אדם נא לשים בטאג ליין באותיות גדולות את ההודעה הבאה: העונה ה-10 של בוורלי הילס משודרת בלעדית ב- YES!!!! ואגב השבוע ישודר הפרק האחרון!!! אני חייבת לראות
למרות שזה היה בטאגליינס, ואם ידפדפו פעם אחת אחורה בעמודים ימצאו. טוב אז אי אפשר לומר שהיא משודרת הרבה, ביום שלישי הפרק האחרון (מסתבר שחילקו את הפרק האחרון שהיה שעתיים במקור לשני חלקים).. יום שני ושלישי בשעה 23:20 בערוץ 14 ללקוחות YES ב-ל-ב-ד! יום שלישי פרק אחרון!!
אז ביום שני וגם ביום שלישי זה הפרק האחרון? לא ממש הבנתי למה התכוונת, וזה חשוב לי כי הפרק האחרון הוא היחיד שלא ראיתי מכל העונה הלעוסה הזו... ולסיום יש שידור חוזר ביום שישי??? כי אז הכי נוח לי לראות
הפרש שישודר נקרא "לפני האחרון" וזה (לדעתי) החלק הראשון של הפרק האחרון..או שזה עוד פרק, כי באורגינל, הפרק האחרון אמור להיות שעתיים שלמות, ואני משער שחתכו אותו וחילקו אותו לשני פרקים. אז הפרק האחרון הוא ביום שלישי, אבל יהיה טוב לראות את הפרק של יום שני גם, ליתר בטחון. ולפי מה שאני יודע, אין שידור חוזר ביום שישי...
מקווה שנאי לא מציקה יותר מידי פשוט אני צריכה לשים את YTV על חשבונו של יס פלוס האהוב אז אני מנסה לצמצם... בקיצור: מה ישודר בפרק של יום שני??? זה תחילת החתונה או מה? מישהו יכול לברר לי! כי הפרק היחיד שלא ראיתי זה את החתונה הקפיצה של ואלרי וכו´
ביום שני יהיו ההכנות לחתונה, הסיום לימודים של דילן.. וואלרי תבוא ביום שלישי למיטב ידיעתי, אני בטוח ב 95 אחוז, בינתיים אי אפשר לראות בYES תקציר של יום שלישי, אבל אני אעדכן מחר ה-כ-ל. ואת מוזמנת לשאול כמה שאלות שרק תרצי.
אתם לא חושבים על זה שיש אנשים שלא נמצאים פה קבוע, אלא נכנסים חד פעממית בשביל לדעת משהו? למה ישר להתנפל? לנו זה ברור, אבל למישהו שמרפרף על הפורומים ופתאום נזכר הוא רוצה לדעת משהו זה לא ברור..
בסה"כ הגעתי במבצע קומנדו מתוכנן היטב, בשילוב מושלם של זוג בריונים (אחד מהם היה אדם), והבהרתי נקודה מחליאה שמעצבנת אותי. לא שזה אישי לכותב ההודעה המקורית, אבל באופן כללי צדקתי. הלא-כן?! אסור לי???