העברת הודעות, כיצד?

Xiao Xiao

New member
העברת הודעות, כיצד?

שלום, הודעה - תגובה או נושא. אני עובד עכשיו על פורום. לפורום מבנה כמו בתפוז ע"י שרשורים מדורגים ואני רוצה להוסיף אפשרות של העברת הודעה להודעה אחרת, הכוונה שאם יש הודעה שרוצים להדביק אותה לנושא מסוים (כמו פה בתפוז) או אפילו להדביק לתגובה מסוימת או בכלל תגובה שהופכים אותה לנושא ע"י העברתה לסוף הדף. השאלה שלי מהי הדרך הנוחה ביותר? אני חשבתי על 2 פתרונות: שיטה ראשונה ע"י לינקים, בוחרים "העברה" ואז נפתח הדף הראשי כרגיל רק שלחיצה על הודעה מסוימת תציין את ההודעה שברצוננו להעביר ולאחר הלחיצה הדף הראשי יטען שנית (עם הערה על ההודעה שנבחרה מקודם) והפעם לחיצה על הודעה תציין את ההודעה אליה אנחנו רוצים להדביק את ההודעה הקודמת. השיטה השניה שחשבתי היא שני טורים של checkbox שהראשון זה ההודעה שברצוננו להעביר והטור השני זה ההודעה אליה נרצה להדביק את ההודעה המועברת. בשני הפתרונות תהיה אפשרות להפיכה ההודעה לנושא. מה דעתכם? מה יותר נוח? מה עדיף? אולי אתם מכירים פתרון יותר פשוט? אשמח לדעות. תודה רבה, אורן.

MasterNir

New member
מהנסוין שלי ? האפשרות השניה ...

היה תהיה יותר נוחה לשימוש ... רק במקום checkbox תעשה radiobox כדי שלא יעבירו את ההודעה לכמה מקומות ביחד ....

Xiao Xiao

New member
כן, תודה

אמיר ט אולי תוכל לספר לי איך זה בתפוז? תודה, אורן.

אמיר ט

New member
בתפוז...

תאמת בדיוק ציינתי את זה היום בפורום, אבל אני אחזור על זה בתפוז אתה יכול לקחת הודעה ראשית כלשהיא ולשרשר אותה לכל הודעה שאתה רוצה, ראשית או תגובה או אנערף.

Xiao Xiao

New member
את זה הבנתי אבל איך מתבצעת הבחירה

איך אתה בוחר איזו הודעה ראשית לשרשר לאיזו הודעה? תודה, אורן.

MasterNir

New member
הוא שואל ....

הוא שואל איך אתה בוחר ... לא מה אתה יכול לבחור ...

אמיר ט

New member
--->

אני רואה את הפורום אותו הדבר רק שליד כל הודעה יש לי את המספר שלה ואז יש לי טופס שבו אני מכניס את המספר של ההודעה הראשית ואת המספר של ההודעה שאליה אני רוצה להעביר וזהו.

למעלה