"הס"

Digi Lista

New member
"הס"

איזה רעיון גדול לפרק ע-נ-ק!לא משנה שראיתי אותו כבר 6 פעמים(הקלטות ושידורים חוזרים...)הוא עדיין מהמם לאללה!. הקטע ,בלי דיבורים" הופך את העניין להרבה יותר מסתורי ומסקרן... כשזאנדר קשר את ספייק וספייק נדנד לו
וכשבאפי וריילי עמדו לירות אחד בשני... והקטע הכי טוב היה כשבאפי צרחה וראשים שלהם (של השדים...) התנפצו למין ג´לי ירוק בכלל נשפכתי מצחוק(כול פעם שאני רואה את זה אני צוחקת)... אז בטח הבנתם כבר לבד שאני מחפשת עוד תיאורים לפרק הזה...אני מתה עלללייייייווווווו.

ד י י ז י

New member
היה פרק ענק!!

מאוד אהבתי אותו!! הקטע שספייק ירד על זאנדר - אהבתי!! לא יודעת למה , אבל השדים האלה מאוד הפחידו אותי.. הם כל הזמן מופיעים בשקט מאחורי הגב! בכל מקרה , הדרך הפשוטה יותר לא היתה להביא משהו ממחוץ לעיר שיצעק? (באי מייל או משהו כזה..)

איזה סוף יפה

באפי וריילי - כל הפרק הם רצו לדבר וניסו לדבר, וכשסוף סוף הם הצליחו לדבר- לא היה להם מה להגיד...
הג´וס הזה גאון! פשוט גאון!

Bassman

New member
משום מה כל הפרק הזכיר לי סרט...

"עיר אפלה" או משהו כזה סרט פצצתי

blackwolf

New member
נכון :)

הג´נטלמנים דומים מאוד(!), לאנשים המפחידים שם. זו לא הפעם הראשונה שאנשים עושים את ההשוואה הזו. בכלל, הסרט מומלץ מאוד :)

blackwolf

New member
כן, זה פרק ענק

מבחינת הקונספט, אבל יש בו קצת יותר מזה. בין אוליביה לג´ילס יש קטע שהחזיר אותי מיד לסצנה בין וירג´יניה ו-ווסלי ( לא רלוונטי למי שלא רואה אנג´ל), ואנחנו רואים שוב את העובדה שהחיים כצופה, קוטלת, או כאנשים המודעים לצד המיסטי של העולם יכולים לפגוע בחיים הפרטיים שלהם. הדבר גם מתקשר לריילי ובאפי והשקרים שהם מספרים אחד לשני, הרי אם הם מחבבים אחד את השני והם יודעים שהאמת מבריחה הם ישקרו (ואני מתעלמת באלגנטיות מהעובדה שהעבודה של ריילי היא מסווגת- וגם של באפי כשחושבים על זה), גם אם זה לא הדבר הנכון לעשותו. אבל יש דבר אחד שונה בין באפי וג´ילס ו-ווסלי: ווסלי וג´ילס שואלים את ומקבלים תשובה. התשובה קשה ( שבנות זוגן לא יכולות להתמודד עם האמת), הם כואב אבל הם מקבלים את זה בשקט. באפי נוטה להתלונן על העניין, קשה לקבל את העובדה שהצד "המיסטי" של חייה מפריע לחיים שלה. ייתכן ואף סביר שהדבר נובע מהעובדה שווסלי וג´ילס פחות או יותר בחרו בחיים האלו בעוד באפי ´נפלה´ לתוכם. עוד קטע שהוא נחמד בפני עצמו, אבל יש לו גם עוד משמעות הוא הקטע שבו באפי מתלוננת שהם (היא וריילי) כל הזמן כמעט מתנשקים ואז הדיבורים מפריעים באמצע. ואז כשיש סוף סוף שקט (כפוי), הם מתנשקים. אח"כ, כשבאפי צריכה את הקול שלה כדי להנחות את ריילי לקופסא, אין לה קול וזו מגבלה ( למזלנו הוא הצליח להבין מה היא רצתה ממנו). ואיך הפרק נגמר? באפי וריילי יכולים והפעם גם צריכים לדבר ( שלא כמו בפעמים קודמות בהן הדיבורים רק הפריעו), אבל הפעם יש שתיקה מביכה שבה הם לא יודעים איך להגיב. דבר אחרון וחביב... לא ידעתי שזה הפרק שיש היום, אבל ברגע ששמעתי את מגי מדברת זיהיתי אותו והתיישבתי בשקיקה לראות אותו ( תכננתי על הקלטה בלבד:)

