זו אכן שאלה שרק אתם יכולים לענות עליה
לונדון היא ענקית והשכונות נבדלות מאד אחת מהשניה. בלי שאני מכיר אתכם קשה לי לדעת על מה להמליץ. הרעיון של סטודיו אפילו לאדם אחד עושה לי צמרמורת, לשניים זה נשמע לי זוועתי ממש. עדיף אולי מבחינה זאת להתרחק קצת. קחו בחשבון שכרטיס חדשי בתחתית עולה סביב £120 (אזורים 1-2) לאוטובוס זה סביב 80 (כל העיר ללא הגבלת איזורים), אבל זה גם הרבה יותר אטי ורועש (אנשים, לא האוטובוס). כדאי לכלול את אורך ונוחות ה-commute בשיקולים לבחירת שכונה.
אני לא מכיר את מערב לונדון (גר בצפ' מז'), אבל אולי כמה רעיונות.
לדעתי Kensington (השכונה של אימפריאל, בהנחה שבעלך בקמפוס המרכזי) היא משמימה בנוסף על מאד יקרה, אלא אם יש לך תכניות לבקר במוזיאון המדע/ויקטוריה אנד אלברט על בסיס יומי. אני לא הייתי רוצה לגור שם.
יש כמה שכונות יותר מרכזיות ששווה לשקול - שוב, אני אישית לא מכיר, אבל מה שנחשב כ-up and coming:
במערב - Shepherd's Bush או Hammersmith, או אם רוצים להשקיע יותר כסף - Holland Park (זכורה למעריצי Absolutely Fabulous).
בדר' מערב - Chelsea יקרה להחריד. לא יודע מה המצב ב-Fulham, אבל Putney ו-Battersea נחשבות כדבר הבא בדר' מע' העיר.
צפ' מערב - פחות נגיש, אבל יש כמה שכונות מוצלחות מאד, כמו West Hampstead ורוב מה שלאורך Finchley Road (מ-Swiss Cottage היקרה ומעלה).
אני ממליץ לך להתחיל לגגל את השכונות ולראות מה את מוצאת באינטרנט. כדי שיהיה לך מושג על מחירים, את יכולה לחפש ב-gumtree, אבל בגלל הרבה רמאויות שם, לא הייתי ממליץ על לשכור ישירות.