העונה הרביעית

mbarsh

New member
העונה הרביעית

קראתי את כל השרשור שלכם.העונה הרביעית...כבר בארץ. ובאמצע השנה אני אביים אותה כנראה

יש!!!!!!!!

איזה כיף!! וואו העונה ה4 כבר בארץ ההודעה הזאת עשתה אותי מה זו מאושרת...{מה שיעשה אותי עוד יותר מאושרת זה עם ניר חלמיש ידובב גם בה...}

Digi Lista

New member
יופי!../images/Emo13.gif

בשורות טובות זה תמיד מצויין!וכשהן בנושא דיג´ימון בכלל!!!

יאקומו

New member
יש!!!!!!!!

מאיה בר שלום! עשית לי את היום! (זה בטעות יצא חרוז...) חבל שזה יהיה משודר רק באמצע השנה... אבל זה טוב יותר מכלום!!!

miaka

New member
דווקא זה יהיה בזמן טוב ^_^

נראה לי שאני אהיה בבית בתקופה הזאת, אז לא כמו הרבה סדרות אחרות, את זאת אני באמת אוכל לראות
ולעונה הרביעית של דיג´ימון אני באמת מחכה

יאקומו

New member
למה איזו סדרות לא ראית???

אני מקווה שפרקים של דיג´ימון זה לא ברשימה...

miaka

New member
כל העונה השלישית של דיג´ימון..

דראגון בול זי (אבל זה בעיקר כי לא רציתי), עונה שלמה של פוקימון.. ניסיתי להוריד פרקים של העונה השלישית מהאינטרנט, אבל זה פשוט לא אותו דבר לראות את זה במחשב אחרי שהתרגלתי לטלויזיה
אני מניחה שבשלה כלשהו אני כן אוריד, אבל בינתיים אני מקווה שיהיו שידורים חוזרים בשעות שאני בבית

יאקומו

New member
תראי ביום שבת!

זה מוקדם בבוקר... אבל זה יותר טוב מכלום!!! (שוב המשפט הזה?!)

Digi Lista

New member
יאקומו נדמה לי ש...

כשהעונה הרביעית אכן תשודר זה יהיה בקיץ ולא באמצע השנה...לפחות ככה זה היה עד עכשיו אבל לפעמים יש הפתעות...(ואני אוהבת הפתעות כאלה!)

yamato ishida

New member
הי מה מצב?

אתמול לא הייתי כאן וחשבתי שהכל יהיה כאן מפוצץ, שלא תרחמו אליי וזה הכל?! מה?! בקודי 10 הודעות... לא יפה חבר´ה!! נעלבתי!!

Digi Lista

New member
כמה עצוב אבל נייקו צודקת...

באמת יבש כאן...חבר´ה אולי תיכנסו ותשתפו פעולה עם פעילויות הפורום?או תציעו פעילויות ודיונים משלכם?...אני לא יכולה לעשות הכול בלי קצת עזרה(כדוגמת השתתפות פעילה יותר...רמז,רמז,רמז...).

yamato ishida

New member
ליסטה

את יודעת שניסיתי (ואני לא רוצה לפגוע במישהו...) אבל זה לא הולך!! פשוט לא הולך!! אפילו עכשיו, שלא הייתי כאן כמעט יום שלם, הייתם ממש רחמנים!! אני רוצה שתהיו קשוחים אליי!! שמח אני אבוא ואני אבכה מרוב שיש כאן ילדיםם ושלא ריחמתם אליי!! אני רוצה לבכות בגלל זה!! אני לא רוצה יותר לבוא ולראות שלא כתבו כאן (כמעט...) אחרת הפורום הזה יהיה פורום רפאים, וזה לא יהיה בסוודר!!!!!!!!!!!!

../images/Emo187.gifחברים מצויירים ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo153.gif

פורום קומיקס, מארח היום ב-15:00 את צבי קוויש, אספן הקומיקס הגדול בארץ. צבי קוייש אספן קומיקס super heros משנת 77 (25 שנה) ברשותו למעלה מ30 אלף חוברות קומיקס בעיקר של חברות Marvel וDC ולמעלה מ50 ספרים על קומיקס במהלך ההיסטוריה וכו´, האורח הרצה בשני פסטיבל קומיקס אנימציה וקריקטורה האחרונים בינהם הרצאה גדולה במיוחד על ספיידרמן (היה אחד מהאירועים המיוחדים של קומיקס אנימציה וקריקטורה 2002) וכן גם על הסופר הירוס לאחר ה11 לספטמבר ועל קומיקס אמריקאי. ******************************* האירוחים הבאים בתפוז אנשים:
13/11- בן מ"גלובוס יונייטד" בפורום dvd 14/11- ד"ר לק בפורום מתכונים 20/11- עו"ד יוסי משולם בפורום זכויות בעלי חיים 21/11- הרכב הטראנס "פסייקראפט" בפורום טראנס.

למעלה