העדכון היומי...

סימבה ק

New member
אוקיי בנות. קצת עזרה בבקשה....

אחרי ש"התפארתי" אתמול בחום של 36.6, שוב הפתיע אותי מד החום שלי הבוקר בחוסר עיקביותו.... 36.3??????????!!!!!!!!!! ואז שכבתי לי במיטתי וחשבתי לי, ועוד חשבתי..... אתמול בלילה סבלתי מכאב ראש נוראי. לקחתי בשעה אחת בלילה דקסמול לשיכוך הכאב, וכשזה לא עזר (לאחר שעה וחצי בערך) הוספתי ולקחתי חצי אופטלגין. יכול להיות שהדקסמול "שיבש" את מד החום שלי הבוקר? נדמה לי שהוא גם להורדת חום, לא? כי אם לא, אני באמת לא מבינה מה עובר עליי. אני משתגעת מזה. מה זה ה"זיגזגים" האלו?

אפרסקה

New member
מצטערת, אינני יודעת אבל מקפיצה בשבי

מקפיצה בשבילך
ואגב, נחמד לרקאותך שוב בפורומינו הקט - מקווה שלזמן קצר בלבד!

פּוֹנְג

New member
אין לי מושג אם דקסמול יכול לשבש

את הטמפ'. אני מציעה לא להלחץ. לחכות לטמ' של מחר ולראות את המגמה ולא טמפ' אחת ספציפית. ואם כבר היה ביוץ ואם זה לא היום שמצביע עלסוף המחזור, אז טמפ' אחת שחרגה לא מעידה יותר מדי על כלום. אבל שוב, זה הרבה יותר קל לענות כשיש את הגרף מול העיניים...

סימבה ק

New member
פונג, הנה הגרף

נראה לי שזה לא יכול להיות סוף של מחזור מהסיבה הפשוטה שאת הוסת הקודמת קיבלתי ב-11.6 שזה שבועיים רק ממחר.....

פּוֹנְג

New member
אני עדיין בעד לחכות למחר...

קשה לדעת לפי הנתונים הקיימים. כי אם מחר יהיה גבוה (בהנחה שאת תהיי בריאה) אז נראה לי שהיום המדידה הייתה לא נכונה והביוץ היה ב - 20/6 או ביום שאחריו בו לא מדדת.

קשה לדעת מהנתונים הקיימים של הגרף

אבל אולי יום הביוץ שלך הוא היום? הפרשות מעידות על ביוץ מתקרב. כשההפרשות מסתיימות מסתיימת גם התקופה הפוריה. כלומר, הביוץ עבר. קודם כל את צריכה לדעת להבדיל האם אלו הפרשות של הרחם או "שאריות" (אל תשאלי אותי איך מבדילים). בהנחה שאלו הפרשות של טרום-ביוץ. כבר שבוע שיש לך הפרשות. אז אולי היום זה היום? מצד שני, אם אני זוכרת נכון, המחזור שלך בד"כ הוא בן יותר מ-28 יום. ואם כך, אז לא נראה לי שיהיה ביוץ ביום ה-13. בכל מקרה, לפני הביוץ, בנוסף להפרשות החום נע מעלה-מטה בזיגזג ורק לאחר הביוץ ישנה מגמת עליה. לדעתי, או שהביוץ בדרך (בימים הקרובים) או שהוא היום. בכל מקרה אני חושבת שאתם צריכים לפעול במרץ היום ובימים הקרובים, עד שתהיי בטוחה שהביוץ כבר עבר.

סימבה ק

New member
חזרתי רק עכשיו מהעבודה

וראיתי את התגובות שלכן. אני אחכה למדידה של מחר, אני מקווה שהלילה יעבור בשקט, כך שהמדידה תהיה מדוייקת ותוכל להצביע פחות או יותר על המצב. אגב, לולה, המחזור שלי כבר מזמן שכח מתי הוא היה 28 יום.... תנסי 56 יום.... 31 יום.... ממש לא סדיר. תודה רבה רבה על התגובות, אני מבטיחה להמשיך לעדכן ולנדנד
שיהיה לכולכן יום טוב. אני הולכת לישון....

סימבה ק

New member
העדכון היומי...../images/Emo13.gif

לאחר 36.6 אתמול, קמתי הבוקר ל-36.4. אני מקווה שזה אומר שהביוץ התרחש אתמול, או שהוא בעיצומו.... גם יש לי כל מיני מיחושים בבטן התחתונה והפרשות קרמיות/שקופות היו אתמול. נמשיך לקוות, אה?

פּוֹנְג

New member
והעידכון הקודם

הערת אגב - סימבה אנא שרשרי אותה.... הודעה שהיא בת פחות משלושה ימים תקפוץ לראש העמוד ברגע שתוסיפי לה תגובה עם תוכן. תודה פּוֹנְג שהיום לא הפסיקה לשרשר והתעייפה מזה...

אני עדיין לא רואה

שום מגמה אולי יום הביוץ היה אתמול ואולי עדיין לא היה צריך לראות עוד כמה נתונים כדי לראות אם יש מגמת עליה (לפחות 3 טמפ' עולות) או שהחום ממשיך להתנהג בזיגזג וזה אומר שעדיין לא היה ביוץ

למעלה