העדכון השבועי

אה.. חצי אחהל חצי נאחס

אחלה כי ראיתי את הפרק מיום שבת... אחלה פרק!!!!! מאק האמי והאדמירל יצאו כלים!!!! נאחס... כי אני לחוצה טיכו מהטיול יומיים שיש לי בסוף השבוע הזה... אני צריכה לארגן הכל וזה מלחיץ....וכנ"ל שלושת התערוכות בגרות שאני צריכה להגיש בפורים~ "(( מה אצלך????

Nushi G

New member
אצלי? דווקא נכנסתי לתקופה רגועה

יחסית למה שהיה עד עכשיו... אין מבחנים באופק הקרוב... אתמול הייתי בת"א.. פעמיים!!! -הייתי במשחק של מכבי...חחח-קרעו לבני השרון ת'צורה... היום היה בוקר תנועה ומחול בביצפר.. "בוקר"... עשינו חזרות והופענו שם איזה 6 שעות!!! והיה קור כלבים, אז בגלל שכל השרירים היו חמים ואח"כ התקררו מהר, אני כולי תפוסה.. לא עזר בטח זה שנכנסתי אתמול בפינה של השולחן שיש שלנו ויש לי כזה סימן כחול שלא תאמיני...

אושי מסכנה שלי!! :((

כואב לך?תח תאמיני לי אני מזדהה עם הכאב שלך.. הסימון הסגול שלי בעין בדיוק מתחיל להיעלם~ אויש מגמת מחול.. זה תמיד נרהא לי מה זה כיף.. הלוואי והייתי יודעת לרקוד~ אין לי קוארדינציה בשיט. :( כיף לך שאין לך לחץ.. אי לי לחץ מבחנים... רק התערוכות הארורות הלאה.... :(((((( ד"א- ראיתי שתפוז שינו לך ל18... מזל טוב?

Nushi G

New member
חחחח- אני לא במגמת מחול!!!!

אני לא רוקדת משהו- פשוט עשיתי שוב (ושוב, ושוב...) את התרגיל בגרות שלי בספורט שזה שילוב של הכל... ולא יודעת למה הם שינו... יש לי עוד חצי שנה!!!

תחחחחח על שני הדברים :)

תפוז מצחיקולים! לי יש עוד חודש ולא שינו לי..... על איזה שיר עשית את התרגיל??

Nushi G

New member
Have I told you lately that I love

you... אבל היום הופעתי במקביל לחברה שלי אז היינו צריכות משהו שיתאים לשני התרגילים והופענו עם sweet dreams....

Nushi G

New member
חחח תחשבי טוב... את יודעת למה זה

קשור... כמו בערך חצי מהדברים שאני עושה בזמן האחרון...

טוב ברור שג'אג..:)) השאלה היא מאיפה

אה.... זה לא השיר שהארם שר בsomone to watch over annie?????????????

:))))))))))))))))) ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה שיר יפה.. אבל נראה לי קשה לרקוד לו... הוא לא בדיוק קצבי... לאידעת בכל אופן.. אני חייבת לזוז לישון!!! להתקלח בעצם.. ואז לישון!!! אז.. לילה טוב מותק!! נשיקות!!!!!!!!!!!! וחלומות פז!!!!! את כבר יודעת על מי ומה...:)) תחח יש לך אאת החלומות האלה בינכו..:)))))))

למעלה