העאאאא!!

willo1

New member
העאאאא!!

אנחנו בבלוג טי וי!! יאא, אני לא חושבת שאני יכולה לעמוד בזה.הם ערכו את זה כל כך יפה. רק שהיו עוד הופעות.. מה ששיש בבלוג זה חלק קטן מכל מה שהלך בהפנינג באותו יום

willo1

New member
אני תמיד רצינית

הנה הבלוג-ממש כאן

"160 בנות איכותיות"???????????????

שירן ראיתי את זה! איזה מגניב! כמה הערות: 1. משפט המפתח של דקל וכולם : "איזה זכות זה לעזור לילדים האלו" 2.שרננה לא תידחף מאחורי דן תורג'מן לקחת קולה כאילו במקרה... 3. דקל? חמוד???????? 4. כולם נורא התרגשו שם ודברו ממש יפה, אפילו אני כבר התרגשתי מכל הילדים האלה שהביאו לשם. כל הכבוד לנינט שעזבה הכל ובאה והראל מויאל נראה ממש טוב שירן! 5.ליאת אחריון לעומת זאת, ממש לא. (הפוני הזה לא פאסה כבר 20 שנה? ומה עם קצת מייק אפ??) 6. איפה את היית שם? 7. הבחורה שהתחפשה לכלב הגדול ההוא ודברה אחורה חצי מהריאיון- כל הכבוד לה, אבל 160 בנות איכותיות?? צפירה???? הלללוו??! 8. המורה שלכם שדברה שם נראה לי עשתה במכנסים מרוב התרגשות. בקיצור- יופי טופי אחלה בחלה...חחחחחחחחחחחחחחחחחח

willo1

New member
חחחח

1. זה אכן היה המשפט מפתח של כולם חחחחח 2.
3. נוט דקל, זה אמנם השם משפחה שלו אבל זה עמית ( ואני לא היחידה שלא ידעה את המידע המאוד חשוב הזה..) . וכן, חמוד.
4.נינט היא אחלה בחורה. היא אחלה כמעט כמו דודו
5. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי, כ"כ נכון השורה הזאת. 6. אני? מאחורי הקלעים עם שלומית. מישהו חכם אמר לי פעם שלא בהכרח רואים את האנשים שאירגנו הכל. (אותה 'מורה' שדיברת עליה למשל) 7. חחחחחחח דיברה אחורה חצי מהראיון
8. אותה 'מורה' שדיברתי עליה מקודם שהיא בעצם רכזת חברתית, והתפוצצתי פה מצחוק כשראיתי את השורה הזו- "המורה שלכם שדברה שם נראה לי עשתה במכנסים מרוב התרגשות." וזהו

Art Freak

New member
תגובונת../images/Emo152.gif

קודם כל- איזה כיף שראית ואהבת!
1. LOL אינדיד נכון
2.ממש!!!! זה היה כ"כ שקוף
3. ואכן אני חייבת להודות, עמית באמת חמוד שכזה. הוא נורא מזכיר את צ'סטר מלינקין פארק! 4. נינט היא אחלה בחורה, ממש חמודה ונחמדה וכשהיא הרימה וחיבקה את הילדים זה היה כ"כ מרגש! (awwwwwww) 5.אכן- הפוני היה באמת לא ברור. אבל דיברתי איתה והיא היתה מאוד נחמדה, אז נסלח לה על הפוני. 6. שירן הייתה יחד איתי ליד הדלתות , היינו על תקן שומרות ראש/מאבטחות קשוחות שכאלה (יש לי שריטות על הכתף מ"גרופיות" למיניהן , ממש הלם קרב הא? בנות מפחידות) 7. "הבחורה שהתחפשה לכלב הגדול" אממ א' זה היה דובי lol ו-ב' היא התכוונה שהשכבה שלנו לבד זה 160 בנות (בצפירה בכלליות יש איזה אלף (!) ) 8. היית צריכה לראות אותה, כשצילמו אותה היא גירשה את כולם משם. ביג דיל (שירן-כמו עוד אנשים מסויימים שעלה להם השתן לראש והתנהגו כמו חולרות...
) אבל בסה"כ-היה מדהים, הילדים (שרציתי לאכול אותם- במיוחד ההוא שקפץ על הטרמפולינה-זוכרת שירן? איזה בונבון!!!!!) נהנו, והיה מוצלח ביותר

לשלומית הכשרונית!!!

מקבלת את כל דברייך וגם דברי שירן (חוץ מליאת אחירון . פשוט הפעם האחרונה שראיתי אותה שהיתה לפני אי אלו שנים, שנא-ח-י-י-נ-י-ת דלי רצתה לראות את היי פייב ז"ל בפארק והלכנו אל מאחורי הקלעים עם כל הצרחניות שהיו שם (להלן "גרופי) כן כן בגילי המתבגר, מה לא עושים בשביל משפחה? וגם הגב' אחירון היתה שם ומישהי לידי ביקשה חהצטלם איתה ומכיוון שאז היא היתה בשיא (בהנחה שהיה לה כזה דבר) הצלחתה היא סרבה לבוא תוך פרצוף עייף ומתפנק שדרש פשוט...משהו מעורר עליו (נגיד כמו וודקה בקרח) אבל בעיקר רציתי להגיד שהבנתי ש 160 בנות זו השכבה שלכן ועל זה ייאמר כפי שאמרתי: "160 בנות איכותיות?????????????" ומה עם אמת בתקשורת??????????????????? בשמחות בנות ויישר כוח!!

irit500

New member
סליחה סליחה!!!

עם כל הכבוד- ויש כבוד (חחחחחחחחחחחח) כן כן!!! יש 160 בנות איכותיות!!!\אל תזלזלי!!!

RenanaD

New member
היית מתה!!!!!

א'-לא נדחפתי מאחורי דן תורג'מן! ב'-לא שמתי לב בכלל שהם היו באמצע ראיון! ג'-זה לא היה קולה, זו היתה מצלמה! ועכשיו תיאור של מה שהלך שם: שלומית הציעה שנצטלם ביחד עם נינט, אבל המצלמה שלי היתה בתיק שהיה מאחורי דן תורג'מן (הוא התיישב משום מה על הכסא הזה
). באתי מהר לקחת את המצלמה (לפני שנינט תעלה לבמה להופיע) ולכן שלחתי יד לתיק, אבל לא שמתי לב שעמית ראיין אותו באותו רגע. אם הייתי יודעת-הייתי הולכת מהצד השני כדי שלא יראו אותי!!
ובקשר לשאר הדברים שלך-חחחחחחחחח קרעת אותי!! ה-"מורה"

למעלה