העולם שותק

magav25

New member
העולם שותק../images/Emo128.gif

העולם שותק כאשר טובחים בנשנו וילדנו. העולם שותק לאחר מאות הרוגים ואלפי פצועים. העולם שותק לאחר שהרשפ מפרה כל הסכם שניחתם. העולם שותק להברחות הנשק של הפלשטנאים. העולם שותק לשחיתות ברשות. העולם שותק על ירי הקסמים ישראל מקימה גדר -העולם זועק

eviv

New member
לא נכון

ברצוני לומר שהעולם המערבי שיש לו בנמצא ממקורות המדיה ההמוניות מתעסק בישראל יחסית הרבה, לפחות יות מתאי הגזים בצפון קוריאה או הטבחים בסודן וכו'. ברוב המהודרות העולמיות אחרי פפיגוע למשל יש יידוע ומתעסקים בעניין. נוח לדבר באיזה נקודת תצפית גבוה אבל שמכוונת לנקודה מסויימת ואתה לא יכול להזיז את הטלסקופ... אולי בעזרת כמה שאלות מנחה תביט גם מכיוונים שונים על הסכסוך ועל כן בנוסף למה שכתבת אנא הבט על הנקודות הבאות: 1. כמה הרוגים יש מכל צד? (כ-1000 ישראלים וכ-2000 פלשתינאים,) 2. האם גם ישראל הפרה את ההסכמים השונים שנחתמו? 3. האם העולם לא שותק בפרשות השחיתות גם של הממשל הישראלי? 4. האם ירי הקאסמים נורה על ידי הצבא הפלשתינאי והאם יש בכלל כזה דבר ואולי הקאסמים נורים ע"י גופים פלשתינאים ימניים כמו החמאס? אם יהיה פיגוע שפעילי ימין קיצוני יבצעו האם יוכלו להאשים את ישראל בביצוע או שמא אולי רק יאשימו אותה שלא מנעה מספיק? וכן העולם לא שותק כאשר חומה מקיפה ריכוזי אוכלוסין וגדרות מנשלות 90% מהאדמות החקלאיות בכפרים מסויימים ומה עוד הכפרים שנותקו מהאדמות שלהם יכולים לגשת לאדמות שלהם רק אם מילאו תקנים מחמירים ולא צודקים ורק כמה פעמים ביום בשעות מוגדרות.

Deathatred

New member
טעות בידך

1. טעות. יש כ 1000 הרוגים ישראלים, רובם המוחלט אזרחים (פחות מ 200 חיילים נהרגו). לפלשתינים יש כ 2800 הרוגים (נכון למאי 2004), כאשר המספר כולל 360 פלשתינים שנהרגו ע"י פלשתינים, בערך כ 120 מחבלים מתאבדים שפוצצו את עצמם ויותר מ 1300 מחבלים שנהרגו ע"י ישראל. 2. מה יותר חמור? לבנות בית בשטח שנוי במחלוקת (למרות שישראל לא התחייבה להקפיא את ההתנחלויות באוסלו) או לטבוח מאות אזרחים חפים מפשע? 3. פרשות שחיתות זה בדרך כלל עניין פנימי, אם כי החקירות של שרון דווחו בהרחבה בכלי התקשורת העולמיים. 4. הקסאמים נורים ע"י ארגוני טרור פלשתינים - שנתמכים, באופן רשמי ולא רשמי ע"י הרשות הפלשתינית. גם חמאס - האופוזיציה לרש"פ - הגיעו להבנה עם ערפאת שבה הוא נותן להם "אור ירוק" לרצוח כמה שיותר ישראלים. 5. האם החמאס הוא רק "גוף פלשינאי ימני"? החמאס הוא ארגון טרור, ברור? בוא נקרא לילד בשמו ודי למכבסת המילים שממנה משתמע מתן לגיטימציה לחמאס והכחשת טרור. 6. העולם לא שתק על גדר ההפרדה. לעומת זאת, הוא שתק על הפיגועים שהובילו להקמתה. לצערם של הערבים, ארגוני הטרור בג'נין ואויבי ישראל - הגדולה שבדמוקרטיות עומדת לצידנו בעניין הגדר וגם לאירופה אין שום אינטרס להיכנס עם ישראל ראש בראש בעניין. הם כנראה יסתפקו בגינויים כאשר ה"הומניסטים" הערבים מצדיקים את הטבח בסודן ומוצאים את האשם האמיתי בג'נוסייד של דרפור (אתה יכול לנחש מי).

תגובה

1. לפי הנתונים שלך, נהרגו פחות מ900- ישראלים לא לוחמים, ויותר מ1000- פלסטינים לא לוחמים. 2. ברור שחמור מאוד לטבוח מאות אזרחים חפים מפשע, כפי שמבצעים הישארלים וכפי שמבצעים הפלסטינים, חמור בהרבה מהרס בתים. 3. יש ידע נרחב בחו"ל שצמרת הרשות מושחתת. פשוט בדרך כלל מתייחסים לזה כעניין פנימי. 5. אם אתה קורא לחמאס ארגון טרור, אנא אל תקרא לאנשי יח"ד טרוריסטים. 6. הגדולה שבדמוקרטיות עומדת לצידנו מכיוון שאנו מוכרים לה נשק בעיקר, ולא בגלל שהם מבינים כמה אנחנו צודקים, ולראיה תסתכל בהתבטאויות של פוליטיקאים בכירים שם (אנחנו מדברים על הודו, נכון?).

