העונה שלי עם אינטר
צ'יעמם לי עם בית"ר ב2011 אז החלטתי לקחת את אינטר ולראות מה יהיה. אני רוצה לציין לפני כן שהמשחק שלי עם אינטר מלא באופי ומהפכים וכד'. בכל אופן, לקחתי את הקבוצה הטובה הזאת והתחלתי את המשחק. קיבלתי 950 אלף פאונד למשכורות וגם משהו כמו 17 מיליון פאונד להעברות. מכובד. ביקשתי עוד להעברות והעלו לי ל27 מיליון.. יפה
בכל אופן, הבאתי את מקסי רודריגז מאתלטיקו מדריד בתמורה ל16 מיליון פאונד [סכום השחרור שלו]. לאחר מכן מכרתי את קמביאסו [כהרגלה של אינטר במשחק] ב11 מיליון למנצ'סטר יונייטד - זו המכירה היחידה שעשיתי בחלון ההעברות הראשון. אח"כ, לקראת סיום המועד [איפשהו באמצע או לקראת סוף אוגוסט] החלטתי לקנות שחקן נוסף - פרנק ריברי. בעסקה ששווה 9.5 מיליון פאונד ריברי עבר ממארסי עד אלי לאינטר. הסגל שלי היה: טולדו, חוליו סזאר, מטראצי, בורדיסו [שניסיתי למכור], וולטר סמואל, קורדובה, מקסוול, פאביו גרוסו, חבייר זנטי, מאיקון, אוליבר דקורט, פטריק ויירה, סנטיאגו סולארי, סטנקוביץ', פרנק ריברי, מקסי רודריגז, לואיס פיגו, אלבארו רקובה [שעמד לשמש כחלוץ בעיקר], חוליו קרוז [שעמד לשמש כקשר התקפי], אדריאנו, קרספו ואיברהימוביץ'. הגרלת ליגת האלופות הגיע ויצאתי בבית יחסית קל עם: המבורג, בורדו ואייאקס. התחלתי לשחק והמשחק הראשון היה הסופר-קאפ האיטלקי נגד רומא. רומא היו יותר טובים וניצחו 1:0 ובכך איבדתי תואר ראשון העונה. שבועיים לאחר מכן נפתחה הליגה גם כן מול רומא ושוב הפסדתי לרומאים. 3:1 הפעם. המשחק הבא היה נגד המבורג בבית ומחצתי אותם 3:0 קליל. שוב המשכתי בליגה לתיקו מאכזב אבל משחק לאחר מכן ניצחתי פעמיים והייתי עם 7 נק' מ4 משחקים. לא משהו. שוב לליגת האלופות, הפסדתי לאייאקס 3:1 בחוץ. המשכתי עם 3 נצחונות ליגה רצופים ושוב לליגת האלופות - ניצחון 3:2 ענק על בורדו אחרי מהפך גדול שעשיתי. היה 1:0 להם [אאל"ט, זה היה מזמן], עשיתי 2:1. הם השוו ושוב כבשתי. איזה אופי! 3:2 לי. 6 נק' מ3 משחקים בליגת האלופות. אח"כ בליגה המשכתי עם 2 נצחונות ותיקו שאחד הנצחונות היה 3:1 על קייבו. משחק ענק פשוט. זה התחיל במשחק רגיל כביכול מול קייבו בחוץ אבל בדקה ה10 בערך הם כבשו ועשו 1:0. 5 דק' אחרי זה איברהימוביץ' [שממש איכזב, אבל ממש ממש. לא כבש כמעט וכד'..] קיבל אדום ונשארתי בחוץ, בפיגור, עם 10 שחקנים. במחצית היה 1:0 להם. עשיתי שינויים בהוראות הטקטיות והמשכתי. זה לא עזר ובדקה 60 עברתי לשחק התקפי מאוד. המרתי על כל הקופה. בדקה 70 בערך עשיתי 1:1, 5 דק' אחרי זה עשיתי כבר 2:1 ו10 דק' אח"כ סיימתי בענק עם 3:1 על קייבו. מהפך גדול. 0:0 עם בורדו בחוץ. מאכזב. המשכתי עם הפסד ללאציו בליגה ואח"כ היה משחק גביע, שמינית הגמר, נגד סמפדוריה. שוב הוכחתי אופי כאשר הם הובילו 1:0 במחצית בבית שלי [לא טוב, כי זה נוק-אאוט ויש משחק בית וחוץ] ובמחצית שניה ענקית עשיתי 4:1 והם הצליחו לצמק וזה נגמר 4:2 לי. אח"כ היה דרבי ראשון מול מילאן וניצחתי בו 2:0 ענק. שוב לליגת האלופות - מול המבורג כאשר אני לא בטוח בעליה. חובה לנצח אפילו שזה משחק חוץ. התחלתי את המשחק והם עלו ל1:0 מהיר. שיט. מחצית 1:0. מחצית שניה, בערך בדקה 60+ [אאל"ט, קשה לזכור] עשיתי שינויים התקפיים שהשתלמו וכמה דק' אחרי זה עשיתי 1:1. עברו עוד כמה דק' וזה כבר 2:1 לי. נשארתי עם המערך ההתקפי וכמה דק' אחרי עוד אחד. 3:1 לי בסיום. מהפך נוסף. אח"כ הפסדתי בליגה אבל ניצחתי את סמפדוריה בגומלין בחוץ 1:0 ועליתי לרבע-הגמר [מול לאציו]. אח"כ ניצחתי בליגה וחזרתי לליגת האלופות למשחק אחרון ומכריע. המצב נק' היה כזה: 1. אינטר - 10 נק'. 2. אייאקס - 8 נק'. 3. המבורג - 7 נק'. 4. בורדו - נקודה אחת. [הפערים נכונים, לא בטוח בנקודות..] הייתי מול אייאקס בבית. תיקו מעלה אותי. סיימתי בתיקו ועליתי ראשון. אבל, נגד מי יצאתי בהגרלה?? נגד הקבוצה שאני תמיד יוצא ולא מנצח אותה - צ'לסי. :\ היו קבוצות ממש קלות אבל דווקא צ'לסי [שסיימה שניה
