העולים לגמר הם

יובל783

New member
העולים לגמר הם

גב, אירית וגיורא. זה הניחוש שלי, מה אתם אומרים ?

דקל69

New member
לצפניה יש פוסטים מעולים, מאוד שנונים

גב ויניב כנראה בודאות בגמר. לגביי השלישי יש לי מחשב לפי כמות האייטמים עליהם שזה בין גיורא-אירית ואפילו אתי. ד"א בבלוג של צפניה נחשף שהתחקירן של התוכנית טעה (או הוטעה) בקשר לתשובה לגביי מי שכבש את הגול בעונת האליפות שנשאלה. התשובה שנענתה היתה לירון בסיס מה שזיכה את אירית אשתו באפשרות להעניק כובד משקל נוסף (במקרה הזה לאתי) והתשובה היתה שגויה. מעניין אם התמונה היתה משתנה ללא כובד המשקל הנוסף הזה, גם לנטלי הוסף משקל בגלל הטעות בידיעת התשובה האמיתית. האמת שיש כבר ספויילר לגבי השורדים שבגמר אבל אני מעדיפה להשאר עם אופציות נוספות

monni1234

New member
נכון, זה היה זיתוני שהבקיע

הייתי בטוח שזה זיתוני והופתעתי כשאמרו שזה לירון בסיס מעניין אם נטלי היתה זוכה בכול מקרה או שמישהו אחר היה זוכה במשימה

דקל69

New member
נגיד שזה פחות חשוב מי היה זוכה במשימה כי

לדעתי בכל מקרה אוהד היה עף בהדחה ולא זוכה בנצחון בוטו. הבושה היא הטעות של התחקירן וגם פטאתי בעיני הנסיון לדחוף ולקדם את גב' רחמים ע"י שאלה שבעלה נכלל כאחת מהתשובות שלה. ואני רק אומרת טוב שהתחקירן ידע את התשובה של כ"ט בנובמבר ולא טען גם ששמשון טווילי זה שמשון הגיבור. השאלה היחידה שהתלבטתי לגביה היתה על אלתרמן כי זכרתי את הביצוע של דקלון והייתי בטוחה שהמילים הן של מחבר עממי.

למעלה