העונה החדשה

king kazabubu

New member
העונה החדשה

מגיעה בקיץ אני מאמין. פרקים 157 עד .208 מעניין מה הם יעשו שיגמרו הפרקים...

איך אתה "מנחש"

אתה תמיד צודק (גם פעמים קודמות) איך אתה יודע שזה דווקא יגמר בסאגה הזאת ולא בסאגה הזאת? בגלל שהם בדרך כלל רוכשים כל פעם 50 פרקים?

ובקשר למתי שהפרקים יגמרו

מה כל כך מסובך? כמו שהם עושים כל שנה.. שמים שידורים חוזרים מהתחלה ואז מביאים סידרה פלצנית עד שהם יביאו עונה חדשה בשנה הבאה (ספטמבר-ינואר)

עוד אחת

New member
בפרק 208../images/Emo58.gif

גוקו חוזר מהעולם הבא ליום אחד ופוגש שוב את גוטן!

אז מה

וגוקו גם חזר לחיים בגלל שהזקן נתן לו את החיים שלו נו אז? קצת OFF לשירשור אבל תגידו: הסרטים קשורים לסידרה?!? אם לא אז איך זה שגוקו כבר מת ב10 או 11 (לא זוכר) למה?

king kazabubu

New member
בלופר, אתה ממש מעיק

קודם כל ידוע לכל שהסרטים יוצרים ים של סתירות בסדרה ולכן לא מקשרים אותם לעלילה. דבר שני אני יודע באיזה פרק תסתיים העונה על פי זה שעונה זה 26 פרקים בדרך כלל. הקטע הוא שקונים תמיד שתי עונות ברצף. לצערי זה מסתיים לפני שיתחיל הטורניר. עוד דבר, יש לי מעט קשרים בערוץ ואיתם אני מברר דברים בקשר לעונות ולמדובבים וכו` ודבר אחרון הפרקים שגוקו חוזר רק ל24 שעות ממש טובים אז אל תזלזל ותרגיש שאתה היחיד שראית פה יותר מפרק 200. אני לא אוהב זלזול

--->

לא הבנת אותי כי דווקא מאוד אהבתי את הפרקים שהוא חזר ל24. ואני גם ממש לא זילזלתי או ניסיתי מצטער אם הבנת אותי ככה

ashkeloni

New member
סתם אלה ערוץ הילדים

הסיבה היחידה שזה יעניין אנשים בפורום זה שאנשים פה אוהבים קומדיה טובה...

Sakura Chan

New member
יאפ...

העונה תגיע ביוני.. יש דיבורים על עונת GT... אמן שזה רק דיבורים!!!

dekel555

New member
תשובה לשאלה שלך

ברור שהם צינזרו פרקים!!!!!!!!!! יש פרקים שנראים כמו חלק מסרט פורונו!

זה לא רק דיבורים.

זה אמת. אמת שדומה לסיוט, אבל אמת. אבל למי איכפת? אני את דיביזי ראיתי ניהנתי, המשכתי הלאה. לא צריכה את ערוץ הילדים הזה. רק שלא יביא עוד סדרות טובות =]

למה יש דווקא סדרות טובות

שהוא הביא למשל יוגי-הו! טוב אולי כי הוא חשב שלא יאהבו את זה פה כי אין לה הרבה פרסום כמו לדיביזי ולנאורטו הם יעשו ממש גרוע עם הם יביאו כי כולם אוהבים נאורטו יותר מdb

אנחנו מדברים על אותו דבר?

אמרתי שלא יביאו שום סדרת אנימה לארץ כי יקלקלו אותה כאן. הספיק לי אחת ולתמיד איך שקלקלו את דיביזי! אולפן ללא תקציב, על סף קריסה, ומביאים לו לדבב סדרה ומה טוב ביוגי-הו? o_O

למעלה