העולם הוירטואלי....

tali_le

New member
העולם הוירטואלי....

אפי, יש לי בעיה... תכננתי היום בדרך הביתה להיכנס לכאן ולכתוב את זה... לפתוח ולהסביר מה הבעיה בתקווה שהעצות כאן יעזרו לי כמו שהן עזרו לי כבר הרבה פעמים בעבר אבל אז חשבתי לי - מה יקרה עם X יקרא את זה? הרי הוא כותב וקורא קבוע ב- 68% מהפורומים בתפוז? אז חשבתי לי - אני אכנס כאורחת ואף אחד לא יידע ונזכרתי באתמול בערב כשקראתי הודעה שכתבה מישהי שאני מכירה תחת שם בדוי ובלי שום קושי זיהיתי אותה (ולא כי ניסיתי לחפש מי זאת, סתם לפי הסיפור) אז תגידו לי אתם - מה עושים אחרי שמרוב התלהבות משרת הפורומים המוצלח ומהפורום הנפלא הבאת לשם המון אנשים שאתה מכיר ופתאום אתה מפחד לכתוב שם הכול (ולא זאת הייתה המטרה מלכתחילה?) בלי צנזורה ? טלי מיואשת

taz512

New member
טלי טלי טלי טלי

אני יודע שרצית לתקוף אותי בפורום על זה שאני רוצח אוכל בשר, זה בסדר את יכעולה להשתמש בשם האמיתי שלך. טוב סתם סתם עכשיו גרם של רצינות. זה בעיה באמת, אבל קודם כל תמיד אפשר להשתמש בכינוי אנונימי ולשחק קצת אם הפרטים ככה שיהיה יותר קשה לזהות. אבל באמת, בשביל האנונימיות שלך היית מוכנה לוותר על כל מי שאת מכירה עכשיו? אני יודע שאני לא (לילו
). טאז, השד והאנונימיות

tali_le

New member
לא הייתי מוותרת... אבל...

פשוט ביאס אותי מאוד היום לחשוב שאני באמת כבר לא יכולה לכתוב כאן (או בכל מקום אחר בתפוז) משהו שאני לא מעוניינת לשתף בו את כל המכרים שלי, הקרובים והפחות קרובים... וזה מעצבן אבל לא הייתי מוותרת יצא לי להכיר פה אנשים נפלים וליצור קשרים מצויינים עם אנשים טלי מתוסכלת

maayan15

New member
בגלל זה אני לא מספרת לאנשים

על הפורומים שאני כותבת בהם..כלומר, תלוי איזה פורום... אין מה לעשות...תכתבי הודעות כאורחת..או תפתחי ניק חדש...

למעלה