העברת זמן

nettus

New member
העברת זמן

אני כבר כמעט 3 חודשים בבית, ואני כבר די מתחילה לצאת מדעתי מחוסר המאס שלי. יש לכם רעיונות מה אני יכולה לעשות כדי להעביר את הזמן בצורה מועילה יותר, שאני ירגיש שאני עושה משהו עם עצמי? אני מזכירה לכם אאין לי יכולת ניידות גדולה, ולהתחיל להסתובב או משהו כזה אני לא יכולה(וגם אין לי ממש חוש יצירה גדול במיוחד אז ציורים או דברים כאלה זה לא בשבילי) בתודה, נטע

מה עושה לך טוב?

אני לא רואה צורך "להעביר את הזמן".. אולי כדאי במקום .. "לנצל את הזמן"?.. על מנת לנצל את הזמן לטובתך.. כדאי שתעשי דברים שעושים לך טוב.. מה עושה לך טוב? אילו פעולות מרוממות אותך? מה נותן לך השראה? אור ואהבה

yaeli008

New member
היי נטע:)

כמה הצעות *להכיר אנשים חדשים ולהזמין אותם אליך הביתה. אם תרצי להרחיב את מעדל החברים שלך- האינטרנט זה מקום נפלא. [ רק היזהרי מסוטים כי יש בלי סוף]. את האתר "לווא דווקא" את מכירה? זה אתר הכרויות שלפי תיאורך יכול להיות רלוונטי בשבילך. *אמרת שאת אוהבת מוזיקה ולשיר. דרך נהדרת להעביר את הזמן זה קריוקי. באינטרנט/בהוט יש המון כאלה. *לפתח לך תחביב שיכול לעניין אותך, כמו איסוף מסויים [ חרוזים, מפיות], יופי[ בניית צפרניים,איפור] וכך הלאה. *לקחת שיעורים פרטיים בנושאים שמעניינים אותך [ ספרות ,הסטוריה למשל] אגב, בנוגע להערתי הראשונה- אני ממש ממליצה. ברגע שתכירי אנשים חדשים, העיסוקים יגיעו מעצמם.
כל טוב יקירתי

nettus

New member
אמממ

לגבי להכיר אנשים חדשים אני עושה את זה בערך, בגלל זה אני נמצאת בהרבה פורמים עכשיו, וכל הזמן מחפשת משהו חדש כדי להנעים לי את הזמן. למזלי שבוע הבא יש לי שבוע עמוס(אולי לא למזלי הרגליים ילכו לי
), ואחרי זה כבר נראה מה נעשה

שלום נטע...

מה שיש לי לתת לך... זה שבעיני... אולי בשבילך זה להתחיל להסתכל על מה את כן יכולה ולא על מה את לא יכולה... אמרת שאת מתחילה לצאת מדעתך... ואני מזמין אותך לצאת מדעתך.. ולעבור לליבך... ולשאול את ליבך איך את רוצה לחיות את חייך? ואיך את כן יכולה ליצור את זה... אולי אין לך יכולת ניידות גדולה, אז יש לך יכולת ניידות קטנה... אז תתניידי בקטן ותרשי לעצמך לצאת מעצלותך... בהצלחה! טל. תלמיד "בדרך הלב" http://heart-wise.org

boxer86

New member
סתם דברים

לא צריך לחפש מעשים דגולים וגרנדיוזים. אפשר סתם ללמוד לבשל סתם להסתכל על הנוף לקרוא ספר לראות סרט ללמוד משהו חדש לכתוב ביומן תבני לעצמך "פרוייקטים" משלך כל יום אל תחשבי שאם את סטודנטית או עובדת במשהו אז הזמן של "ינוצל". בתור סטודנט אני אומר- ממש לא

למעלה