העברת בסיס

999999

New member
העברת בסיס

נמאס לי מהבסיס שלי (נוער ראשון) ואני רוצה לעבור, הבנתי עכשיו מחבר שניסה גם לעבור שהמבסית לא נתנה לו למרות שהוא טען שזה רחוק. מה לדעתכם כדאי לי לעשות במקרה הזה? לפרוש ואז ללכת לבסיס שאני רוצה ולבקש שמה להתנדב? או להתעצבן על המבסית וללכת לרמקמ ולבקש ממנו אישור העברה.

benpual

New member
תראה , גם אם תעזוב.....

אתה תצטרך לשאול את המבס"ית שלך , אז אין לך אפשרות אחרת.........

benpual

New member
אה ועוד משהו.....

אם אתה רוצה להיפסל , ואחר כך לעבור בסיס , אתה לא יכול כי מופיע באק"מ המחשב , מופיע שאתה מתנדב בבסיס X

אופיר- בתור אחד שמכיר את המב"סית

שלך היא כ\עם ראש על הכתפיים תדבר איתה תסביר לה מה אתה חושב- על בסיס על הכול ואז תבקש העברה. תמסור ד"ש לעדי

999999

New member
אוקי השבוע אבקש ממנה

ואדווח פה את התוצאות, אם יהיו בעיות אני התעצבן
וחבל
ורועי למה הזכרת את עדי

חיים 99

New member
ככה עוברים בסיס

מתנדב יקר במידה ואתה מעוניין לעבור בסיס הדרך הטובה והנכונה לעשות זאת היא לגשת ולבקש ולא להסתמך על תשובה שניתנה למתנדב אחר שאולי עיניינו היה שונה משלך. אי לכך ובהתאם לזאת כל שעלייך לעשות הוא לגשת אל המפקדת שלך ולבקש יש לציין כי אף אחד במערכת לא יעמוד בדרכך במידה ואתה מעדיף בסיס אחר אך עם זאת שים לב כי במידה ותרצה בעתיד לחזור לבסיס זה שהוא אחד המובילים בארץ ייתכן ודרכך תהא חסומה שכן אין זה נוהג באק"מ ראשל"צ לשחק פינג פונג עם מתנדבים בין הבסיסים. בברכת שנה טובה ודרך צלחה.

אל תפרוש

עם אתה תפרוש אז תיהיה לך בעיה לחזור...... כי זה לא בית זונות באים והולכים מתי שרוצים...... אם תפרוש לא ייתנו לך לחזור אולי אחרי כמה זמן ייתנו לך..... תנסה כמה שיותר דרך המבסית

למעלה