הסתכלי עליי

Ron W

New member
שכחתי את התשובה

סביר שתאשימי את הבן שהציץ בנערה המעורטלת

קטניפ

New member
חרדות מגבר ערום? קשיים באביונה?

לא הגזמת בכלל....
ואולי עלית על הפתרון לנשים שלא גומרות. בנות, כל שנדרש הוא להביט בגבר ערום המאונן בפרהסיה, והנה כל הבעיות תעלמנה כאילו לא היו....

Ron W

New member
לראות גבר מאונן דוחה אותך?

תעבדי על הנושא.
גברים בד"כ נהנים מצפיה בנשים מאוננות
בלי קשר לפרהסיה או בסרט או בחדר לבד.

כל גבר??

כל אישה??

אתה באמת מאמין שכל אישה שהיתה נכנסת לך ערומה למקלחת היתה זוכה לתגובה חיובית?

אותי מדליק לראות גבר שבא לי לראות מאונן. לא כזה שלא בחרתי להכנס איתו לסיטואציה הזו והוא כופה אותה עליי.

בסרט שלו

רק הוא עושה את זה (אין עוד גברים שזה הקטע שלהם), ומביטות בו בתשוקה עשר נשים מדהימות שלא מצליחות שלשלוט בעצמן ואחרי שהן מאוננות לעצמן הן מתנפלות עליו במציצה סדרתית.

לצערי אנחנו לא הורסות לו כלום

הוא ימשיך לחיות בסרט שלו ולהשתמש במונחים "פסיכולוגיים" כדי לתת תירוץ מגוחך להתנהגות תוקפנית.

אני נהנית להסתכל

על חבר שלי

וגם על שחקן פורנו בסרט שאני בחורת לראות,
עם דגש על אני ובוחרת.

קצת קשה לעקוב אחרי קו המחשבה שלך

אתה מודע לזה שסאלי בסרט כשהארי פגש את סאלי לא באמת אוננה?
היא ביצעה חיקוי ווקאלי לאיך אישה יכולה לזייף אורגזמה
זאת היתה סצנה קומית מסרט.
סביר להניח שבמציאות אכן היו מסתכלים עליה מוזר.
נשים שמאוננות חופשי זה באמת יפה להן. הן לא עושות את זה בפומבי.
עובדתית גברים לא סובלים מאלימות מינית והטרדות יומיומיות במרחב הציבורי ונשים כן.
ותתפלא, במציאות, שהיא קצת שונה מהסרט שמוקרן לך בראש, אני לא חושבת שבחורה ערומה שהיתה נכנסת למלתחות הגברים היתה מתקבלת בכזאת התלהבות.

ההערה שלך על זה שאני מגבירה את המעצורים המיניים של הבת שלי אם אני לא רוצה שהיא תיחשף להטרדות מיניות ולזין של גבר זר באוטובוס היא כל כך מופרכת שקשה להתייחס אליה ברצינות. ואחרי שכתבתי כאן משהו על זה החלטתי למחוק כי זה לא באמת שווה תגובה.

Ron W

New member
אני לא מתיימר לטפל באף אחד/ת

חקוי או אמיתי לא משמעותי יש אי שוויון מהותי ביחס לערום
של גבר ואשה בעידן הנוכחי במערב בפרט - ואתם לא מסוגלים להשתחרר
מהחרדה הפאלית
ציפית שבהתכבתות בפורום אני אוציא לך את הפחד המודחק שאותו איבר יתנפל ויחדור אליך?
לא ממש
להגיד מופרכת זה להתחבא ולהתחפר בחרדה.
שימי לך תמונה מהפסל של דוד בפירנצה אולי היא פחות מאיימת
גבר ערום שעומד בצד אפילו נוגע בעצמו הוא לא הטרדה ואם כן תסבירי לכולם כאן *למה* בבקשה.

