העאאאא

willo1

New member
העאאאא

יש לי סלקום! יאייי! מה שאומר שאני יכולה להוריד רינגטון של יודה מבין מה שיש באתר של סלקום
!! אבל אני לא יודעת עכשיו איזה להוריד
יש שם יותר מדיי יפים

willo1

New member
העאאאאא

מצאתי טרוטונים של יודה
אמנם ידעתי שיש את זה ממזמן אבל - קודם כל - לא ידעתי שיש כל כך הרבה ולא התעניינתי כי לא היה לי סלקום.. ועכשיו.. עכשיו.. אני לא יודעת מה לבחור

willo1

New member
לא לא

פשוט יש לי מספר שלישי עכשיו
הקודמים נשארו כמו תמיד.

ערבב טובבבבבבבבב, שי

שוב טעית בשרשור, נראה, פנית אליי ולא אל שירן.
לי אין (עדיין)
אלא רק
, לא מהמשוכללים (לא דור שלישי). אגב, למה אתה לא במסנג'ר?

shay poli

New member
אהלן יאיר!

לא בדיוק טעיתי,אבל שוב קראתי את כל הפתילים ורק אחר כך הגבתי! לא נורא,זה לא שירשור כל כך ארוך,אני מאמין ששירן תבין שזה מכוון אליה. מה אני אעשה,אין לי כוח לקרוא כל הודעה בנפרד להגיב בנפרד. מה נשמע ככה,הכל בסדר איתך? איפה כולם נעלמו?

היי שי POLY, השארתי לך ../images/Emo30.gif מסר

בתיבת המסרים. לחץ פעמיים על הכינוי שלך ותגיע ל"העולם שלי" שם תראה את המסר שלי. יום טוב.

willo1

New member
../images/Emo6.gif כן..

יש לי 3
אחד סלרום, אחד אורנג' ואחד פלאפון, שניים שלי אחד מהעבודה

gadoso

New member
שירן לפני שאת מורידה שירים בכסף

אם המכשיר שלך נתמך על ידי בלוטוז'(bluetooth) את תוכלי להעביר שירים מהמחשב לסלקום שלך בחינם,במקום סתם לשלם כסף(אומנם את תכולי להשתמש בהם רק לצלול שעון מעורר הודעה וכו) אבל עדיין בחינם... וחוקי למהדרין!:) ואם לא תצטרכי לשלם קצת יותר חחח!:)

willo1

New member
חחח חוקי למהדרין

אמממ האמת אין לי מושג מה זה בדשיוק, אני יודעת שאלירן אמר לי פעם משהו על זה אבל לא עשיתי עם זה כלום.. אז אני כבר אברר איתך את זה

gadoso

New member
בשביל כל שאלה או בעיה

את יודעת איפה למצוא אותי:)

illani

New member
שלוםםםם לכם

לא הייתי פה כמה ימים. הפורום נראה בימים אלו ממש משונה, כמו מחנה פליטים נטוש. מה נהייה לאנשים ??? המקום הזה הוא לא פופוליטיקה. המקום הזה הוא של כל האנשים שאוהבים את יודה. אז תתנערו ותחזרו לכאן. בבקשה.

illani

New member
ואני מגיעה להופעה של יום שישי בזאפה

מי מגיע מתי

למעלה