העונה השלישית

העונה השלישית

למישהו יש כאן קלטות מהעונה השלישית של "הכי גאים"? אני קיבלתי מאישה חביבה מארה"ב פרקים 301 - 308 (לצערי הקלטת נפלה לי ונהרסה, מזל שראיתי את הפרקים). בכל מקרה הפרק השמיני היה האחרון שראיתי. יש לי בעיות רבות על המחשב ואני לא יכול לראות את הפרקים דרך המחשב. אז רציתי לדעת... למישהו יש במקרה קלטת מהפרקים האחרונים? ומתי בכלל יוצא הדיוידי של העונה השלישית? בדצמבר? ונכון שג'סטין נראה הכי טוב בעונה הראשונה...?

ofrikit

New member
לי אין..

אבל ג'סטין נראה הכיייי מצוין בעונה השלישית הוא ממש ממש מדהים בעונה השלישית

ofrikit

New member
נצל"ש קטן...

אממ יש לי שאלה במה בעצם בראין עובד? אייך "מגדירים" את העבודה שלו?

netaK

New member
פרסומאי ../images/Emo13.gif

מנהל פרסום...משהו כזה

Reutk

Active member
תקציבאי של משרד פרסום

הוא מנהל את התקציב של הקמפיין

netaK

New member
תקציב? הוא גם הוגה רעיונות

ומציג אותם בפני הלקוח....

Reutk

Active member
כן אבל זה בגלל

שבפרסום אין עבודה מוגדרת לכול אחד כול אחד הוא קצת כזה וקצת כזה

g a g a

New member
אני מסכימה איתך בקשר לג'סטין.

גם לדעתי בעונה הראשונה הוא נראה ממש מעולה. אבל זו רק דעתי

LITTLEwind

New member
sorry מותק,

אבל אין לי...(יש לי כמה פרקים על דיסק אם זה יעזור) וג'סטין נראה הכי יפה ומושך ובוגר בעונה השלישית. לדעתי... ביי דה וואי-- wellcom!!!

LITTLEwind

New member
אח שלי!!!!!!!!!!!!!!!

מי זה בכרטיס האישי שלך??? ממש נחמד. (בלשון המעטה. דגש על לשון)

ofrikit

New member
כן הוא מדהייייייייים

אני אוהבת את הלסת המרובעת הזאת
*מזיעה*

LITTLEwind

New member
אבל מי זה??(לי יש את ....

גייל,רנדי, ריאן פיליפה, ג'וני דפ, מאט דיימון, הית לדג'ר, צ'אד מורי(צ'ארלי מדוסון), ג'סטין טימברלייק,טום קרוז מכוער אש- אז נא לא לחשוב שפיספסתי,והמנחה השחור בטי.אר.אל, אז תתכבד!!
סגור סוגריים ) שחכתי מישהו....?? אולי גם ג'וש הארטנט...ו....אה!!! בילי משולחן לחמישה, ובוסקו ממשמרת שלישית....אפילו שהם דומים לאללה אז זה נחשב אותו דבר....!) איך שכחתי אותם... שיים און מי!

ג'סטין טימברלייק

בכלל לא חתיך לטעמי, אבל שוין... הבחור המדהים שבתמונה - קוראים לו ג'ייקוב יאנג. הוא שיחק באופרת הסבון "היפים והאמיצים" את ריק פורסטר ג'וניור (עכשיו יש שם ריק אחר - עכבר מכוער, שלא נדע!) אח"כ הוא עבר לאופרת הסבון בי"ח כללי (לא משודרת בישראל) וממש עכשיו (באוקטובר) הוא מצטרף לסבונייה "כל ילדיי" (אבל אל תבני לראות אותו שם - אנחנו בפיגור של 7 שנים מארה"ב, מה גם שכל יום משודר חצי פרק ולא פרק שלם, אז אבוד לנו...) והוא גם זמר - רוק קל!!! יש לו קול מהמם (קניתי את הדיסק מאמאזון, אפשר גם לשמוע דוגמיות שם). והנה אתר מעולה, יש שם תמונות ועוד צ'ופרים של ג'ייקוב, סתם כדי להתחיל את השבוע עם טעם מתוק...!

tulchi

New member
../images/Emo46.gif

6 הודעות לא קשורות וחמש שניות מהחיים שלי שאני לא אקבל בחזרה (לא כולל ההודעה הזאת שגם תגזול שתיים-שלוש שניות). שירשור שהתחיל כרלוונטי הפך פתאום ל off , ואת השאלה על איזו תמונה בכרטיס האישי אפשר היה להפנות למשתמש במסרים אישיים, שלר לדבר על זה שיש כבר שירשור off בדף הזה. כמו שאת אנשים מסויימים מטריפה עצם העובדה שחלק מהחברים כאן לא משרשרים כהלכה, אותי משגעות ההודעות הלא קשורות האלה. די כבר!

טולצ'.....

חסכי את עצבייך מתוקה... אני למשל הבנתי מזמן שיש דברים שלא שווה לריב בגללם....או לבזבז את מכסת העצבים

LITTLEwind

New member
סלחו לי!!!!

שכחתי את אחד המקומות הראשונים--->>> אשטון קוצ'ר המדהים!!!!!!!!

למעלה