talrv

New member
גם אני משהו כזה.. ולא נמאס אף פעם

כאילו ראיתי את הפרק איזה חמש שש פעמים.. כמו משהו כחול שהיה אתמול בערך.. שני הפרקים האחרונים הם הכי טובים בעונה הרביעית לדעתי.. היו המון קטעים מצחיקים!! אבל היה מצחיק גם כשג´יילס הסביר לכולם על ה"ג´נטלמנים", וזאנדר שאל איך הורגים אותם ובאפי עשתה את התנועה הזאת עם היד וכולם חשבו שהיא מתכוונת למשהו אחר ואז היא הוציאה את היתד..... מזה נקרעתי!! (גם בפעם השישית) ואחר כך שג´יילס צייר את באפי ובאפי עשתה לו תנועה של "מה עשית מהתחת שלי??".. חחחח..... ואם כבר תנועות אז אי אפשר בלי להזכיר את אניה אחרי שהיא וזאנדר השלימו - אצבע בתוך עיגול D-: היה פרק מצויין!!!!! מצחיק ומעניין ומותח.....

../images/Emo13.gif נורא אהבתי....

עשוי ממש יפה (ומשום מה הזכיר לי סרטים של טים ברטון- המספריים של אדוארד,הסיוט לפני חג המולד..) זה הפרק השני היפה ביותר בעיני שראיתי עד עכשיו (ה-1 היה האלווין.. -התחלתי לצפות רק בסוף עונה 3) אני ממש מתחילה להתמכר...

~*~gaL

New member
הקטע שבו..

"הנסיכה" צריכה לצעוק כדי להרוג אותם, נורא הזכיר לי את הסרט "הפלישה ממאדים".. הראש של הג´נטלמנים גם התפוצץ כמו החייזרים בסרט. בכל מקרה.. הפרק.. ענקי! הקטע שבו זאנדר חשב שספייק פגע באניה, ואת הקטעים עם ספייק בחדר של זאנדר... תמיד הקטעים של ספייק הכי גדולים. אני חייבת להודות שדיי פחדתי בפעם הראשונה שצפיתי בפרק הזה.. היצורים בסדרה ממש לא מפחידים, אבל הג´נטלמנים כן. עכשיו, אחרי 549025342 צפיות בפרק הזה, זה כבר לא כ"כ מפחיד.. (אבל הקטעים בפרק עדיין מצחיקים). אהבתי גם את הרעיון שבגלל שבאפי וריילי לא יכולים לדבר, הם סופסוף מתנשקים. כי באפי אמרה לווילו שתמיד נהיה "בבל פסט" (או מש´ו כזה) כשהם מדברים.

t@li

New member
......

משהו שחשבתי עליו הוא ה"ביות" של ספייק- הוא הפך מערפד מרושע למין כלבלב נחמד.. שותה דם מכוס, מקניט את זאנדר.. אולי המהפך הזה מרשע גמור ל"ערפד-בית" היה קצת מהיר מידי. בקשר לגילוי של באפי וריילי - הייתה לי הרגשה שככה הם יגלו.
כי בתחילת הפרק שניהם התלוננו שהם לא יכולים לספר אחד לשני מי הם באמת, וזה הגיוני שאם שניהם נלחמים בשדים באותו האיזור הם יפגשו בסופו של דבר.. אבל המפגש עצמו היה עשוי ממש טוב. חוצמזה, אני חושבת שהשקט הזה עזר לריילי ובאפי ביחסים שלהם. הם מדברים יותר מידי ועושים פחות מידי!
וסופסוף הבנתי מי זו הטארה הזאת שכולם מדברים עליה כל הזמן.. היא שקטה, ודי משונה.. אבל היא נראית חמודה .. ומרעננת :) והדבר שהכי הרשים אותי: הקטעים החזקים והמצחיקים בסדרה בדכ באים בצורת שנינויות ודיאלוגים של הדמויות, ובתחילת הפרק דאגתי שהוא יהיה דליל כי יכולת הדיבור של כולם נעלמה. ושוב טעיתי.. היו קטעים ממש מצחיקים, והעובדה שלא היו שיחות משמעותיות היתה מרעננת ונחמדה. שוב לא הערכתי את ג´וס כמו שצריך..

peace and Mor

New member
אכן פרק ענק...

ואם שכחתם... צפיתי בו שנה שעברה בשעה 5 בבוקר בפעם הראשונה אחרי לילה שלם של פסטיבל... והייתי מרותקת... וקשה לעשות את זה כשאני עייפה... הפרק הבהיל אותי לגמריי, ועשה לי בדיוק את מה שג´וס קיווה שיעשה לצופים של הפרק הזה...
גם הקטע עם טארה... גם הכניסו את זה בצורה מעולה... שהיא מתביישת לדבר והכל.... ואתם כבר יודעים את ההמשך..... אין צורך שאני אחזור על הקטעים המבדרים... פשוט אסמן אותם כ-
משובח-משובח-משובח

למעלה