העבירו E_MAIL יש פגישה

*LIHI 007

New member
העבירו E_MAIL יש פגישה

מהר מהר העבירו E_MAIL עוד היום יש לי פגישה עם אנשי תפוז במשרדים שלהם ביום רביעי אל תתמהמהו ביי ליהי 007

בופאלו

New member
ל גימס בונד 007

ניתן לך באופן רשמי לדבר גם בשמי מתחזים פרסומות שיחות סקס אורך דף וכן איו אפשרות רגילה להיכנס לדף כל זה יש לטפל ואז אם זה יטופל אני אחזור להיתראות

gugi-גוגי

New member
ל-007

רוצה לעזור!! השאלה היא שאת אומרת להעביר לך אימייל למה את שואפת? מה אמור להיות כתוב באותו אימייל? חבר שלך גוגי.

*LIHI 007

New member
גוגי

הכוונה באי מייל הייתה כדי שאדע פחות או יותר מה מטריד את החברים בחדר מעבר למה שאנחנו כבר יודעים אם יש משהו מיוחד שהיו רוצים להעביר להנהלת תפוז מאחר ואני נפגשת ביום רביעי בבוקר עם אנשי תפוז. שלא נפספס כלום אבל זה בסדר כי פנו אלי גם הצ`אט וגם פה וקיבלתי מספר אימיילים בכל אופן אם אתה רוצה להצטרף לפגישה, צור קשר. ליהי

אילתי 52

New member
תגובה להודעה של 007

ליהי יקרה ! מה שאת עושה זו עבודת קודש של ממש מעריך מכבד וכמובן מצטרף בכל לב. מה שאני חושב מבחינה טכנית צריך להיות כדלקמן: כל משתתף פוטנציאלי ימלא טופס וירטואלי, בו יתן פרטים על עצמו, יבחר כינוי או שניים (הנהלת תפוז תחליט) יאושר או לא ע``י מנהלת הפורום ואז יוכל להכנס (כדאי לאמת פרטים) בעזרת סיסמא שתוקצה לו ע``י הנהלת תפוז. המשיכי במלאכת קודש זו ליהי ואני לפחות ומאמין שגם רוב מכריע של חברי החדר אעשה ככל שביכולתי לחזק ידייך. בברכה ובתודה אילתי 52 אשר

*LIHI 007

New member
אילתי יקר

תודה על הדברים שכתבת. עשייתי ברוכה בשל האכפתיות ורצון החברים כולם שהרי מבלעדיהם לא היה חדר ולא היה עבור מי לפעול ובעבור קיומם של חברים אלה אני מודה. לגופו של עניין, קראתי את דבריך מסכימה איתך ב- 100% וזה בעצם הנושא שידון בפגישה זו. אני מבטיחה לנסות ולהשתדל לקב מ``התפוזים`` יותר מאשר סתם הבטחה למרות שאין ספק כי השגת התוצאה כרוכה בהערכות לא פשוטה אך ארשה לעצמי להיות להם לעזר ואבקש לקבל עידכונים כך שתמיד כולנו נהיה מעודכנים במתרחש ובמהלך הפעילות שלהם להשגת ``החדר המאובטח``. יחד עם זאת, נצטרך כולנו לגלות אורח רוח, לא להתייאש, גם אם מילת הקסם: ``ABRACADABRA`` לא תוכיח את עצמה במיידית. ושוב תודה על התמיכה, 007 ליהי

אהובה.א

New member
לליהי

כל הכבוד על היוזמה הברוכה. אנחנו עימך לאורך כל הדרך. מאמינים ביכולתך לשפר את המצב. מאמינים בכושר השכנוע שלך. הלוואי ויסתדר העניין ונוכל לשוחח בשקט ובבטחה, ולא להטיל ספק באמינות החברים הקבועים בחדר בגלל פרנויה או אובססיביות הקיימת בגלל המתחזים, ואין ספק שהיא לא קיימת סתם. בהצלחה לך אהובה .א

למעלה