העדכון השבועי
טוב חכיתי שגנוב יעשה את זה, ואז החלטתי שכבר מוצ"ש והוא כנראה לא מתכוון לעדכן השבוע, חזרתי קצת אחורה בדפי הפורום בשביל לקרוא את העדכון האחרון, כך שאוכל לעדכן באופן שהוא מעדכן, והבנתי שהוא פרש (זמנית לפחות) מעידכונים, כך שמימלא כדאי שאקח על עצמי את המשימה הזו, אז אתם מוזמנים בזאת לקרוא את עידכוני הראשון: 1. יש מנהל חדש לפורום, ואחותי הגדולה שביקרה השבוע בפורום לבקשתי טוענת שהוא מועמד מתאים, מאחר והיא מכירה את המנהל מאז היה תינוק ממש, אני מקווה שהיא צודקת ויהיה בסדר
. 2. סקירות: שתי סקירות חדשות עלו, האחת של קמפטרבלי פינק, על שניים משירי הפרוג החביבים עליו (ועלי גם אגב) והשניה שלי, ובה דיסקוגרפיה מלאה של אחד היותרים היותר פוריים מבין האגדות שלנו: פראנק זאפה. 3. קישורים: התווספו קישורים רבים למדור הביאוגרפיות של הקישורים בין השאר של ג´נסיס, פינק פלויד, הדורס, דיפ פרפל ואחרים. התווסף גם מדור קישורים חדש: ביקורות אלבומים, הביקורות יהיו כולם בעיברית (נכון לעכשיו הם כולם מהשרת העיוור, אבל יהיו עוד), תקוותי היא שגם חברי הפורום שלנו יכתבו ביקורות על אלבומים שהם אוהבים וכך נוכל לפתח מאגר ביקורות משל עצמנו ולא ולא נזדקק לחסדיהם של זרים. 4. גלריות: נוספו שתי גלריות חדשות לגמרי, של הביטלס (ביחד ולחוד) ושל פראנק זאפה, בנוסף הגלריה של הדורס תמחה וגדלה פלאים (מתנה ממני להנקי דורי), למי שיש תמונות של אגדות, והוא מעוניין שהם יהפכו לגלריה בפורום, ניתן לפנות אלי באמצעות המסרים של
. 5. חידונים: גירמבל שוב התעלה על עצמו והשאיר חידון מושקע היטב, שכבר היו לו המון תגובות, גם הזבוב הביתי שלנו, פרץ השבוע בחידון חדש של עטיפות אלבומים, חידון שלמרבה האירוניה פתר גרימבל... 5. הודעת השבוע: מאחר ואני כותב את העידכון אני רוצה גם לבחור את ההודעה (והשרשור) שהכי אהבתי השבוע, האמת שעד סוף השבוע השרשור שהכי אהבתי היה זה שהתחלתי אני על שירים אישיים, שהפך לשרשור שירי סקס (שזה כמובן בעיה כי אני לא יכול לבחור בעצמי), למרבה המזל, בסוף השבוע, מתן עם שערשור השירים למחיקה שלה, ופינק עם אכזבתו מהטעם המוסיקלי של תושבי רעננה, עקפו אותי בסיבוב, בעוד אני שוקל למי מגיע התואר בא גרימבל היקר עם תחרות הגיטריסטים שלו, וזכה בתואר עם הבאזר. ולסיום בקשה, אני מאוד לא אוהב הודעות קצרות שלא אומרות כלום כמו "מישהוא מכיר את ג´ימי הנדריס", או "ג´ימי פייג´ שולת", אני עדיין שוקל מה לעשות עם הודעות כאלה, אבל בנתיים אני אסתפק בבקשה, תכתבו הודעות קצת יותר ארוכות ותסבירו את עצמכם...