העולם אכזר....

HodY@KambodY

New member
העולם אכזר....

טוב חשבתי על כמה דברים היום, ואני חייבת לשתף את כולכם בזה. שימו לב מה קרה בישראל ובעולם בשנים האחרונות, שימו לב כמה אלימות יש, כמה גזענות, רציחות, התעלליות. מה אתם חושבים גרם לזה? איך יכול להיות שדווקא ב5-10 שנים אחרונות הכל נהיה יותר אלים. תאונות דרכים- אחד הדברים הקשים ביותר במדינה שלנו, כל שבוע לפחות 2 אנשים נהרגים מתאונת דרכים, למה לעזאזל כל זה קורה? אי אכפתיות- בסך הכל רוב העולם הזה אגואיסטי, אפשר לראות את זה מאמא שזורקת את התינוק שלה לזבל כי לדעתה הוא מיותר, אפשר לראות את זה בכבישים.... מה קורה לעולם הזה ולאנשים בתוכו למה הכל נהיה יותר אגרסיבי ואלים, למה כל אדם שמתחיל לדבר על סובלנות אומרים לו שהוא מזכיר איזה דוגמגישה מערוץ הילדים????? חברה שלי אמרה לי שזה בגלל שאלוהים רוצה להזהיר את העולם, כדי שכולם יחזרו בתשובה, דבילי לחלוטין, אני לא חושבת שככה אנשים יחזרו בתשובה להפך הם יראו שאין מי שעוזר להם ויעשו בדיוק את ההפך... בקיצור עולם מסובך מישהו יכול להסביר לי מה קורה בעולם הזה לעזאזל???? Hodaya המבולבלת....

הודיה, שיר זה מוקדש לך

IMAGINE THERE`S NO HEAVEN IT`S EASY IF YOU TRY NO HELL BELOW US AND ABOVE US ONLY SKY. IMAGINE ALL THE PEOPLE LIVING FOR TODAY..... IMAGINE THERE`S NO COUNTRIES IT ISN`T HARD TO DO NOTHING TO KILL OR DIE FOR AND NO RELIGION TOO. IMAGINE ALL THE PEOPLE LIVING LIFE IN PEACE.... IMAGINE NO POSSESSION. I WONDER IF YOU CAN NO NEED FOR GREED OR HUNGER. A BROTHERHOOD OF MAN. IMAGINE ALL THE PEOPLE SHARING ALL THE WORLD.... YOU MAY SAY: I`M A DREAMER BUT I AM NOT THE ONLY ONE AND I HOPE SOME DAY YOU WILL JOIN US AND THE WORLD WILL BE AS ONE... והאפוקליפסה אכן מתה, לזכרה בחרתילעצמי את הניק ניים הזה.. העולם אבוד.

Levinzone

New member
אוקיי

מה זה אפוקליפסה? אני מרגישה ממש בורה אבל מה זהההה

rastotman

New member
זה מהשירים האלה

שכל מי שיסתכל עליהם היום יכול לראות בהם את החוסר קישוריות למציאות. משהו כמו קטעים של העלת עולות בתנ``ך. אין בשביל מה למות? אפילו ברגר הטריוויאלית [אני מדברת היום בשפה מאוד מעוותת, מתחתינו כתבתי את המילה עם פעמיים, פשוט תיתעלמו]- אמרה באחד השירים המטומטמים שלה אין סיבה לחיות אם אין סיבה למות [אני מרגישה כאילו אני מצטטת את אביבוש]. אבל בכל מיקרה, זאת כבר מוסכמה בשלבים הכי דביליים שלה, שהיא כבר מישפט ואין מה להמשיך לדבר עליה- שהשיר הזה [האימג`ן] מדבר בצורה מאוד רומנטית על עולם בכלל לא אידיאלי. ואני כבר אספתי שלושה קליפים [שונים אבקו-רוס] של השיר הזה, וידי עדיין נטויה.

goldy

New member
אנחנו בכיוון ההפוך, בכיוון של שלום!

לא עם הפלסטינים, חס וחלילה, אלא עם כל העולם ואישתו. צה``ל מנסה למכור זה זמן מה טנקים ומטוסים ששימשו אותו במלחמת הכיפורים והוא לא מצליח כי אין לזה שוק! (העולם מדבר היום שלום) כאשר יש אספות של המדינות המתועשות הם דנים בעזרה למדינות העניות. (כמובן שאם לא היו עושים להם בחוץ איתיפאדה מחשש שהם ישאירו את המדינות העניות מאחור הם לא היו דנים בעזרה להן). לינוקס, או פרוייקט ה``גנו`` הם תוצאה ישירה של המחירים והמונופול של מייקרוסופט. ראית את הסרט ``תעביר את זה הלאה`` ? --> בקצרה: זה מספר על מישהוא שעוזר לאנשים, אבל במקום שהטובה תהיה חומרית הוא מבקש מהם שיודו לו ע``י עזרה ל3 אנשים נוספים או יותר, ובמהלך הזמן העולם נעשה מקום טוב יותר. האמריקאים לוקחים את הקולנוע שלהם מאוד ברצינות וכבר התחילו ליישם את הסרט. את מבינה? זה עיניין של זמן עד שיהיה שלום עולמי, ואני מאמין שיהיה. אם לא היו כאן פלסטינים יכולנו לדון בהתחממות העולם כמו כל המדינות. Enjoy

למעלה