העונה החדשה

אר האחת

New member
העונה החדשה

אני מעוניין לדעת מתי תתחיל העונה החדשה של דרגון בול? אני מבקש דיוק בפרטים. תשובה בהקדם.

ashkeloni

New member
פששש....דרישות רבות יש לך הא?

דבר ראשון, אל תצפה מרוב האנשים תגובה עם צורת כתיבה כמו שלך, אבל אני אבליג... העונה החדשה כנראה שתתחיל בחנוכה

ashkeloni

New member
לא יודע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תגידי לי את!

אר האחת

New member
גוקו

האם ידוע למישהו מתי גוקו יהפוך לסופר סיין 3? ב-Z או ב-GT? כמה שילובים יש למקיטה וגוקו ומי יותר חזק, אם יש שתי שילובים? בתודה מראש.

vegeta2

New member
תשובות

העונה החדשה מתחילה או ביום הראשון של חנוכה, או כמה ימים לפניו. גוקו יהפוך לסופר סאייאן 3 לקראת סוף הסדרה, בקרב נגד בו, לגוקו ולוג'יטה (מקיטה) שני שילובים : גוג'יטה ווג'יטו, לא ידוע לי מי יותר חזק מבין שניהם, נראה לי גוג'יטה, או ששניהם באותו כוח...

Brolly

New member
אבל זה היה בדי בי ג'י טי

אי אפשר להחשיב את זה כהמשך אמיתי של הסדרה כי טוריאמה לא רצה שום קשר לזה =) למרות שתקעו את השם שלו בכל מקום חחח

ashkeloni

New member
בקשר לשאלת כוח

אם מדברים על שניהם באותה רמה של סאייאן אז הם בעוצמה שווה ולכל אחד מהפיוז'נים יתרונות אחרים השילוב דרך ריקוד בפיוז'ן הוא לא תמידי ואפשרי לעשות תמיד אבל הוא רק לחצי שעה, ואחרי כל שילוב צריכים לנוח וזה החיסרון שלו השילוב דרך עדילי פוטרה הוא תמידי ככה ולא מאבדים כוח לאחר שילוב, החיסרון הוא שצריכים בשביל השילוב את עדילי פוטרה

AciDBreeZe

New member
אהמ...

פיוז'ן יותר חזק מפוטרה? אתה משוגע? וג'יטה ללא ספק מנצח את גוג'יטה תראה איך הוא משחק בבו ברמה הרגילה בעוד גוטנקס ססג' שלוש (אמנם לא משתווה לגוג'טה אבל חייבים משהו להשוות) היה צריך באמת להגיע לסופר סיין שלוש בשביל לנצח. אפשר להסתכל על מה שאמרתי ולהסיק שדווקה הפיוז'ן יותר חזק לא יודע למה אני חושב שדווקא הפוטרה שולט אבל הקיו הזקן גם אמר שהפוטרה מחזק בנוסף להיות סתם פיוז'ן... הפיוז'ן הוא פשוט הכפלה של הכוח (אני חושב)

ashkeloni

New member
תראה

אין שום מקום בסידרה שבו נזכר שהפיוז'ן דרך עגילי פוטרה יותר חזק מבחינת כוח

AciDBreeZe

New member
אבל...

אומרים שהפוטרה מוסיפה כוח לפיוז'ן, ולפי מה שאני זוכר פיוז'ן רגיל הוא פשוט הוספה של הכוח של הלוחם השני שאיתו אתה מתמזג..

ashkeloni

New member
לא זכור לי שאומרים את זה....

ובדיוק לפני שבוע ראיתי שוב את סאגות פיוז'ן וקיד בו...

king kazabubu

New member
הקאיושין אומר

שהפיוז'ן עם העגילים יותר יעיל... הסיבה שהוא אומר את זה היא כי הוא קבוע... לא כמו הפיוז'ן בריקוד, הפיוז'ן עם העגילים לא עשוי להתפרק באמצע הקרב... לא נאמר בשום מקום מי מהם חזק יותר.... בפיק שכתבתי יש התיחסות לדבר...

ashkeloni

New member
זה למה שהתכוונתי

לפני כמה הודעות ותודה על העירוי מידע שלך שלומי

king kazabubu

New member
בכיף...

מסתבר שיש עוד כמה דברים שאני זוכר... אני אגיד לכם מה הייתי רוצה לעשות... מרתון אמיתי של דרגון בול זי... יש 276 פרקים לסדרה.. כל פרק עשרים דקות... זה יוצא 92 שעות... מה שאומר שאם אני אצפה 4 ימים ברצף בסדרה אני יכול לסיים אותה... אם נכליל גם זמן שינה רגיל שלי של 3 שעות בלילה אני מסוגל לעשות את זה בפחות משבוע... עכשיו רק נשאר למצוא מקום... ואנשים לחגוג איתם...

bebi vegeta1

New member
הם הפסיקו כשגוקו "הורג" את פריזה נכ

-ון(עכשיו אני צורב את 68-121 אז זה יוצא 108 בערך בגירסה היפנית

למעלה