העונה החמה

העונה החמה ../images/Emo176.gif

אהלן חברים, ה-
בימים אלה נמצאת בשיאה וכל הזיעה הזאת, הרגליים, משקפי השמש, מכנסיים קצרים, גופיות, חיוכים, מים, וחום חום חום עושים משהו טוב... זה מעלה זכרונות נעימים ולא ממש עתיקים על מקומות של קיץ ומים קרים, במיוחד אותו נחל נקי וצלול באיזור חדרה, שמתחבא מאחורי סבך של קנים וקוצים, עם שלגדים ושפמנונים גדולים מתרוממים מהקרקעית, לשם נסענו כמה פעמים, פרסנו מגבות, הורדנו את כל הבגדים וקפצנו למים ה-
. וזה נפלא, ההרגשה טיבעית וכיפית ולא צריך להסתיר
כלום. ככה היה כמה פעמים, היה
. פעם אחת נסעתי לבד, ב-
הקודם ותוך חציית הסבך, נעקצתי על ידי
או משהו מפחיד הרבה יותר, ונתתי צעקה כזאת גדולה שבטח שמעו עד לכרמל. ומה לכם עושה ה-
? והזיעה ? רחצות בעירום ? בלילה ? ביום ? זמן טוב לסקס ?

../images/Emo5.gif../images/Emo191.gif../images/Emo190.gif../images/Emo153.gif../images/Emo178.gif

אם זה לא היה ברור, אני לא אוהבת את הקיץ, את השמש, החום, הלחות. חורף! זאת העונה! בית. חברים. תנור מחמם. ריחות בישול ואפיה מתפשטים בכל הבית. עונה למרקים מחממים, תבשילי קדרה שמשגעים בריחם במשך שעות. זמן לאפות עוגיות מתוקות ומאפים מלוחים. יש חשק לארח, לפנק, להתכרבל. לשכב מתחת לפוך ולקרוא ספר טוב או לראות סרט טוב, או לעשות למישהו טוב (ושהוא יעשה לי גם כן
). חורף
. איכס קיץ

yos1976

New member
עונת הקיץ זו "העונה" בשבילי...כלומר העונה

שאני מחכה בה לחורף שיבוא וכמה שיותר מהר...מחפש מזגנים בכל מקום על מנת להזכיר לי את הקור הנעים מה יש לי מהקיץ?
או
והרבה הרבה

בופיק

New member
ואוו... זה מעלה רגשות אמביוולטיים...

מצד אחד, הקיץ
זה הזמן הכי טוב לכל הבילויי המים למינהם.... שנה שעברה התגנבנו לבריכה בקיבוץ לשחיה לילית
.. לא בעירום, אבל היה תענוג עד שבאו לצעוק עלינו, מה שלא מנע מאיתנו לחזור לשם יום למחרת...השנה עוד לא הספקתי להיכנס
חוץ מזה, הנחל שיש ליד הבית זה אחלה מקום בשביל להפיג את המתחים מהעבודות
והמבחנים... הולכים כמה חברים קופצים לנחל הקפוא אוכלים איזה אבטיח, או איזה כמה אפרסקים שקטפנו בשדות בדרך לנחל וחוזרים לבית ללמוד.. אין יותר כיף מזה כי חוזרים כל כך רעננים ומלאי אנרגיה
שזה תענוג בלתי רגיל....והמים באמת קפואים, ישר מהחרמון
אבל מצד שני, כל כך חם לי, ואני סובלת מחום, אני באמת לא אוהבת שחם לי אני מרגישה שאני יותר עצבנית
, שאני יותר קיצרת רוח .... ובקשר לסקס, זה זמן מאוד לא טוב לסקס
אלא עם כן אתה במזגן.... אני באמת שמה לב שבתקופת הקיץ אני יותר נמנעת ממגע באופן כללי... מרגישה לא נוח אם זה.... ודרך אגב, זה היה סתם עקיצה או איזה משהו רציני
אה... ובקיץ באים אלי לגינה מלא חברים חדשים... הנה תמונה של אחד מהם

החיים מפתיעים

ואוו, בופיק, החיים שלך מלאי
ו-
. הפתעות ודברים שכיף לשמוע עליהם. העקיצה היתה כואבת מאוד למשך כמה שעות, מה שלא מנע ממני לקפוץ למים ולהתקררררררררר קצת ואחרי זה חזרתי חזרה הביתה. למחרת זה כבר כמעט נעלם.