]. שוב לליגה: 3 נצחונות והפסד ואז רבע הגמר נגד לאציו בגביע. משחק ענק שלי בבית שנגמר 5:1 לטובתי, קרספו עם שלושער ב10 דק'. המשכתי עם ניצחון בליגה ובגומלין נגד לאציו סיימתי ב0:0 ועליתי לחצי-הגמר שם פגשתי את פאלרמו החזקה. הפסדתי לרומא שוב והלכתי לשחק נגד פאלרמו בחצי-הגמר בבית. ניצחתי 2:0. כל זה קורה במהלך מועד ההעברות השני, והיה שם הרבה, אז הנה: מכרתי את איברהימוביץ' המאכזב ב27.5 מיליון פאונד [איזו עסקה!] למנצ'סטר יונייטד. במקומו הבאתי היישר מולנסיה, ספרד, את דוויד וייה המוכשר ב24 מיליון פאונד [סכום שחרור]. בנוסף הבאתי את אנתוני ואנדן בורה ב2.1 מיליון. בימים האחרונים של המועד מכרתי את חוליו סזאר לרומא והבאתי את אקינפייב מצסק"א. ושוב לתוצאות: אחרי הניצחון על פאלרמו עשיתי תיקו בליגה ותיקו עם פאלרמו בגומלין [2:2] ועליתי לגמר, שם אפגוש את מילאן באפריל. חזרתי לליגה בענק עם ניצחון 4:1 על קגליארי, אבל מה? משחק אחרי זה הושפלתי בענק. הפסדתי 5:1 לסיינה! ההפסד הגדול ביותר שלי עם אינטר ואולי במנג'ר הזה [מבחינת ההבדל וכד'..]. המשכתי בתיקו בליגה ולליגת האלופות מול צ'לסי בחוץ - המשחק נפתח במחצית ראשונה מעולה של צ'לסי שאני תוקף אולי 3-4 התקפות בלבד וצ'לסי כובשים פעמיים. 2:0 במחצית ללונדונים. במחצית השניה כבר הייתי ממש טוב, בהרבה יותר מהם אבל החמצתי וצ'ך הציל. רק בדקה 86 זה סופסוף קרה. 2:1, אדריאנו. תוצאות סיום. עד לגומלין בבית היו 3 משחקי ליגה: 2 נצחונות ותיקו. שוב לצ'לסי: פתחתי את משחק הבית פנטסטי כאשר הייתי ממש הרבה יותר טוב, תקפתי, שלטתי, הנעתי כדור יפה וגם פספסתי לא מעט. בדקה 39 בערך היה כתוב שהגיע לי פנדל שלא נשרק. 2 דק' אח"כ אדריאנו קיבל שליחה מצד שמאל, ומזווית ממש קשה, בעט לפינה הרחוקה והכניע את צ'ך. 1:0 לי [מה שהיה מספיק כדי לעלות]. מחצית. המשכתי במחצית שניה שהייתה שקולה, התקפות שלהם וגם שלי ואיומים של שנינו. בדקה 81 זה סופסוף קרה - מישהו בעט, פטר צ'ך הדף ל18 מטר והיה בערך על ה5, הכדור הגיע לדאקורט [שאותו הכנסתי במקום קרספו כדי לעבות את הקישור] שלא התבלבל ובעט פנימה. 2:0 לי. ככה גם נגמר וסופסוף עברתי אותם! [ראו תמונה] ברבע-הגמר יצאתי נגד ורדר-ברמן. המשכתי עם תיקו, הפסד וניצחון בליגה [שם אני מאכזב, מקום 3 בסכ"ה] ולורדר-ברמן בחוץ. הייתי הרבה יותר טוב, לא כמו מול צ'לסי בחוץ שהרגשתי שהם חזקים יותר, אלא ממש טוב ויותר טוב מהם אבל הם הצליחו להדביק 2 לרשת של טולדו [אקינפייב לא יכל לשחק כי כבר שיחק בצסקא] ואני רק צימקתי. 2:1 להם בסיום. בדרך היה תיקו בליגה ולגומלין בבית ממש לא הגעתי טוב. בדקה ה15 בערך רקובה [שפתח כחלוץ] קיבל אדום והרס לי את המשחק. דווקא פתחתי טוב אבל אחרי האדום הם כבשו, עשו 1:0, התבצרו ולא הצלחתי לפצח אותם. בשלב מסויים עשיתי 1:1 [כשאני עם אדריאנו וקרספו שפצוע לגמרי שהכנסתי אותו] אבל זה לא הספיק והם ניצחו 3:1 ועלו לחצי-גמר והשאירו אותי מאחור. עד כאן הגעתי.. אם יש לכם שאלות/תלונות/בקשות אתם מוזמנים..
אגב, חתמתי על חוזה חדש באינטר.
צ'יעמם לי עם בית"ר ב2011 אז החלטתי לקחת את אינטר ולראות מה יהיה. אני רוצה לציין לפני כן שהמשחק שלי עם אינטר מלא באופי ומהפכים וכד'. בכל אופן, לקחתי את הקבוצה הטובה הזאת והתחלתי את המשחק. קיבלתי 950 אלף פאונד למשכורות וגם משהו כמו 17 מיליון פאונד להעברות. מכובד. ביקשתי עוד להעברות והעלו לי ל27 מיליון.. יפה