העונה ה-5 שמעתם?

Takato

New member
העונה ה-5 שמעתם?

שמעתם אני באתר דיג'ימון נטווורק אתם בתך מכירים אני גם באנימה סיטי עכשיו יוצא עונה חמישית לדיג'ימון בשם - Chronicle ובעברית קרוניקלס השם של הדיג'י כלי יהיה D-Ark X וזה יהיה ההמשך של דיג'ימון 3 מאיפה שטקאטו מצא שער לעולם הדיגיטלי!!!!

Digi Lista

New member
לאן נעלמה שי?...

שאלתי את זה כבר כמה פעמים אבל מכיוון ששי סיפרה לנו כבר לפני חודש וחצי בערך נחמד אם היא תגיב...
בכלל גם נוריאל נעלם לאחרונה,מזמן לא היה שרשור ספוילר...איפה אתם?...

Snake Bandage

New member
אני לא נעלמתי לשום מקום.

ויש לי חדשות: אין עונה חמישית. לפחות לא בשנה הקרובה. התאוריה היא שבאנדאי של יפן, שיצאו בזמן האחרון עם שורה של דיג'ימונים ישנים שעברו שינוי עיצובי, ינסו להתקדם עם הדור החדש של הדיג'ימונים (Neo Breeds, זנים חדשים), ואז, אם הדור החדש יצליח, הם יציעו לטואי המשך לסדרה בעוד שנתיים-שלוש. אבל זו רק תאוריה, כמובן. העונה הרביעית תסתיים ב-30 במרץ בערך, עם כמות סופית של 50 פרקים. מצפים שלסוף תהיה הרגשה ממוהרת, כלומר, שינסו לדחוף הרבה דברים בכמות מצומצמת של זמן. אה, והאבירים המלכותיים של לוצ'מון? אז זהו, שאחרי שהם יחזירו את לוצ'מון לחיים, היצור הקטן והמעוות יהרוג את שניהם, קודם את רודונייטמון ואחר כך את דיינאסמון. מזכיר מאוד את העונה השנייה, הא?

Digi Lista

New member
אהלן,את חיה../images/Emo13.gif

לאן נעלמת??? יופי שעדכנת אותנו-לא רציתי לקחת לך את הכבוד

Snake Bandage

New member
כן, אני חיה. ^^

אני לא נעלמתי, אני כל הזמן מסתובבת פה ושם... רק שבזמן האחרון זה יותר שם מפה. ^^ צ'אטים, קינגדום הארטס ואובססיה לסרט בן כמעט עשר שנים קצת הפריעו לי. ^^

למעלה