העברת כלב לאנגליה???

אמינט

New member
העברת כלב לאנגליה???

איך זה אפשרי? יש אפשרות לעקוף את עניין ההסגר? זה ממש נשמע לא ראלי הסגר של חצי שנה במיוחד לכלב עם חרדת נטישה מה עושים? יש משיהו בארץ שיכול לעזור עם זה? כלומר וטרינר בעיקר לגבי עקיפת ההסגר. אם זה כלב קטן (טרייר 7 ק"ג) האם ניתן לקחת אותו איתי ולא בתא מטען?

CeruleanCat

New member
אי אפשר לעקוף

מידע ולינקים בדיון שכאן. אומנם בדיון מדובר בחתול, אבל מהמדיניות דומה והקישורים דנים בשניהם. הייתי שולחת אותך לעשות חיפוש בפורום, אבל החיפוש קצת דפוק היום, וחבל שהמידע יילך לאיבוד.

אמינט

New member
בטוח? אין שום דרך אוקומבינה אחרת?

יש שמועות על כל מני דרכים עקפות - מישהו שמע?

Nobilis

New member
למיטב ידיעתנו...

למעט דרכים לא חוקיות (לנסות להבריח את החיה פנימה), אין דרך להעביר חיה ישירות מישראל לבריטניה ללא הסגר של חצי שנה. אפשרות בעייתית, אבל קיימת - להעביר את החיה למדינה באיחוד האירופי (לדוגמא, צרפת) שם אין צורך בסגר. לאחר X חודשים (נדמה לי שישה, אבל יש כאן מומחים בנושא שאולי יוכלו לתקן אותי) אפשר להוציא לחיה "דרכון אירופי" (מסמך מעבר באיחוד לחיות בית) ואז להעביר אותה לבריטניה ללא הסגר. ויתקנו אותי מומחי החיות אם טעיתי.

eyshap

New member
שמעתי על טריק, אבל זה די מסובך

משפחה מקומית כאן העבירה את הכלב שלה במכונית דרך צרפת. הכלב הורדם וישן מתחת למזוודות והחיפוש שנעשה במכוניות פרטיות שמגיעות מצרפת במכונית של האיחוד הוא מינימלי. אבל זה דורש הרבה הפקה אני נאלצתי להעביר את החתול שלי לחברים (פלויד אני מצטער)

eyshap

New member
מסכים שזה לא חוקי, אבל...

ברור לי למה אנשים יהיו מוכנים להסתכן בשביל החיות שלהם. התמונות של החתול שלי הן עדיין שומר המסך שלי בפלאפון וב- MP3

אמינט

New member
לפעמים החוק הוא פשוט אבסורדי

וכאן מדובר בחוק ללא הצדקה שהוא ממש התעללות בבע"ח. עם כל האהבה של האנגלים לחיות החוק הזה הוא בדיוק ההיפך אין לו שום מקבילה בעולם בחומרתו. כל מי שיש לו כלב או חתול וקשור אילו מבין שהסגר של חצי שנה הוא לרוב לא ראלי והוגן כלפי חיה. לכן במקרה זה החוק פשוט דורש מעקף לא מדובר בקומבינות הוההתחקמויות הרגילות של ישראלים בחו"ל אלה צורך אמיתי בפיתרון לבעיה. אבל העניין עם המכונית באמת לדעתי קצת מסוכן כי זאת הברחה ממש. אם אצליח לעשות זאת בדרך אחרת אני אפרסם זאת בפורום.

Woking

New member
חוק הוא חוק

אין דבר כזה חוק שדורש מעקף. במדינה דמוקרטית יש בחירות, ויש בתי משפט, ויש עיתונות, ויש חופש ביטוי. אם לדעתך החוק גורם לעוול זאת הדרך להתמודד איתו, ולא לעשות חוק לעצמך. אם תמצא מעקף, אז יופי לך, אבל אנא שמור זאת לעצמך, וחסוך ממני מחיקה מיותרת. שים לב לתקנון הפורום.

אמינט

New member
חבל שלא קראת טוב מה שכתבתי!!!

