אמנם לא גשם ואפילו חם, אבל, רוחות מפחידות .הכל עף,חול ואדמה בכל פינה בבית. אשד, להסביר לך? זוכרת מה לימדו אותנו? מה שלום הבן? עברתם בשלום את ה"סדר" בבית הספר?
הספר של הצעיר... היה מלבב.. כל כך שונה וזהו ממחר אין לי צורך למשך שבועים וחצי להתעורר בשעות מוזרות... מותר לי לישון עד 8 לפחות.. יייששששששששש יחי המוריחם והחופש.
אצלנו (כנראה) הכל שונה.. היה היום הליל סדר כלל בית ספרי.. ובערב פגשתי את המחנכת המקסימה של הצעיר... את המנהלת הכי מדהימה שיש.. זו שחנכה אותו שנתיים וגדלה אותו לתפארת.. התחבקנו.. הייתי האמא הלפני אחרונה בבית ספר.. זה כיף. אצלנו בית ספר זה ממש בית גם אצל הגדולים שפר עלינו והיו מחנך ומחנכת מדהימה כל התיכון... אז לי לפחות יש רק שבחים על המערכת הזאת.
בבית ספרנו יש מסורת ארוכה של עריכת ליל סדר פסח בית ספרי. מוקדם בבוקר באות מורות והורים ועורכים את השולחנות הארוכים. יש כיתה אחת אחראית על הטכס ותמיד היא נעזרת בתלמידים משכבות אחרות. את הקושיות שואלים כמובן ילדי כיתה א'. סך כל המשתתפים הסדר השנה היה קרוב ל600. מבצע כזה מצליח רק כאשר יש שיתוף פעולה הן בצוות המורים עצמו (ויש לי צוות מדהים!)ושיתוף פעולה עם ההורים. זו חוויה מיוחדת במינה... בשנה הבאה אתם מוזמנים...
דיברתי היום (מעבר לים) עם הג'וניור. צפויה להם רגילה ארוכה של שבוע וחצי מיום שלישי לפני פסח עד יום ראשון אחרי פסח. יש תמורה לאגרה! אחרי הרגילה אפשר לקוות להרבה יותר שקט. אימון של חודשים בגולן, ואח"כ צפוי לצאת למ"כים.
ככה לא מתנהגים עם חיילת ברגילה.. אולי בכל זאת תזרח השמש ממחר? ולאוישקו , נהדר שיוצא לחופשה ובפעילות בצפון וקורס מכי"ם. רק שההוא עם הבדים על הראש לא יחליט פתאום להשתגע עכשיו.... נחזיק אצבעות