העונה, כמוני. פתחתי בהרכב עם שחקנים שלא קיבלו הרבה דקות העונה, ועל הספסל 2-3 שחקנים שלא שיחקו בכלל בליגה. המשחק מתחיל ואני בעיקר שולט באמצע קצת יותר מהפועל. 7113 צופים ב-י"א באשדוד(8200 מקומות באיצטדיון), ואני קובע שיא בליגה(אם אני זוכר נכון), אך במסגרות אחרות היו יותר. מחצית ראשונה בעיקר בשליטתי, 0-0. מחצית שנייה- דקה 72 ינון ברדה כובש שער ניצחון כשלהפועל בסוף יש 0 בעיטות לשער ו2 לטובתי. מה שמראה איזה משחק משעמם בלי הזדמנויות, רק שליטה בחצי. ככה נגמרת העונה. אני מקבל 400 פאונד על המקום הראשון, פער8 נקודות ממכבי וזכיי באליפות. ועדיין המועדון לא מסכים להעלות לי את כסף לקניית שחקנים, כשחתמתי על חוזה ב1/5 לינואר על 200 אלף לקניית שחקנים, ובזבזתי 60. טוב, ננסה ונלחץ על ההנהלה עד שיסכימו. שתהיה לי ולכם שנה טובה. תודה על הקריאה. עדכונים על ליגת האלופות ועל העונה בעתית.

sok777

New member
כל הכבוד על הרצון

ואני בטוח שזה מעניין אבל אי אפשר לקרוא ככה, זה לא מאורגן בכלל. תעשה פסקות, חלקים, אי אפשר לבוא לקרוא ככה, זה מייאש.

למעלה