קצת הבנת הנקרא! במעקף אני לא מתכוון משהו לא חוקי אלה דרך אחרת שהיא כן במסגרת החוק פשוט יצרתית יותר שמאפשרת להימנע מהסגר. לא אמרתי לא חוקי בשום דרך הברחות לא אני הזכרתי כאן. התנפלות מיותרת שלא לצורך.

noa scotland

New member
"החוק דורש מעקף".

כלומר, אתה המחליט? יש לזה גם מעצורים, או שכל אחד יחליט לפי נוחיותו איזה חוק הוא ממש חייב לעקוף? עשה טובה, את המעקפים שלך שמור לעצמך.

אמינט

New member
מה את רוצה?

מה ההתנפלות. סתם לידעתכם בריטים מאוד מורמרים מהחוק הזה והם אלה שמחפשים לעקוף אותו ומצאו דרכים. בלעקוף לא התכוונתי הברחות אלה פרצות בחוק שניתן לנצל. כנראה שאין לכם חיות מחמד ואתם באמת לא מבנים את המשמעות שלהיפרד מכלב או חתול. בכול אופן כל מי שתרם עצה מועילה תודה. אל דאגה אני לא מפרסם דברים לא חוקים, למרות שאתם נותנים פה עצות על עבודה לא חוקית על שמאל וימין לאנשים בפורום. אבל זה לא חוק כנראה. פשוט לא מובנת התגובה הזאת.

Woking

New member
אני מציע שתרגע

אם תוכל להראות איפה נתנו עצה לעבודה לא חוקית אני אשמח למחוק. ההודעה שלך אולי הובנה לא נכון, אבל אתה יכול להלין רק על עצמך. קרא אותה שוב, ואולי תראה שלפחות על פניה היא לא נראית כל-כך תמימה. אני לא משלם לנעה בשביל הפגנות תמיכה, אז אם היא חשבה כך, כנראה שהניסוח שלך לא העביר טוב את כוונתך. אתה מוזמן להעזר בנו שוב, אבל אני מציע לך לאמץ גישה קצת פחות לוחמנית.

forglemmigej

New member
בריטניה היא אי לכן ההגבלות

חיות שנמצאות בבידוד (אי זה הגדרה של בידוד) נוטות יותר להפגע מגורמים מהחוץ. באוסטרליה יש הגבלות גם קשות מאד בגלל אותה סבה.

osho32

New member
אנגליה לא מקומבנת כמו ישראל

היא הרבה פחות מושחתת

Nobilis

New member
הפורום לא נועד לזה

דעות אישיות בנוגע לישראל וישראלים אנא השאר בחוץ. אם אתה רוצה לנהל דיון על שחיתות בישראל, פנה לפורום ישראלים באירופה. תודה

eyshap

New member
הבעיה העיקרית היא שבישראל יש כלבת

ישראל מוגדרת כמדינה עם כלבת ולכן אין קיצורי דרך או מעקפים. זוג חברים שלי מחזיקים בכלב "אנגלי" שהם רכשו כדת וכדין בחנות בלונדון. אחרי מספר שנים פה הם החליטו לחזור לארץ לתקופת ניסיון. הבעיה שלהם היא שברגע שהם יעבירו את הכלב לישראל, לא יותר לו לחזור למרות "האזרחות" שלו, מבלי לשהות בהסגר... בקיצור קשה

Woking

New member
מקרה מפורסם (שקרה באמת)

לרעידת האדמה האחרונה שארעה בטורקיה נשלח צוות הצלה בריטי. כשחזרו השלטונות רצו להכניס את הכלבים להסגר של חצי שנה, בגלל שגם טורקיה היא מדינה מוכת כלבת, וזה למרות שהכלבים היו מחוסנים לגמרי עוד לפני שיצאו לטורקיה. האנגלים די קשים בקטע הזה.

Woking

New member
לא זוכר

היתה סערה קטנה, ונראה לי שמצאו איזשהי פשרה. שתבין, זה לא רק אי הצדק לחיות, אלא גם הטמטום שבלסגור בכלוב חצי שנה חיה שהשקיעו בה הרבה כסף וזמן בכדי שתעזור להציל חיים. עם זאת, אחד הדברים שאני דווקא אוהב באירופה, זה העובדה שכאן עושים דברים לפי הספר. צריך לקבל את זה גם כשזה לא ממש נוח.

למעלה