העונה הרביעית

• פותח הנושא JaDa
  • פורסם בתאריך

JaDa

New member
העונה הרביעית

העונה הרביעית תשודר רק בערוץ 3 של הכבלים, או גם בלווין?

../images/Emo26.gifניצול שירשור חשוב! כנסו../images/Emo36.gif

לין, אני יודעת שאסור לכתוב הודעות על צ´אט, ואני ממש מצטערת... אבל אני חייבת לכתוב את זה... וחוץ מזה השירשור בלאו הכי מת! עכשיו כשהכניסה לצ´אט מכושפות דרך הפורום מקשרת ישר לצ´אט החדש והמשוכלל, אני לא יודעת לאיזה צ´אט ללכת... איפה כולם... כי הצ´אט הישן הוא הצ´אט שעד עכשיו כולם הלכו אליו, אבל עכשיו... בעעעעעע... אז איפה נפגשים? בישן או בחדש? (ותענו! כי זה חשוב!!!) אני מציעה שבישן, כי החדש סתם נורא עמוס, ואנחנו בסך הכל רוצים לדבר... חוץ מזה בגלל שהוא כל כך עמוס הוא לפעמים עושה בעיות למחשב... (מחשב ישן... מה לעשות...) אז תגידו, איפה?
ולין, אני שוב מצטערת...

As I Am

New member
שתי הודעות, ../images/Emo103.gif

באותו נושא, באותו עמוד..
-_- חכו חכו, כשהחופש מסתיים (
) לא יהיו לי יותר חיים ואני אחזור למלא את תפקידי במלוא המובן בפורום... מווהאהאהא!
^_^

Benjamin Turner

New member
סתם לידע כללי

ערוץ 3 בכבלים וערוץ 3 בלוויין זהים, למעט הפקות המקור. בעת שידור הפקות המקור בכבלים משדר ערוץ 3 בלוויין תכניות אחרות (ביניהן העונה השניה של מוכשפות-ימח שמם של הגנבים הנבזים האלה), אבל בעת כל שידור אחר שני הערוצים זהים. לכן כמובן שהעונה הרביעית תשודר גם בלוויין. מה שכן, הסדרה תשודר בקרוב בStar World וזה לא יופיע בלוויין (כי אין להם את הערוץ ! חהחהחהחה...) ובאותו נושא, מישהו מוכן לומר לי על סמך מה החלטתם שהעונה שתשודר בStar World היא העונה הרביעית? זה הרי משולל כל הגיון! מה גם שבפרומואים של העונה החדשה שנפתחת אצלם באוגוסט הם לא מזכירים את הסדרה כלל (למרות שהלוגו שלה מופיע, אם אני לא טועה), וסביר להניח שאם היה להם כזה פור הם היו דואגים לפרסם אותו...

HuGo Hell

New member
בפעם המיליון!!!

מכושפות העונה הרביעית ב28.8.02 זה יוצא ביום רביעי עוד פחות מחודש תשודר בסטאר וורלד! אבל ליס אין את הערוץ כי הם מפגרים אז רק לאנשים עם כבלים רגילים משודר בערוץ 18 ולאנשים עם ממירים של ערוצי זהב זה בערוץ 45

Woogyman

New member
אבל למה אתה כל שניה אומר את זה?

בסדר, הבנו. אף אחד לא ביקש להסביר שוב.

SaberTooth

New member
על סמך זה ש...

מישהוא פה, אני לא זוכר מי, שלח מכתב לסטאר וורלד שבו הוא שאל איזו עונה תשודר בעונה החדשה של סטאר וורלד המתחילה באוגוסט. בתשובה, סטאר וורלד אמרו שזו תהיה העונה הרביעית.

Woogyman

New member
אם להגיד את האמת, זה לא נראה לי

הגיוני, מכמה סיבות - סטאר וורלד שידרו גם את "באפי" שהיא גם סדרה של הWB (או לפחות הייתה בתקופה שהם שידרו אותה) והחוזה שלהם איפשר לשדר רק שתי עונות אחרי אמריקה. זאת אומרת שאם באמריקה שודרה העונה הרביעית של באפי, הם יכלו לשדר רק את הראשונה והשניה בינתיים. מכושפות היא גם של הWB ולכן יכול להיות שהחוזה יהיה דומה. דבר שני, כשסטאר וורלד קנו את "סברינה" שהייתה באותו הזמן בעונה החמישית שלה באמריקה הם התחילו לשדר אותה מההתחלה ולא קפצו ישר לעונה החמישית. אני בכל אופן לא מאמין עד שאני אראה את Charmed Again מקפץ לי על המסך.

למעלה