העולם כמכונה אחת גדולה...

ommerl

New member
העולם כמכונה אחת גדולה...

כל מכונה מגיעה עם כל החלקים שלהם היא זקוקה. אין חלק מיותר.
אם העולם הוא מכונה אחת גדולה, אין אדם מיותר בעולם.
לכל אדם יש מטרה, תפקיד, פונקציה שאותה הוא ממלא.

ommerl

New member
אמר את זה הוגו מתוך מגדל השעון בתחנת הרכבת בפריז

באיזה הקשר הוא אמרת זה? בשביל זה את צריכה לראות את הסרט Hugo שביים מרטין סקרוסזה (2011) או לקרוא את הספר the Invention of Hugo Cabret שכתב בריאן סלזניק.
&nbsp
הסרט מומלץ מאוד. את הספר לא קראתי.
&nbsp
אבל את לא חייבת לעשות את כל זה כדי להתחבר לטקסט או ליהנות ממנו. את גם לא חייבת ליהנות או להתחבר לטקסט בכלל. מה שבא לך.

ladybug4NLP

Active member
כשאתה כותב משהו ואח"כ פתאום נזכר שזה מתוך סרט

גם אם זה של סקורסזה - אז במחילה - באמת מי אמר ומה הקשר.
סקורסזה הוא במאי סרטים ולא פיסכולוג/'מטפל בלה בלה.

וגם אם כבר היה כדאי שתכתוב את זה בהודעה הראשונה שלך כי מי צריך לנחש?

וממתי מטפלי NLP אומרים "צריך" או "חייב" במקום כדאי או מומלץ או משהו דומה? הנבואה נילקחה מאתנו כבר עם נחרב בית המקדש.
וכן, ראיתי את הסרט, נחמד.
ולא, סקורסזה במאי טוב לטעמי, לא הייתי אומרת שהוא פילוסוף.

ועל זה אמרו חכמינו: "מה עניין שמיטה להר סיני".

לא נורא, לפחות יש כמה פוסטים

ommerl

New member
זה נורא פשוט: לוחצים על פליי בסרטון ורואים את ההקשר

מי שזה מעניין אותו תוך חצי שנייה מוצא בגוגל את כל המידע שנתתי על סמך הסרטון בלבד.
&nbsp
"וממתי מטפלי NLP אומרים "צריך" או "חייב" במקום כדאי או מומלץ או משהו דומה? הנבואה נילקחה מאתנו כבר עם נחרב בית המקדש."
&nbsp
ממתי מטפלי NLP מחויבים לקוד דיבור מסוים? אם מתאים לי אני אגיד "צריך" ואני אגיד "חייב". דווקא NLP לימד אותי שאין דבר טוב או רע. אין אסור ומותר. לכל דבר יש שימוש בהקשר מסויים. גם ל"צריך" וגם ל"חייב". ממליץ לך לקרוא קצת את בנדלר וגרינדר.
&nbsp
&nbsp
"וכן, ראיתי את הסרט, נחמד.
ולא, סקורסזה במאי טוב לטעמי, לא הייתי אומרת שהוא פילוסוף."
&nbsp
מה דין שמיטה להר סיניי? אמרתי שסקורסזה פילוסוף? והאם רק לפילוסופים מותר לכתוב טקסטים מעניינם ומעשירים?
&nbsp
נ.ב
סקורסזה הוא רק הבמאי. הטקסט התחיל מהסופר, משם תסריטאי הפך אותו לתסריט ובסוף בא הבמאי ושילב את כל בעלי התפקידים כדי להפוך את זה לסרט... כך שבתור במאי- לא בטוח שהייתה לו נגיעה בהגיה של הטקסט עצמו.
&nbsp

ladybug4NLP

Active member

מתי מקבלים תעודה ל...

למעלה