בופיק

New member

מצד אחד, הקיץ
זה הזמן הכי טוב לכל הבילויי המים למינהם.... שנה שעברה התגנבנו לבריכה בקיבוץ לשחיה לילית
.. לא בעירום, אבל היה תענוג עד שבאו לצעוק עלינו, מה שלא מנע מאיתנו לחזור לשם יום למחרת...השנה עוד לא הספקתי להיכנס
והמבחנים... הולכים כמה חברים קופצים לנחל הקפוא אוכלים איזה אבטיח, או איזה כמה אפרסקים שקטפנו בשדות בדרך לנחל וחוזרים לבית ללמוד.. אין יותר כיף מזה כי חוזרים כל כך רעננים ומלאי אנרגיה
אבל מצד שני, כל כך חם לי, ואני סובלת מחום, אני באמת לא אוהבת שחם לי אני מרגישה שאני יותר עצבנית
אלא עם כן אתה במזגן.... אני באמת שמה לב שבתקופת הקיץ אני יותר נמנעת ממגע באופן כללי... מרגישה לא נוח אם זה.... ודרך אגב, זה היה סתם עקיצה או איזה משהו רציני

בופיק

New member

מצד אחד, הקיץ

בופיק

New member
ואוו זה מעלה רגשות אמביוולנטים

מצד אחד, הקיץ

yosef 30

New member
המממ....הימים החמים ../images/Emo3.gif

הימים החמים תמיד מחממים למרות שגם הקרים מחממים אותי בקיצור אצלי תמיד חם
. הרבה זמן לא הלכתי לאיזה נחלון ונכנסתי אליו בעירום. אני יכול רק להיזכר בזמן שגרתי בחיפה הייתי נוסע הרבה לים בלילות...ועושה שחיות בעירום - תרגעו לא לבד
ובשבתות היינו הוכלים הרבה חברים לירדן מצויידים בתופים, חלילים, גיטרות, גנרטור אוהלים ומעבירים חמשושים נפלאים של חופש ושירה. אני מאוד אוהב שחיות בלילה יש בזה משהו רומנטי מאוד. לא עם כל אחד כמובן, אך ברגע שיש חיבור טוב כמו שאוהב לומר מתקתק99
- ואני לא רומז כלום - אולי רק קצת... השמש עושה לי טוב - פתחתי מנוי במקלחת חופשי יומי חודשי. כייף לראות את כל הלבוש המינימלי על נשים ועל גברים.
וסקס.... סקס טוב בכל זמן
מתי תקח גם אותי לאיזה נחל בחדרה
או בטורקיה
קייץ נעים לכולם יוסף.

../images/Emo42.gif קיץ ישראלי

מצטרף לחיבור - כמו שאמר מתקתק99 (זה כבר עושה אותנו שלישייה...
). מותק - בוא נתחיל בחדרה ומשם ההמשך הטיבעי הוא לטורקיה ומשם כל העולם פתוח...

העונה החמה 32 מעלות וסופת רעמים../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

אתמול ישבנו עם חברה בגינה שלה בחום כבד ולחות כמו באיזו ארץ טרופית. צלתה לנו צלעות כבש על האש. ואז בא ענן גדול עם רעמים מחרישי אוזניים וברקים והוריד שלושים מילימטר גשם תוך שעה. את הקינוח, סלט פירות שהבאנו לה, ושמורכב מ 11 פירות קיץ שונים אכלנו כבר בבית שלה. בסופשבוע הייתי בחוף הנודיסטים העירוני. היה חם מאד על החוף אבל המים היו קרים כל כך שאי אפשר היה להכנס, רק על הברכיים. מה גם שהמים הקרים גורמים להתכווצות מביכה
מקווה לנסוע לפארק קרוואנים של הומואים ולסביות לסוף שבוע, על יד נהר.

למעלה