העונה הכי גרועה

חןשוורץ

New member
העונה הכי גרועה

באמת שזו העונה הכי גרועה, נטולת אותנטיות ומזלזלת באינטליגנציה של הצופה... שפים שכל כך נהניתי לראות ולשמוע שהפכו להיות בובות על חוט, מעיפים את המתמודדים שלא מעלים את הרייטינג במקום לשפוט על פי אופי ומיומנות הבישול.

השאירו את שלי בגלל עיניים כחולות, כשכבר רוב הצופים הנכבדים לא יכלו לשמוע או לראות אותה על המסך... חבר שלי ואני עשינו מהתוכנית מעין טקס זוגי שבו אנחנו נהנים לראות מתכונים חדשים, לשפוט בעצמנו, וללמוד כמה טיפים.... היום זו הפכה להיות סאגת יריות של ביקורת חריפה- כי חוצמיזה אין עוד הרבה מה להגיד... אההה ותשבוחות לג'קי ודליה שפשוט כיף לראות אותן והן הסיבה היח' להמשיך ולצפות בעונה המביכה.

בתחילת העונה חשבתי כמוך,

אבל אני חייבת להיות כנה ולהודות שברגע שעברו כמה סינונים נחוצים (מאוד), העונה ממש יפה לדעתי.
יש בה מתמודדים שעם כל הכנות, לא נתקלתי בדבר כזה- כמו תום למשל.

אני חושב שבעונה הבאה

דרוש גם שינוי רציני בצוות השופטים.. אני למשל את רושפלד ממש לא מחבב בלשון המעטה.. אין לי חלילה טענות לידע המקצועי שלו..הוא שף ברמה אבל הצורה בה הוא מתבטא.. השחצנות שלו היהירות שלו הקטלנות הבוטה הביקורת השלילית..זה לי נורא מפריע.. זה תחרות נכון.. אבל אם עוזרים ככ טוב לשלי שאין ספק שהיא לא ברמה ולא עוזרים לסלמה אז לי יש טענות לשיטה ...הערה קטנה לאדון אייל שני בקשר לזה שהוא אמר לתום "אנחנו כבר שבעי מנות עם סלמון"..- זה לא היה לענין.זה היה אפילו מעליב.. חשבתי באותו הרגע שהוא ידיח את תום וראיתי גם את הפרצוף של תום אבל תודה לאל זה לא קרה
..
חוץ מזה תום בני דליה ופאולין מתגלים כשפים מן המעלה הגבוהה ביותר..גם אלתורים גם יכולת יצירתית חוש התמצאות כל זה חבל"ז..ואתמול בני ותום נתנו שיעור בדיוק מנות...

למעלה