העולם הקטן שלנו

העולם הקטן שלנו

בימים נפלאים כמו היום,ימים שאני כל כולי איתה,ימים של עשייה ביחד,של ליכלוך בכל הבית,של רצפה רטובה מהשפרצות של מים,ריקודים בשתיים בסלון והשתוללות כמו שרק אנחנו יודעות.בימים כאלו אני מודה לאל ולעצמי שאני חיה לבד.(כן כן,וגם להוא שלא רצה לגור איתי) האינטימיות שבנינו לנו שתינו,החיוך שנוצץ לה מהעיניים,הלב שמתמלא בחמימות נפלאה. לפעמים תוהה אם אי פעם יהיה מקום למישהו נוסף בתוך הקומלפסק המופלא הזה של שתינו. האהבה חשובה לי מאוד,תמיד הייתה ותמיד תיהיה אבל החיים לבד נתנו לי מתנה יקרה כל כך נתנו לי את הקסם ששמור רק לאמא ובת.

טוב...

מה הטעם,כולם כבר יודעים מה זה שבטח אגיד...רק,זה כל הספור,ובסוף גם מה שמקבלים.

יערית

New member
הפרדה

בין האינטימיות שלכן,לבין האינטימיות האחרת שאמא זקוקה או תיזדקק בעתיד.חשוב מאד לפתח את הקשר בינכם,אבל חשוב לא לשכוח את עצמך,לכל דבר יש את העת שלו.

לא שוכחת

רק לרגע קטן לא מוותרת,לא על זה ולא על זה. כמו שאמרת,לכל דבר את העת שלו.והיום,היום זה היה יום שלנו,כזה מהסוג שמזמן לא היה לנו. רק מוקירה את הרגע רק שמחה על ההזדמנות שניתנה לי. הרהורים קטנים של רגע אחד מאושר הרהורים רק של היום מחר זה מחר

ל י M ו ר

New member
כל כך מוכר

ולמה רק עליי אנשים מרימים גבה כשאומרת שטוב לי ככה שלא רוצה שאיש ייכנס לשם לאינטימיות הזו המיוחדת, תהני מזה כי זה קשר מיוחד

למעלה