העולם הצבוע.

yariv~2

New member
העולם הצבוע.

את העלום לא מענינים מעשי טבח, וגם לא ממש מענינים אותו הפלשתינאים... מה שמעניים את העולם זה רק אינטרסים צרים. בעשרות מקומות בעולם, ממש ברגעים אלה. מתים אלפי אלנשים כתוצאה מטיהורים אתניים... (בעיקר אפריקה - המזרח הרחוק) זה מענין מישהו? מדווחים על זה? בקוסובו היה טבח של 400.000 איש, היו הפגנות בעולם? כן, כמה השתתפו בהם?... בני אמינסטי (נו, משהו כזה) נרצחו בהמוניהם. מדובר על כמליון נטבחים, שואה של ממש. היו הפגנות?... אף לא אחת! למה? כי אין באותם המקומות אינטרסים, וכן באותם המקומות אין יהודים... מדינת ישראל נכנסה לשטחים, כמה נהרגו? אלף איש? מתוכם 700 חמושים? כמה הפגנות היו? מאות! מליוני אנשים ברחבי העולם! מגוע? א נ ט י ש מ י ו ת. זו הנקודה האמיתית. מה שמריץ את ההמונם לרחובות זוהי אנטישמיות לשמה. לא, לא מדובר באהבת המן, אלא בשנאת מרדכי. מבחינתי, האנטישמיות הגואה בעולם זו הסכנה האמיתית לעם היהודי בכלל, ולמדינת ישראל בפרט! אם עד היום לא האמנתי שהשואה תחזור על עצמה.. היום זה רק עניין של זמן. ולאור המצב הזה, של פרעות ביהודים ברחבי העולם, מצב שמאז שנות החמישים (מה היה בשנות החמישים
זוכרים
) של צביעות עולמית מחודשת... עוד יש אנשים במדינת ישראל שלא מבינית שזו המדינה היחידה שמגינה על העם היהודי... עוד יש אנשים שמעונינית לשנות את הדגל, את ההימנון, מדברים על מדינה דו לאומית, ולא מבינים שהאנטישמיות לא רק שלא גוועה, אלא מתנשאת כרגע ביתר שאת.

השנאה היא בעולם הערבי.

אם תשים לב טוב טוב תראה שבכל הפגנה יצוצו ראשים עם כפיה,והרבה מאוד אנשים בעלי חזות ערבית. צרפת-8 מיליון מוסלמים בלגיה-2 מיליון וזה ממשיך וממשיך חוץ מהם יש קומץ של שוחרי שלום עולמיים שמפגין נגד פעולות ישראל,קומץ נאו-נאצים ועוד בודדים. את האירופים לא מעניין כלום,חוץ מהאינטרסים שלהם.והממשלות נגד ישראל,בגלל אינטרס הנפט בעולם הערבי.מבחינת סדאם חוסיין או דומיו-תמיכה בישראל תבטל את קישרי הנפט של אותה מדינה עם העוםל הערבי. שואה שניה?היום זה בהחלט נראה מציאותי,מה לעשות.אבל אם יהיה(חס וחלילה) זה לא יהיה ע"י ארופאים אלא ע"י גרעין מוסלמי קשה.

yariv~2

New member
אההממ...

סתם נתון: רוב\כל הפורעים בארצות אירופה במשך השבועות האחרונים, לא היו ערבים, ולא מוסלמים, אלה היו אירופים טהורי גזע ואנטישמים.. מכאן אני מניח שתבין את העניין.. ותתפלא, אבל דווקא מהערבים אני לא מצפה לשואה, עם כל האכזריות שלהם, הם לא מגיעים לאפס קצהו של אכזריות העולם ה"נאור". אולי יעשו בנו פרעות, אבל השמדה המונית, לדעתי לא תבוא מהמוסלמים. ובכלל, כתבתי את דברי לגבי השואה במין אזהרה, כל עוד שיש ליהודים מדינה, אין סיכוי לשואה שניה.

EverMan

New member
יריב

רוב המפגינים בהפגנות הללו הם פלשתינאים וערבים אירופאים, אני לא אומר שהם רוב מוחלט , אבל הם רוב דיי מכובד של כ51-99 אחוז. מה לעשות , יש להם רוב מספרי.

arty

New member
טוב......

זאת התגובה הכי מגעילה בין התגובות שראיתי (בארך) הילדה (נערה או מיש היא לא תהיה) כתבה מה שהיא מרגישה היא ניסכה את זה באופן יפה מאוד.... הערה שלך הייתה פשוט לא במקום... אז בתיקווה לעוד הודעות יפות כמו שריאיתי למעלה....... שלכם תמוז-בת

אבנר.

