העברת ממיר של יס

jamburi

New member
העברת ממיר של יס

שמעתי לא מזמן, שהממירים הקטנים של יס יכולים לציין את מיקומם. כלומר, אם העברתי ממיר קטן מבית לבית, יס יכולים לעלות על זה, דבר שלא קורה עם הממירים הגדולים, וזה בדוק לחלוטין. האם אכן הממירים הקטנים השתכללו לרמה הזאת? מחכה לתשובה מהירה, תודה.

Odeda1

New member
נשמע לי סתם שטויות. איך

בדיוק זה יכול להיות אם הממיר לא מחובר לקוו טלפון.צלחת לווין לא יכולה לשדר ליס היא רק קולטת. יס זה חד כיווני בלבד בניגוד להוט ששם זה כבר סיפור אחר.

זו השטות הכי גדולה שמישהו יכול לספר

לך. אין להם מושג איפה הממיר -בתל אביב , בקהיר או על הירח . כל זמן שאתה לא מחובר לקו הטלפון - אתה יכול לנייד אותו להיכן שאתה רוצה, מבלי שיהיה להם מושג על זה . לממירים האלה אין ממש GPS מובנה( ....), במיוחד כשבממירים החדשים חסכו כל יציאה ויציאה שעולה להם חצי דולר ליחידה....

עלי

לפי דעתי יס תשתמש באופציה שבה במידה ואתה מנייד את אחד הממירים,או מנתק את הראשי מביניהם,השאר יפסיקו לעבוד.. לא נשמע הגיוני אבל שמעתי את זה איפשהוא..

scart

New member
התקשורת היא חד כיוונית, אבל יש איזה

משהו בכרטיס שגורם להם לדעת היכן הממיר נמצא , שלא נדבר על הממיר שיש לו IP=INTERNET PROTOCOL . שזה מאפשר לדעת מהו הכתובת של הממיר כלומר ה- IP שלו ולא רק זה גם איפה הוא נמצא והאם הוא נפרץ . זה היחודיות (IP) של שיטת VIDEOGUARD על פני כל השיטות האחרות . ה-IP מתוקשר עם החברה.

הממיר הוא חד כיווני ואין שידור ממנו

ללווין. אין להם שום קשר שיוך בין הממיר לצרכן הסופי אם הממיר אינו מחובר לקו הטלפון. נלחשו כאן שמועות על כוונה לחבר את הכל הממירים לממיר מוביל בבית על מנת שכן ניתן יהיה לזהות ממיר אינו מחובר, אבל: 1. איך הם ידעו אם הממיר באמת לא באותו בית. נגיד שלא בא לי לחבר את הממיר ההוא לחשמל כי אין לי צורך בו. אז מה? הם יתקשרו לכל בית לברר? בחיים לא. 2. אם המנוי מסרב לחבר את הממיר הזה לקו טלפון -ואיני רואה דרך לחייבו - אז בשום אופן הם לא ידעו על זה כלום, אלא אם הם יעברו לתקשורת לווינית דו כיוונית, ולא נראה לי שזה יקרה בעתיד הקרוב.

עלי שוב

יש לנו בבית 4 ממירים של יס,ניתקתי בטעות אחד מהם ואבא שלי צועק מלמטה:"עופר,לא רואים כלום,מה קרה?" כנראה שמנתקים את הראשי אז באמת זה גורם להפרעות באחרים..מוזר..

לא קשור ...

אם הם לא מחוברים דרך הטלפון , אין דרך לדעת איפה הם. ניתן כן לשלוח הודעות לממיר דרך הלווין - כלומר לכבות למשל ממיר שלא שילם... אמיר.

כניראה שאצלך רק ממיר אחד נותן

מתח לצלחת .כניראה שניתקתה אותו ואז כל 4 הממירים לא קיבלו סיגנל

tsuser

New member
לשאלתך

כנראה מותקן אצלך מפצל (שמפצל את הכבל שיורד מהצלחת לשני ממירים או יותר), ישנו מצב כאשר על היציאה הראשונה של המפצל אין עומס (לא מחובר ממיר) הוא מנטרל את שאר היציאות.

scart

New member
כך יס אמרו כי עם זה מה שאתה אומר

אז אם לדוגמא מישהו יפרוץ ליס ויראה חינם אז איך חברת יס תדע על זה ? לחברת יס אני מאמין יש מחלקת ביטחון כמו ל- HOT ושם הם בודקים מי פרץ ומוצאים איתו את הדין , איך הם בודקים מי פרץ יש להם מחשבים וכל מיני מכשירים אלקטרונים שמזהים פריצות . ובאמצעות ה-IP של הממיר והכרטיס החכם. אז שאף אחד אפילו לא יחשוב לרגע לפרוץ ליס , כי מי שיצליח לפרוץ דינו כלא !!!

Odeda1

New member
SCART הפלת אותי מצחוק.על אונס ורצח

מקבלים עבודות שירות במדינתנו ה"נאורה" אז על פריצה ליס יושבים בכלא ????

scart

New member
Odeda1 , אם אתה לא מאמין לי , אתה

מוזמן לבדוק זאת בעצמך , איך? תתקשר או תפנה לאחד מנציגי חברת yes ותשאל אותם מהו עונשו של אדם הפורץ ל- yes?

Odeda1

New member
זה לא עניין של לא מאמין ואני מקווה

שלא נעלבת או משהו כי זו ממש ממש לא הייתה הכוונה. לגבי מה שכתבת, מי זה בכלל "נציגי חברת יס" שיקבעו מי יושב בכלא ומי לא ? דברים כאלו נגמרים בבית המשפט והערכה שלי היא שזה בכלל לא קשור לכלא על אחת כמה וכמה בגלל מה שכתבתי בהודעה הקודמת

scart

New member
ל- yes יש את הזכות לפעול כנגד כל

עבריין איך? פניה למשטרה ו/או לבית המשפט , או במקום זאת yes יכולים גם להטיל עליך קנס גבוה מאוד כעונש .

יס . חוץ מילפנות למישטרה .

לא יכולה לעשות כלום . יס לא בית מישפט ולא מטילה כנסות על אזרחים

למעלה