הסתרת הקסם....

Evil T

New member
מצד אחד זה יכול להיות די טוב ../images/Emo166.gif

כי אם הקוסמים "יתגלו" אז החברות יחשפו אחת לשניה מה שיוביל ליחסים בין קוסמים למוגלגים, כך שאחוז הקוסמים אוכלוסייה יגדל והעולם באמת יראה הרבה יותר טוב. אבל מצד שני אם נגיד איזה מוגל יפגוש איזה קוסם שנוטה לצד האפל (ואני אפילו לא מדבר על וולדי ואוכלי-המוות) סביר להניח שהתגובה של הקוסם לא תהיה יותר מדי סימפטית (ותארי לעמצך שהמוגל חבקש מהקוסם לפתור לו בעיות...) ולמשל, אם הקוסמים באמת ייחשפו, תחושת קנאה עצומה תעלה בלב המוגלגים והם ינסו להשמיד את הקוסמים (תארי לעצמך עולם שדומה לאקס-מן) ואני לא חושב שזה כל-כך קל לקוסמים לסלוח לאנשים שניסו לשרוף אותם ולהשפיל אותם בכל מיני דרכים אני מתכוון שבמאה ה16 כל המוגלגים טענו שהקוסמים הם מהשטן והכל, והם בעצמם דחו את כל הקוסמים לשולי החברה, ועכשיו כשהם פתאום צריכים אותם כדי לפתור בעיות עולמיות וכל השיט הם יכולים לבקש מהם עזרה.

אנבלייי

New member
הממממ

זה ייצור המון פאניקה. נגיד, אם יוודע- ובסופו של דבר יאמינו- על כל מיני סוהרסנים וכאלה, והמוגלגים ידעו שזה קיים- תהיה אנדרלמוסיה ענקית- יש דברים שאנחנו לא רואים, לאיודעים, בלהבלהבלה, זה ייצור ניגודים במעמדות וכלמיני כאלה, במיוחד כשכבר יש את הקטע של הצד האפל- זה יהפוך למשהו שואתי כזה- כי גם אם רוב הקוסמים לא מרגישים עליונות, בני האדם המוגלגים ירגישו איפשהו נחיתות או משהו כזה, או לחלופין- יזדעזעו ולא יירצו שום קשר עם כל מי שהוא קוסם- כמו פטוניה וורנון ודאדלי. חוץ מזה יהיה כלמיני בעיות ענקיות ומחאות כמו- בואו נפטר את כל הקוסמים! הם יכולים לדאוג לעצמם לכסף בזמן שאנחנו חיים ברחובות מובטלים! ובהלבהלבלההה. כן.

yakovf2

New member
יש בעיה עם זה.

בגלל שכפי שכתוב בספרי הארי פוטר,המוגלגים בימי הבניים רדפו את הקוסמים.למרות שלהם אישית לא קרה כלום.אבל זה בטח לא היה נעים. והכל בגלל שהם שונים.ותראו מה קורה היום אותו הדבר.הדרסלים הם רק דוגמא קטנה.הנאצים הם דוגמא קצת יותר גדולה.למוגלגים כמו לקוסמים קשה לקבל את השונה.אפילו ההורים של הרמיוני משקשקים מפחד כשהם בעולם הקוסמים.וזה למרות שהם השלימו אם העובדה שביתם מכשפה.

black robe

New member
אני חושבת שעיקר הבעיה תהיה../images/Emo63.gif

לאו דווקא בכל הקוסמים אלא בפרט עם טהורי הדם. הרי בוא ניקח לדוגמה את משפחת מאלפוי: הם שונאים כל דבר שמוגל נוגע בו, תארי לך אותם במצב כזה שהם יעזרו להם? הקוסמים פשוט לא יכולים לקבל את זה שיש עולם שונה מהם, שמתנהל אחרת מהם. הם מעדיפים לחיות בשקט, כשאף אחד לא מגלה אותם וזהו. אבל אם כבר מדברים על העניין הזה: גם לכם נראה שעולם הקוסמים יתגלה לעיני המוגלגים בספר השישי? ז"א, וולדמורט רוצה לשלוט בכל העולם, לא רק בעולם הקוסמים.