למרות השטויות שכתבת אני אענה לך בכל זאת

יש דבר אחד מאוד חשוב שאתה מתעלם ממנו וזה בדיוק מה שהפריע לי ב"פנטזיה" הנ"ל.
אין לי שום פחד מודחק מזינים
אפילו כתבתי במקום אחר בתגובה לאותה פנטזיה, שהחוויות שחוויתי כמו שכל אישה חווה של הטרדות מיניות כולל חשיפה כזאת ואחרות, לא הותירו בי שום טראומה.
מה שאתה מתעקש לא להבין הוא
שיש תהום שפעורה בין מגע מיני שנעשה בהסכמה גם אם הוא בין זרים לבין הטרדה אלימה שנעשית בכפיה.
וכן, גם חשיפה של הזין שלך בפני אישה שלא רצתה בכך לצרכי סיפוק עצמי שלך זאת אלימות בדיוק כמו הצמדות אליה באוטובוס.
ואם אתה לא מבין למה אני יכטולה רק להצטער בשבילך ולהמשיך הלאה

קודם כל כי גבר כזה הוא מייד אייום

הוא גבר שלא מסוגל לשלוט בדחפים שלו ולהתנהג לפי הנורמות החברתיות במקום שהוא חיי בו.
זה יכול להגיע מבעיה קוגנטיבית, התנהגותית, נפשית.. בכל מקרה הוא צעד אחד מאונס. ומה לעשות וזה באינסטניקט שלנו, הנשים הפחדניות והמוגבלות שאנחנו לפחד והרתע מאונס אמיתי.

תגיד, אתה מכיר חברה בעולם (מעבר לכמה כתות מסוממות) שבהן אוננות פומבית מקבלת כנורמאלית? כי לי עולה משהו כזה לראש.

Ron W

New member
הדת אוסרת אוננות, סקסולוגים מעודדים אותה.

יפה שהבהרת שז ונורמה חברתית ותו לא (לא לאונן בפרהסיה)
אם את רואה באוננות צעד אחד מאונס הרי שאת שבוייה בפוביה פאלית והדחקת מיניות קלאסית כמו רבים/ות.
יפה שחשפת את עצמך ואשמח לשמוע אם יש כאן עוד נשים
שחשובות כי אוננות בסביבתן מאיימת עליהן כמו נסיון לאונס
האם כשגבר אוכל בשר בקרבתך הוא מאיים לנגוס בך או מצלחתך ?
כל עודהוא לא מתיז עליך (כנורמה חברתית) מה בכלל מפריע לך ?
הדיון נעשה מאוד מעניין ומפיח בשורות חדשות

אולי כי בתוך תוכך בלי קשר לנורמה, את רואה באוננות פשע? כמו דתי פנאטי שיחרף על כך את נפשו ?

אוי, אתה והפוביה הפאלית שלך

אני מפחדת ממך ולא מהזין שלך. עוד לא ראיתי זין מסתובב ברחוב לבד.
באמת לא יפריע לך אם היושב לידך באוטובוס או בקולונוע ישלוף את הזין שלו ויאונן (כל עוד שהוא דואג לא להשפריץ עליך כמובן)?

שאלתי אותך על תרבויות בעולם לא רק על תרבויות מערביות. אתה מכיר תרבות באיזה שהיא פינה בעולם מאוננות בפומבית נחשבת לדבר מקובל?
אוננות בפרהסיה היא הטרדה מינית על פי חוק וזה צעד לא גדול מאונס.

A לוןA

New member
תיקון קטן

אוננות בפרהסיה היא מעשה מגונה בפומבי, לא הטרדה מינית (ע"פ חוק)

שכנעת אותי

רק שיהיה לך ברור שאם הית מאונן לידי באוטובוס, לא הית מקבל ממני סטירה (לא היתי רוצה לגעת בך).
כן היתי מתקשרת למשטרה. שהם כבר יטפלו בך.

למעלה