העברת השרשור

היום לומדים משהו בתפוז אנשים...

היום מתקיים יום פתוח וירטואלי ראשון מסוגו של המסלול האקדמי המכללה למינהל. אתם מוזמנים להיכנס לאתר ולשאול שאלות את מנהלי החוגים השונים המעניינים אתכם.
ב-18:00 פורום שיווק ופרסום מארח את גדי שמשון, העורך החדש של המגזין "אותות". אפשר כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום.
ב-20:00 מגיע לירון לבו ל-blogtv ולפורום אהבה מעבר לפינה. לירון יענה live לשאלותיכם.
ב-21:00 מגיע המתופף אשר פדי לפורום מתופפים. שרשור שאלות כבר עכשיו בפורום. יום נעים!

../images/Emo39.gifמשהו ../images/Emo24.gif

אתם יודעים.... אני אפילו לא יכולה להגיד שאני מובטלת, כי אף פעם עדיין לא עבדתי

MikeY fReAk

New member
אוווווווווווף../images/Emo79.gif

אני לא אוהבת לעשות רייקי..
אני אולי היפראקטיבית, אבל אני לא יכולה לא להזיז את היד! ואין מה לעשות בזמן הזה!! עאעאעאעאעאעאעאעאעאע!! מה אתם עושים בזמן טיפול רייקי?

../images/Emo39.gif אני חושבת המון...

או נירדמת, או דווקא מנסה לא לחשוב על כלום ואז זה גם כמו שילוב של מדיטציה. אולי תעשי רייקי בזמן שאת רואה טלויזיה? אבל משהו שאת אוהבת שלא תצטרכי להעביר ערוץ באמצע
...

ofirush 14

New member
גמני הייתי עושה ככה...אבל אני כבר

בקושי רואה טלוויזיה...=/ חח לא משנה...זה רעיון טוב, את יכולה באמת לעשות כשאת רואה טלוויזיה..או כשאת הולכת לישון...ואת יכולה סתם לשכב לך על המיטה ולשים את הידיים של הבטן, לעצום עיניים ולהירגע (אולי גם אפילו להירדם..).

280388

New member
תלכי לישון, או שפשוט תרדמי.

אני לא יודע עד כמה זה טוב לשלב רייקי עם עוד דברים, כמו TV או חשיבה על דברים שוליים..., אבל אני גם חושב הרבה על כל מיני כשאני עושה רייקי, אם אני לא הולך לישון.

Anabel74

New member
קיבלת עצות טובות

אכן ניתן לבצע רייקי במצבים שונים,למשל באוטובוס או כמו שהציעו כשאת צופה בטלוזיה. עצות נוספות זה לנצל את זמן הרייקי לסוגסטיות חיוביות,לקרא או לדמיין משהו שהיית רוצה על כל פרטיו. האפשרויות רבות כיד הדמיון הטובה עלייך....

EnigmaGirl

New member
כמה דברים

בד"כ כשאני עושה רייקי אני עושה את זה עם מוזיקת רייקי ככה שזה כבר נותן לי איזושהי תעסוקה לשמוע מוזיקה, אני אף פעם לא מצליחה להרדם עם הרייקי (הוא מורגש יותר מידי ואני לא יכולה להרדם עם התחושות). אבל גם אותי זה לפעמים מזה מעצבן לעשות רייקי במיוחד כשזה על ארובות העיניים שזה גם ממש אבל ממש לא נוח. אבל בד"כ מה שהיא מביא לי תעסוקה זה פשוט מיליוני המחשבות שרצות לי בראש כשאני עושה רייקי... אוהבת את כולם
מירב

MikeY fReAk

New member
באמת לא נוח לעשות בעיניים..../images/Emo79.gif

וכתבתם גם לעשות רייקי לפני השינה..אצלי בחדר מאוד חם..ולא ממש כיף לעשות רייקי שם
לחשוב?..כשאני חושבת יותר מידי..אני פשוט..נכנסת לדיכאון..כי אני חושבת אוטומטית על משהו..ש..בלאט..עצוב. אני בקושי רואה טלוויזיה. כשאני נוסעת באוטובוס, זה לזמן קצר. לודעת..זה נראה כזה..משעמם..לאחרונה יוצא לי הרבה להיות לבד בבית, וכיף לדבר עם מישו/י בזמן רייקי, אבל כפי שהבנתם זה לא ממש מתאפשר. ~שמתי לב למשהו..כשאני עושה רייקי היד שלי מזיעה..גם לכם זה קורה?

../images/Emo39.gif ההודעות שתפוז מפרסמים

נמחקות אחרי כמה ימים מעצמן, ואיתן ההודעות שמשורשרות אליהן.

למעלה