אמ...

לא חייב מאלפויים,יש גם קוסמים טובים כמו דמבלדור(וואו!גיליתי את אמריקה!)ותארי לעצמך כמה בעיות הם יוכלו לפתור. בהינף שרביט אפשר יהיה לפתור את בעיית הרעב העולמית,לא תצטרכי לשמוע כל הזמן על הרוגים מפיגועים,כי אז אפשר יהיה בהינף שרביט לגרום לכל הפצועים להחלים... את לא חושבת שיהיו חיים יותר קלים גם לקוסמים וגם למוגלגים?

black robe

New member
בטח שהיו יכולים להיות חיים../images/Emo63.gif

יותר טובים, אבל פשוט הקוסמים לא מוכנים לקבל את זה, וחוץ מזה, זה ייצור הרבה בלאגן. תארי לך שהמוגלגים יסמכו רק על הקוסמים שיסדרו להם את הדברים ושיפתרו להם את כל הבעיות? זה נראה לי הזוי שאדם יסמוך רק על אחרים. מוגלגים צריכים לקבל את זה שהם מוגלגים ושאין להם יכולות כמו לקוסמים. אני בספק אם חלק מהאוכלוסייה המוגלגית תרצה בכלל שהקוסמים יעזרו לה! רובם גם לא רוצים להאמין בקיומם. נראה לי שהכי טוב שכל אחד יחיה את החיים שלו.

איך

הם יכולים לשנוא משהו מבלי לדעת על קיומו. אוקיי, אני ממש מפחדת מה#543256436234256!! אבל מה זה בכלל?

אלאסטור

New member
מבחינה תיאורטית זה אולי בסדר

הבעיה העיקרית כאן, היא מבחינת רולינג, חלק גדול מהקסם של הסדרה, תלוי בכך שהדברים נשמעים מציאותיים, אם רולינג היתה מרחיקה לכת עד כדי כך, היא היתה מאבדת את כל האפקט הזה.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

אני אישית מכירה כמה שהושפעו מזה קשות ובאמת מאמינים שזה מציאותי. לכו תדעו

hcarmiel

New member
אני ינסה לתת השוואה קצת טיפשית

אקס-מן תראי מה עשו למוטנטים המסכנים כשהעולם גילה עליהם...

מה ה מצב

New member
יש ספרים כאלו, בהם הקסם נמצא בעולם

בהרבה מהספרים בז'אנר שמכונה פנטזיה נוסחתית. וזה בדרך כלל מתואר בעולם של ימי הביניים. למה? כי כשיש קסם לא צריך טכנולוגיה. כלומר שאם העולמות היו מתחברים ההתקדמות הטכנולוגית הייתה נעצרת כי אף אחד לא צריך את זה. מה שכמובן ייצור עוד הבדלי מעמדות בין קוסמים ללא קוסמים, מה שמין הסתם יקרה במילא.

לפי דעתי זה באמת המפתח להצלחה --

רק כשיהיה שיתוף פעולה בין המוגלגים לקוסמים, העולם יוכל באמת להתקיים, וכל היריבות הזו זה מה שהורס אותו.

maor tur

New member
פתטי מאוד...

שלום עולמי בלה בלה בלה.... התחלת לדבר כמו מלכת היופי של לבנון.. האגריד אמר למה הם מסתירים! סיבה אחת פשוטה>> המוגלגים יתלהבו מהרעיון יותר מידי ויחפשו פתרונות קסומים לבעיות שלהם, פירוש הדבר, עוד עבודה במחלקה X במשרד הקסמים! חעחעחע

למעלה