העדכון - ערב ספורט....

s h a r o n 04

New member
העדכון - ערב ספורט....

טוב, אז ככה...בעניין הצמד: אוואט - דוידוביץ. באפריל ייקבע העתיד של דודו במכבי: אם ניר חוזר לעצמו - דודו הולך אבל במידה ויבחינו ב"תופעות לוואי" אצל ניר - אוואט חותם ל- שלוש (!!!) שנים ... גדי באופן תמוה מתקשה להגיב:"טוב...", אח"כ כאילו מתעשת ומציין את היכולת הטובה של אוואט במשחק האחרון (האם זו טקטיקה לניחום עצמי?)

שלוש שנים...?בושה וחרפה../images/Emo60.gif

עדיף כבר שאלמדון ימשיך את דרכו בקבוצה ולא אוואט ובכלל אני מאחל לניר החלמה מהירה ושיחזור כמה שיותר מהר למגרשים

O n y X

New member
עדיין מדברים שם על אוואט-דוידוביץ?

טוב לפחות הם לא רבים, אין להם את "סיפור הערב" וגדי נס ימשיך להלל ולשבח את מכבי חיפה (ואת הפועל חיפה כשהיא מנצחת...) כל עוד משלמים לו...

s h a r o n 04

New member
צדקת...אכן אין שום אייטם...

ובאין אווירה של "תוכנית חמה במיוחד" וכדי לא להתבזות בעיני עצמו, הוא טחן את האוזן למאזינים עם השיר "יאללה יאללה יא בית"ר" הלוך ושוב ("...וכדורגל מברזיל..." - אלק...). ברגעים כאלה הוא בטח שואל את עצמו מה הוא עושה על הכרמל ולא נמצא בהרי ירושלים...שם כידוע, יש סאגות בלתי נגמרות.

O n y X

New member
הוא משמיע שירים על בית"ר?

טוב זה עדיף על שירי העידוד לדודו אוואט אגב, השיר הזה-ילד אחד שאני מכירה נתן גירסה חדשה ומרושעת לשיר הזה וילד אחר שלומד איתי במגמה המציא פיזמון חדש ל"שמיים כחולים" של שמעון גרשון ומלי לוי......הבנות כעסו עליו..

Ayuli

New member
זה רק אני....

או שגדי נס השתלט על רדיו חיפהפה? הוא ממש יווווצא כבר מכל החורים!!!!! אני @#$%^&* אותו!!!!

בהביבו

New member
שאלה לאבישי,

תגיד אח´שלי, ערן לקח אותך סנגור או עורך-דין משהו..\\
כל הזמן מה שערן אומר אתה מצדיק אותו ישר בהודעה ואומר כמוהו.. אהההה..
--בימן למחשבה--

אפר0ק0ית

New member
אני היחידה שרוצה שאוואט יישאר?!?

חבר'ה אני חושבת שאתם ממש ממש מגעילים!! מי הציל את הקבוצה מכל הגולים שלה? ואני לא מדברת על ליגת האלפות אני מדברת על ליגת העל פה בארץ. יש גולים שאי אפשר למנוע מה לעשות תאמינו לי שהוא לא עושה את זה בכוונה, אני חושבת שאתם כפויי טובה תראו איזה שוער יש לנו פה, אולי לפעמים יש לו יום לא טוב, אבל תראו לי קבוצה בליגה שאין לה הפסדים!! אז תפסיקו לבקר את אוואט אני מעדיפה שאוואט יישאר מאשר שדוידוביץ' יהיה מחליף וחוצמזה שקחו בחשבון שאם משחררים את אוואט, {אז אלמדון יהיה מחליף?!?!} ואלמדון יחליף זה הרבה יותר סיכון, למרות שהוא כשיר והכל, אבל לאוואט יש יותר ניסיון. זה מה שאני חושבת. קצת עיצבנתם אותי... אבל לא נורא...! אוואט בדם שלי!!!!!!!!!!!!!!!!

agent V

New member
אפרסקסית, אהלן!

