העולם המופלא........

maof

New member
העולם המופלא........

דבר מאוד משונה נוצר, מצב שהוא אבסורדי לחלוטין. סיטואציה שאנשים יוצרים לעצמם "תיראו אני בסדר" קיבלתי מסר מאדם מסוים שכותב בפורום ולא משנה מה היה נושא ! היו בינינו חילוקי דעות על הנושא ההחלטה הייתה שלא תהיה בינינו תקשורת או הידברות נוספת, כל אחד ישמור על העולם שלו בפני או מול האנשים שאיתם הוא בקשר. לפתע מתברר לי שאותו האדם מעביר חוות דעת נוספת, (שלו כמובן) מספר ומשתף את כל מי שביכולתו על חילופי הדברים בינינו שהיו מאוד עניינים. באמת מה הטעם הרי "צדיק" כבר לא תהייה ? נהנית מרגע קצר של תהילה בין שתי תקופות...בראשונה היא מוקעת כפרדוקס, ובשנייה היא נלעגת כבנאלית. מעוף

מה בדיוק מפריע לך../images/Emo35.gif

שהוא לא שיתף אותך בזה שהוא הולך לשתף אחרים או זה שלא הסכמתם ביניכם

maof

New member
ת'אמת........ ../images/Emo13.gif

שאני תוהה ??????
בדרך כלל אומרים רחוק מהעין רחוק מהלב... האם רחוק מהאוזן רחוק מהמחשבה ?????????? מעוף

maof

New member
ת'אמת.... ../images/Emo13.gif

שיש כוחות נסתרים בפירות יבשים
מעוף

maof

New member
דווקא ../images/Emo13.gif

ממשפחת פליקס
את יודעת פליקס הובלות עם האליקופטר זה מהנגריה שהמסור מרעיש כל הלילה. מעוף

maof

New member
יש לך בבקשה ../images/Emo13.gif

איזה מטר להלוואה
מעוף

maof

New member
ת'אמת ....... ../images/Emo13.gif

שלום שלום ואל תבוא לי בחלום
מעוף

maof

New member
אילנוש ../images/Emo39.gif

אני מופתע בעצמי עד כמה אנשים יורדים נמוך בכדי לקבל קצת תשומת לב. מעוף

destiny36

New member
מעופי למה לך מסרים ../images/Emo8.gif

תעבור לטלפונים.. בנינו מה זה משנה היכן משנה עצם הענין. והענין שטבע האדם אמממממממ (ימשיך כבודו). ודוקא מתפלאת עליך. את עצמי כבר שמתי מזמן בצד. את תיבת המסרים השארתי למקרים יחידים בהחלט (ועם יחידים בהחלט). ומה שכן למדתי אחרי 4 שנים כאן - זה שלא משנה מה תגיד תמיד מישהו יגיד שאמרת גם משהו שלא אמרת.. חי- חזרה אחרי שלושה ימים ללא טלפונים ללא מחשב ורק עם חיוך. שיהיה ערב טוב

maof

New member
אין ספק שאת צודקת ../images/Emo13.gif

כפי הניראה זה לא עצם העינין....זה העצם של הכלב
וכלבים שניפגשים מריחים אחד לשני ת'ישבן
אז עדיף להיות זנב לאריות מאשר ראש לשועלים מעוף

למעלה