Deathatred

New member
תגובה

1. משהו כזה. 2. ישראל לא טובחת מאות אזרחים חפים מפשע. רוב האזרחים הפלשתינים נהרגו בשוגג או כתוצאה מכך שנקלעו בין חילופי אש. לא היה מקרה בו עשרות אזרחים נהרגו באופן מכוון. להבדיל מפיגועי הטרור הפלשתינים. 5. לא קראתי לאנשי יח"ד טרוריסטים, אבל אני כן קורא להם להפסיק להמעיט בחומרת הטרור ולהפסיק להתעלם מקיומו בכל ההתבטאויות שלו והשיחות שלהם עם פלשתינים אחרים. 6.
אבל אתה יודע על איזה דמוקרטיה דיברתי ו"גדולה" לא הייתה גדולה במובן הפיזי דווקא.

Deathatred

New member
הבנת הנקרא

>> 5. לא קראתי לאנשי יח"ד טרוריסטים, אבל אני כן קורא להם להפסיק להמעיט בחומרת הטרור ולהפסיק להתעלם מקיומו בכל ההתבטאויות שלו והשיחות שלהם עם פלשתינים אחרים. << א. במקום "שלו" צ"ל "של אנשי המפלגה ופעיליה". ב. הקריאה הייתה להפסיק להתעלם מהטרור ולהמעיל בחומרתו, לרבות השיחות שלהם עם "פרטנר"ים פלשתינים. כאשר ביילין נפגש עם עבד-רבו ומתנהג כאילו לא היה טרור מעולם ופיגועי הטרור של 2000-2004 הם פאראנויה של הישראלים יש בכך טעם לפגם. ג. אין להכחיש ששיחות היום עם דרגים פוליטיים פלשתינים וראשי ארגוני הטרור (פת"ח, החזיתות, החמאס) הוא בעייתי ביותר. בייחוד אם בשיחות הנ"ל לא מובעת הסתייגות וגינוי לדרך הטרור שבה הם נוקטים.

Deathatred

New member
צ"ל: "לרבות בשיחות" ולא "השיחות"

כלומר: כולל במהלך שיחות עם פלשתינים.

magav25

New member
העולם נגדנו וזה כואב בפנים../images/Emo14.gif

תפסיקו להיות קטנוניים הריי זה ברור שלרחם על הפלסטינאים זה דבר נורא אתם חיים במדינת ישראל ואזרחיה אתם צריכים לתמוך במדינה לא במדינת אוייב שאנחנו במלחמה יום יומית איתם הם הורסים לנו משפחות שלמות אל תשכחו שמשפחות לא יכולות לשוא את הנטל ומתאבדים פשוט מאוד אז זה כבר אשמת הפלסטינאים בהכול אים היה לכם בן משפחה שנהרג מהפלסטינאים הייתם מדברים אחרת ונוטים ימינה וזה בטוח העיקר לרחם על הפלסטינאים תראו איזה הפגנות הם עושים בשטחים ממש איום ונורא איך אתם רוצים לעשות איתם שלום אל תהיו עיוורים תחיו במציאות המרה הם שונאים אותנו ואנחנו אותם ולא יכולים לחיות י.ח.ד וזה ברור מה עישנו להם רע נתנו להם לעבוד בכבוד שיתנו אוכל למשפחה שלהם נתנו להם הכול וזה התודה שמגיעה לנו היתאבדיות רצחניות הסתות רציחות שונאים אותנו מאוד מה זה כבר כפויות טובה אתם צריכים להיתבייש שאתם נותנים לאנשים כאלה כתף עזרה וסיוע שיעשו לנו עוד פיגועים אל תרחמו עליהם אתם תראו את האמת עליהם בסיומה של בניית הגדר ותבינו עים איזה חיות יש לנו עסק

eviv

New member
אני חושב ההפך ממך

1. אני תומך בבני אדם אני לא יודע מה איתך מה שיעשה יותר טוב לבני אדם אני בעדו אני חושב שהסכם שלום יעשה יותר טוב לבני האדם מאשר פיגועים חיסולים והריסות בתים... 2. אם מישהו קרוב אלי היה נהרג הייתי מאשים את הממשלה שחיסלה יום לפני או את הממשלה אשר עשתה עוצר שבוע לפני או את הממשלה שהשפילה אנשים במחסומים. 3. כמו שלא כל היהודים יש להם אף מצחיק עניים פוזלות והם מתכננים לשלוט על העולם כך לא כל הערבים הם רעים מנסים לפגוע באזרחים ישראלים ומנסים לשלוט בכל שטחי א"י. 4. אחרי שתיבנה גדר ההפרדה שמפרידה שטחים חקלאיים מהחקלאיים ויוצרת משטר היתרים לשם מגורים בבית שלך, ואחרי שתיבנה חומת ההפרדה אשר תקיף ריכוזי אוכלוסין אני מודיע שאתבייש במדינה שלי שעושה דברים כאלה.

magav25

New member
אתה לא יודע מה אתה מדבר../images/Emo46.gif

*אני אין לי כלום נגד בניי אדם כולם שווים אבל אזרחים שלנו בלבד!!! *אים מישהו קרוב אליך היה נהרג אתה טועה הייתה מאשים את מי שעשה פיגוע כול החיסולים נעשים אחרי פיגוע לא לפני פיגוע *אנחנו לא מנסים לשלוט באף אחד אנחנו מוכנים לתת להם מדינה אבל בתנאים שלנו ולא שלהם הריי יש להם מדינה אים שחכתה ירדן זה פלסטינאים אי אפשר לברוח מהמציאות *הגדר ההפרדה היא לגנת אזרחי מדינת ישראל מה אנחנו אשמים שכול חלק שהם עשו ולא חוקי הוא שטח חקלאי מה אתה רוצה עוד הרוגים עוד פיגועים עוד הרג ודם תתעורר זה למניעת טרור לא באים להרוס את השטחים שלהם הם לא מעניינים אותנו רק ההגנה על המדינה שלנו

למעלה