New member
צודק!

בע"ה לדעתי הבעיה היא בראש ובראשונה איתנו - העולם נגדנו כיוון שאין במדינה לצערי קונסנזוס למדינה יהודית בא"י. אנשים מזלזלים בצבא שלהם, ובארץ שלהם. יש גם יהודים שפועלים נגד המדינה והצבא (ע"ע סרבני השירות, ע"ע בג"ץ בהחלטות האומללות נגד צה"ל) אם יהודים פועלים נגד המדינה שלהם - אתה חושב שהעולם לא יפעל?!? אבל האמת היא שהנביא כבר ניבא: "משנאיך ומחרביך ממך יצאו". בע"ה יהיה טוב ידידי! יש תקווה לעם הזה!! ב"ה ההתיצבות למילואים הייתה בסדר גודל של 120% - ורוב העם מכיר בעובדה שהאויבים שלנו הם רוצחים שפלים - שרוצחים תינוקות ואזרחים בכל מקום ולא "לוחמי חופש נאורים". יחי העם היהודי בארץ ישראל - מולדתו ההסטורית!!!

מולדת היסטורית?

בשביל הרבה אנשים כן. לדעתי האישית אין לנו זיקה למקום הזה. הזיקה היחידה מבחינתי היא למקום שאני אוכל לחיות בוא חיים נורמליים,להקים חיי משפחה ולגדל את ילדי בצורה נורמלית. כרגע אני לא חושב שצריך להתעסק בזה.אתה תגיד מולדת הסטורית,פלשתינאי יגיד שהעם שלו ישב שם לפני ולכן זכותו לגור במדינה:פיתאום בא יהודי והחליט שהוא מתיישב בבית שלו.גם אתה היית מאוד כועס על זה. גם ה´ היה מעדיף שעמו ישראל,העם הנבחר,קודם כל יחייה.ארץ הקודש?-כיום זה בעדיפות שנייה.

yariv~2

New member
../images/Emo45.gif :)

בקשר לבג"צ. דווקא אני לא מצטרף למקהלת המחאות נגדו.. מבחינתי בג"צ הוא מוסד חשוב מאד, וההכחה הטובה ביותר שאנו עדיין מדינה דמוקרטית ונאורה. גם אם לא תמיד אני מסכים עם ההחלטות - אני מעדיף שבג"צ לא יהפוך לעוד גוף נשלט פוליטית וחסר משמעות. (לדוגמא מוסד הנשיאות לשעבר..)

EverMan

New member
לא לא לא

בנוגע לכך שהאנטישמיות לא רגעה , אתה צודק. בנוגע לכך שלאנשים לא אכפת שיש טיהורים אתניים באפריקה זה לא נוגע אליהם. ישראל היא תדמית המערב במזה"ת, היא מדינה עם מקומות הקודש של שלושת הדתות , היא מדינה שיכולה בקלות להביא למלחמה אזורית להבדל ממדינה באפריקה שאולי ימותו כמה אנשים בתוכה אבל לא תוכרז מלחמה טוטאלית. וגם לנו יש אוייבים שטורחים לפרסם על כל כדור שעף דרך חלון או דרך גוף, והם גם הרבה יותר פוטוגניים ! זה לא שני עמים לא מפותחים שנלחמים , זו מדינה ! מדינה כנגד אזרחים קטנים וכבושים. אז לא , זה לא רק הצבע האנטישמי , זה גם מדיניות ישראל והחוסר הסברה שלה.

yariv~2

New member
אני מוכן להסכים שלא

מדובר רק באנטישמיות, אם כי זהו המוטיב המרכזי. ב. טוב שיש ביננו הסכמה בקשר ל"הומניות" העולם, שלא מעניין אותו הרוגים ופצועים, אלא אנטישמיות ואינטרסים זרים. אההממ.. בקשר למדינה שכובשת אזרחים קטנים, אני חושב שחזרתי על התשובה לזה מליון פעם... לא חושב שזה קשור לנושא כרגע. לדעתי הסברה ברוב ארצות אירופה לא תועיל, בגלל שכפי שאמרתי, הבעיה היא לא הסברה, אלא אנטישמיות ואינטרסים, כך שגם אם נהיה הכי צודקים שאפשר (ואנחנו כאלה) את האירופים זה לא יעניין, כי אנו סתם עוד מדינה קטנה ומחורבנת שמפריעה להם בחייהם השלווים.. (כשיגיע אליהם הפונדמנטליזם האיסלאמי, ואני מקווה שבמהירות האפשרית, אולי הם ידעו להעריך)

למעלה