העולם הערב

idodo

New member
העולם הערב

שלום חברי הפורום שלום! בימים אלה מתפרסמת עצומה בנושא שידוע למעריצים שבנינו. הכנסו עוד היום אל הכתובת המצויינת למטה והירשמו גם אתם.

yonatan

New member
לא רוצה

אני מניח שהעצומה היא בקשר לתוכניתם של ארז טל ואברי גילעד דוקא בגלל שאני הייתי מעריץ של הצוות הזה עוד מתקופת מה יש וסנדביץ וכמובן כולם הערב אני מתנכר להם על מעשיהם בהמשך דרכם ה``מקצועית`` אומנם מגיע לאברי מחמאות על נכון לעכשיו אבל מאז ועד ביום - בוזזזזזזזז אחד גדול ולארז טל - על רק בישראל והשאר פשוט קטסטרופה ואולי זה לא הם אולי אורנה בנאי עשתה לארז תוכנית אחת טובה כמו שקובי מידן עשה לאברי בנכון לעכשיו אך נגררר אחריו לרדידות משמימה באברהם ויעקב?

tvguy

New member
וואלה

מסכים כמעט עם כל מילה את התרעומת שלי על הגיגול הנוכחי של שני הליצנים האלה הבעתי לא פעם אחת. מה שמדהים הוא הפרצוף הזחוח של ארז טל, האיש מתנהג ואולי בצדק מסויים כאחד שהמציא את הטלוויזיה מחדש, האמת היא שזה נכון וזה כל כך מרגיז כי הטלוויזיה שהוא גורר אותנו אליה היא פשוט מתחת לכל ביקורת ולי אישית נמאס כבר מכל הביטויים המצדיקים רייטינג למרות שמה לעשות וזה המדד הנחשב ועליו מתבסס הכל. בקשר לאברי - הוא כבר מזמן ירד מהפסים העוויות שלו כבר לא מצחיקות אותי הוא פשוט גרוע בלהיות מיינסטרים ולא יעזור כל הראיונות שלו שבהם הוא טוען שהוא שלם עם מה שהוא עושה - זה פשוט לא זה הוא היה ענק והוא נהיה קטנטן. אהבתי את התיאוריה שכל פעם שהם עשו משהו טוב מאז השחרור מגל``צ היה קשור לעוד דמות שהיתה איתם השילוב בין אברי הליצן לקובי התותח החכם והשקול עבד יפה בנכון לעכשיו אך מהרגע שאברי נטן את הטון וגרר את קובי למחוזות הרייטינג בערוץ 2 זו היתה אחת התוכניות הגרועות שהמסך סבל. ואורנה בנאי - בזה אין לי צל של ספק היא פשוט היתה גדולה מהחיים

למעלה