העוגיות בהופעה בערוץ 10

העוגיות בהופעה בערוץ 10

לפני דקות מספר (בערך לפני 5 דקות) העוגיות הופיעו בשיר "סימפטי" בערוץ 10 בתוכנית "לונדון וקירשנבאום" והם היו, כפי שאתם בטח יכולים להסיק........ כל כך טובים!!! רק חבל שלונדון (או קירשנבאום.. לא זוכרת) קצת ירד על השם של דנג'ה.... הודעה לדנג'ה: אל תקשיבי לו!! דן-יה זה שם נהדר!! שופטת ה' זה כזה שם יפה!! בכל מקרה מקווה שהצלחתם לתפוס את זה - היה שווה!!

prongs3

New member
ראיתי את זה!../images/Emo99.gif

בדיוק באמצע ארוחת הערב, התחלתי להתרגש, ואח שלי התעצבן עליי וצחק כשלונדון אמר לדנג'ה שהיא בטח כבר התחשבנה עם ההורים שלה על השם
והקטע הכי פסיכי- מצאתי את עצמי מפזם את השיר יחד איתם בדיוק בזמן טבילת השווארמה שאמא שלי הכינה בחומוס

gal1983

New member
אני הרגשתי הפוך

לי זה היה נראה כמו סירוס לדפנה והעוגיות ... לא ראיתי את הראיון אלא רק את השיר והסאונד היה נוראי ולא העביר שמינית מיכולת העוגיות שנראה היה כאילו לא יכלו לנשום ולזוז באותו אולפנון קטנטן (אבל הכי חמוד היה אור שתקעו אותו באמצע והוא באלגנטיות שלו נתן על התוף כאילו אין שם אף אחד )

אווווווווווף!!../images/Emo85.gif

שבוע שעבר ישבתי כמו מפגרת מול הטלויזייה ולא היה
. ודווקא אתמול שהייתי בבית בשמונה לא השכלתי לפתוח ערוץ 10. טיפש טיפש טיפש..!#!#!$
יש שידורים חוזרים?
[חוץ מההוא של אחת בלילה...]

ספר לי על זה

גם אני שבוע שעבר חיכיתי אולי חצי שעה מול ערוץ 10 המשעמם רק כדי לזכות לראות את 5 דקות התהילה של העוגיות.. בסוף שחכתי מזה ואבא שלי קרא לי באטרף לטלוויזיה בצרחה "נעם!!!!! עוגיות!!! עכשיו!!" אני לא רוצה לדעת מה השכנים חשבו.. איזה מזל שאבא שלי שרוף על לונדון וקירשנבאום :)

../images/Emo9.gif

מה יש לאבות עם לונדון וקירשנבאום? גם אבא שלי דלוק עליהם.
משהו בכרס העגלגלה של לונדון&קירשנבאום מושך אותם... בכל אופן, אבא שלי תמיד רואה טלויזיה בפול ווליום אז שמעתי מהחדר שלי [שנמצא בקומה אחרת] את דפנה והעוגיות אז רצתי להצטרף אליו.

למעלה