קודם כל יפה שאת עומדת לצידו של אוואט ותומכת בו
אבל לדעתי אף אחד כאן לא מבקר את אוואט או רוצה שיחליפו אותו בגלל שלא אוהבים אותו אישית או בגלל ש"אין לו עיניים יפות". לדעתי אוהד טוב, צריך תמיד לתמוך בקבוצה שלו ובשחקנים שלה, אבל צריך לפעמים גם לדעת לבקר אותם... אני בהחלט חושב שאוואט שוער טוב, ואני שמח ומאושר שבזמן האחרון הוא ממש ישתפר וכבר שבועיים הוא לא חטף גול ואני מקווה שימשיך כך
אבל חייבים להודות שלפני כן, היתה לא תקופה נוראה שבה הוא חטף יותר מידי גולים שטותיים שהוא היה יכול לעצור. הרבה גולים מכדורי גבוה, שהוא לא ידע איך להתמודד איתם, איך לצאת נכון אליהם...הוא לא הישרה אווירה של ביטחון בשער. לכן כולם התרעמו אליו וחשבו שיש להחליפו. אני חוזר ואומר, שכרגע נראה שהוא בתהליך יציאה מהמשבר ונראה שהוא חוזר לעצמו...אני מאוד מקווה שהשיפור הזה יהיה לו המשכיות גם היום במשחק ובמשחקים הבאים ו
למכבי חיפה

גם לי יש מה להגיד ....../images/Emo60.gif

אני אנטי אוואט נמאס לי מהשטיות שלו. אומנם הוא קצת משתפר בזמן האחרון אבל זה לא אומר שהוא צריך להישאר ובמיוחד לא כשדוידוביץ' יחזור. גם עם הוא חאס וחלילה יפצע עוד הפעם אני אומר לתת צ'אנס לאלמדון כי רק ככה הוא יצבור ניסיון וישתפר ולא תוך כדי ישיבה על הספסל. צריך להזכיר לך ששוער זה לא תפקיד שאפשר להחליף באמצע המשחק סתם ככה שוער זה תפקיד אחיד שיכול להימשך יותר מעונה אפילו ולכן אלמדון צריך לקבל את הבמה כדי לפחות לראות לנו למה הוא מסוגל בכול מקרה עד שאוואט לא עוזב את חיפה שהיה לו בהצלחה

אפר0ק0ית

New member
אתה אומר דברים נכונים אני רק לא...

מסכימה בקשר למה שאמרת עם התקופה הרעה. תראה לי שוער שלא חוטף גולים...? אין דבר כזה. זאת לא הייתה תקופה רעה, זה גולים שגם שטראובר, אלימלך או קורנפיין {או איך שלא אומרים ת'שם משפחה שלו...} לא בטוח שהיו יכולים לעצור. מה לעשות שוער זה עבודה קשה, זה לא קשר ולא חלוץ, זה העבודה הכי קשה לדעתי על המגרש, ובגלל זה צריך להבין אותו. זה מה שאני חושבת.. צ'אוווו...

אפר0ק0ית

New member
ובקשר למה שאבישי אמר...

דווקא עכשיו שאנחנו במשבר, אנחנו לא יכולים להכניס את אלמדון. אתה עדיין לא יודע אם הוא שוער עד כדי כך טוב, ואני בטוחה שהוא לא יותר טוב מאוואט, ולכן שינוי כזה הוא קיצוני לדעתי ולא כדאי לעשות אותו... קבוצות אחרות יכולות לנצל את חוסר הניסיון שלו, ולהפיל אותנו למטה. זה מה שאני חושבת... ואני לא רוצה ויכוח כי "על טעם וריח אין להתווכח"... אז בואו רק נביע דעות ולא ניכנס לריב... טוב??

אני לא אמרתי עכשיו אני אמרתי../images/Emo60.gif

שצריך להתחיל להתחיל לשלב את אלמדון לאט לאט בהרכב הראשון בהתחלה בגביע הטוטו ואחר כך פה ושם במשחקים קלים יותר(נכון שאומרים שאין משחקים קלים אבל אתם מבינים למה אני מתכוון, נכון?)

agent V

New member
נכון...אבל...

הבעיה אצל אוואט היתה שהוא חטף גולים שטותיים. גולים שלשוער של הנבחרת אסור לחטוף. הוא חטף המון גולים מנגיחות ומהגבהות כי הוא לא ידע לצאת נכון ולהדוף כדורי גובה. ברור שאין שוער שלא חוטף גולים, אבל ההבדל בין לחטוף גולים ללחטוף 9 גולים בשני מחזורים(!!) הוא הבדל ענק... אני חושב שאחת הסיבות לתקופה הרעה שהייתה לו היא העליהום התיקשורתי שעשו עליו והסכסוך שפרץ בינו לבין דווידוביץ´. זה כנראה הכניס אותו לאיזה לחץ או משבר נפשי וזה השפיע לו על המשחק... חחחח אני מרגיש כמו איזה פסיכולוג...

למעלה