העדכון השבועי

ל א ק י

New member
סקר חדששששששש../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo3.gif

תוצאות הסקר הקודם:
איך אתם אוהבים את הפרה שלכם
הכי פשוט הכי טעים - שוקולד חלב. 11 קןלות 15%
שוקולד מריר! 10 קולות 13% 5 6% עם פיצפוצי אורז.. 5 קולות 6%
שוקולד מנטה! קול 1 1%
שוקולד תפוז! 4 קולות %5
סוכריות מתפוצצות! 8 קולות 10%
שוקולד לבן! 7 קולות 9%
שוקולד אגוזים. 7 קולות 9%
שוקו-בסקוויט 15 קולות 20%
לא אוהב/ת שוקולד פרה! 5 קולות 6% נ"ב: מיטללל הרשתה לי לפתוח את זה

מיטללל

New member
העדכון השבועי

למען האמת אין לי כוח לכתוב עדכון.. אני חסרת מוזה לחלוטין. אני גם עייפה. העף בשוקולד גרם לי קצת לבחילה {מצטערת}. עוף זה טעים. שוקולד זה טעים. אבל ביחד? חסר כל קשר בטירוף! עם זאת אני מעריכה את המכינה.... ואולי היא צודקת.. צריך לשאוף למשהו יותר מפרה ושניצל בפיתה... לא אצלי בקיבה :) אני גאה להגיד כי בסקר הקודם השתתפו 73 אנשים!!! מה שכן, לא ראיתי 73 תגובות לסקר. לכן אני מצפה להבא ובסקרים הקרובים, שכל אחד יכתוב מה הוא בחר ולמה הוא בחר בזה. <אלא אם כן אתם שומרים על זכות הבחירה החשאית, שגם זה מקובל עליי> והנה התוצאות הנ"ל: 11 15% -הכי פשוט הכי טעים - שוקולד חלב. 10 13% -שוקולד מריר! 5 6% -עם פיצפוצי אורז.. 1 1% -שוקולד מנטה! 4 5% שוקולד תפוז! 8 10% סוכריות מתפוצצות! 7 9% שוקולד לבן! 7 9% שוקולד אגוזים. 15 20% שוקו-בסקוויט 5 6% לא אוהב/ת שוקולד פרה! הסקר הבא שואל אותכם.... איך אתם אוהבים את השוקולד שלכם... באיזה צורה. רצו בהמוניכם לענות. <לאקי המשגעת ענתה ראשונה :-> אמממ אדון טאז היקר הבטיח בהמשך היום לכתוב את פינתו.. צפו למשהו משגע במיוחד. אני מפנה אותכם שוב למשחק "שוקולד באגדות". אתם כל כך מפסידים!!! בצירוף לעתון לאישה היתה חוברת נובמבר של ביי אנד בונוס המחולקת חינם גם בקו-אופ וסופר-סנטר הפעם נושא החוברת הוא: חלומות מתוקים יש המון מבצעים הקשורים לשוקולד ועשרות מתכונים מתוקים. שווה! אמממ. לא עניתם... ואני מסוקרנת! אתם מאכילים את החיות שלכם בשוקולד? איזה שוקולד? מה זה גורם להם? ולסיום.. מלך השבוע הנו elad22281. שנותן משמעות חדשה למילה "מותק". מלכת השבוע הנה : Outlast שאין ראוייה ממנה. {לכו לגלרייה על שמה!} אני לא משתמשת באייקונים כי המחשב שלי עומד לקרוס.. והוא לא נותן לי. תברכו אותם עם האייקונים בשבילי. שיהיה לכם סוף שבוע מקסים :) שמרו על עצמכם.

מירב ד

New member
אמממ...

ממה שאני יודעת אסור להאכיל חיות בשוקולד... לא יודעת אם את כל החיות...אבל בקשר לכלבים זה ידוע... זה פוגע במערכת העצבים שלהם... אז לא מומלץ.. בכל אופן..אפשר לנסות להאכיל את הדגים באקווריום או משהו...
מירב

komandatore

New member
קודם כל -לא מכינה!!!

דבר שני ידוע שבמטבחים האקזוטים ברחי העולם נהוג לשלב טעמים חמוץ-מתוק,חריף-מתוק וכדומה ואמנם יש מתכונים שנראים מוזרים ולא נראה שהם "מסתדרים"-אם לא מנסים לא יודעים וזה כמובן מיוחס למי שלא מפחד מדברים לא סטנדרטים,מי שמוכן לאכול מאכלים מהמזרח הרחוק למשל וכמו שאמרתי שלב קולינרי מעל שניצל בפיתה. אני מניח שבפורום מתכונים לא היו מגיבים בכזה זעזוע...

למעלה