העונה החדשה ב-15.5
Y yoni121 New member 1/5/05 #4 היום צריכה להתחיל העונה השלישית ? אני לא יודע תגידו לי האם היום צריכה להתחיל הפרק הראשון מהעונה השלישית של אהבה מעבר לפינה ? תודה
היום צריכה להתחיל העונה השלישית ? אני לא יודע תגידו לי האם היום צריכה להתחיל הפרק הראשון מהעונה השלישית של אהבה מעבר לפינה ? תודה
ח חופיתוש של הפורום New member 1/5/05 #5 לא מאמי.. עוד 15 ימים בערך../images/Emo13.gif נשמח אם פעם אחרת תשרשר
א אביחי 33 New member 1/5/05 #7 ב 15 למאי.../images/Emo70.gif אבל לא כל כך בטוח../images/Emo9.gif אבל ממש בקרוב יתחילו הפרומואים בטלויזיה
ב 15 למאי.../images/Emo70.gif אבל לא כל כך בטוח../images/Emo9.gif אבל ממש בקרוב יתחילו הפרומואים בטלויזיה
מ מתה על יהודה לוי שלי New member 1/5/05 #8 ../images/Emo15.gifנצל"ש ../images/Emo9.gif למי היה את העיתון ידיעות אחרונות בשבת והוא קרא ב7 ימים על הקינדרלעך שיגיד אני
../images/Emo15.gifנצל"ש ../images/Emo9.gif למי היה את העיתון ידיעות אחרונות בשבת והוא קרא ב7 ימים על הקינדרלעך שיגיד אני
מ מתה על יהודה לוי שלי New member 1/5/05 #13 ../images/Emo15.gifזהו... שהם לא דוסים בכלל... הם ילדים דתיים רגילים...אני מכירה כמה משם...וכשקראתי את הכתבה נשפכתי... איזה צביעותת
../images/Emo15.gifזהו... שהם לא דוסים בכלל... הם ילדים דתיים רגילים...אני מכירה כמה משם...וכשקראתי את הכתבה נשפכתי... איזה צביעותת