הסתירות שבזבנג!

ghony

New member
הסתירות שבזבנג!

*אם אורי מראה בזבנג אישי את ההורים של הדמויות למה הוא תמיד מצייר אותן שונה? (לדוגמה:ג'ינג'י:פעם האמא עם האף המשונה ופעם האבא) *אם הרצל אוכל שיפודים כל הזמן כמו אבא שלו אז איך הוא רזה לעומת אבא שלו (המאמץ) שהוא שמן? *בזבנג אישי 2 (גילי) כתוב שהנעל של גילי אכלה את המורה להתעמלות וכך בא אבישי אך בזבנג אישי 6 כתוב שהרצל גרם לפיטורי המורָה להתעמלות ולכן אבישי מלמד! מה ההסבר הנכון? *אפילו שגרשון לא רואה טוב את זעפני הוא לא שם לב שיש לו היפופוטם מדבר במקום אישה? *זעפני עדיין בגיהנום או שהיא יצאה ממנו? *איך זה שדמויות חוזרות לחיים?מה זה פה סאות'פארק? (דוגמה:אשר מנוסר ע"י גילי בתור שרק) יש לכם עוד סתירות?

Bishnet

New member
"מטבוליזם בלעדי!"

מאיפה לקוחה השורה הזאת? אל תגיד לי! זה ממשחק המחשב הישראלי"פיפוש"!!! רגע רגע... איפה אני יכול להשיג את המוצר הנפלא הזה? מה הבעיה? פשוט מאוד גש לחנות המחשבים הקרובה לביתך, ובקש מן המוכר את חבילת המשחקים "אני פיפושאי גאה"! רק 80 ש"ח בשביל שלושה משחקים איכותיים בעיברית עם הומור מטורף! משחק קווסט בלתי מעורער!!! מומלץ ע"י 4 מתוך 5 רופאי שיניים, אהה כן, וגם ע"י אורי פינק...

תשובות ../images/Emo72.gif

*כנראה שאורי שוכח לפעמים כל מיני דברים בזבנג (כל סיפור שני ב"זבנג נטול מספר" ההורים של גל משתנים (יותר אמא שלו), מה גם שההורים של ג'ינג'י הם דמויות די שוליות בזבנג, וגם בסיפורים האחרונים שהיו איתם הם היו פחות-או-יותר אותו הדבר... * תשמע, הכובד של הגורמטים על הצוואר והגוף שלו, כבר נחשב לעילות גופנית... * כמו בראשון, לפעמים אורי שוכח כל מיני דברים שהוא רשם בזבנג. וחוץ מזה, אולי היו כמה מורים לספורט שבאו לפני אבישי? (גם בפרק שאבישי מגיע הרצל וגילי בכלל לא היו בזבנג) * אף פעם לא הוכח שזעפני היא אנושית, כך שיכול להיות שהעיינים של גרשון לא יכולות לראות אותה כמו שהיא [?] * הסיפור עם זעפני והגהנום היה "מדע בדיוני", כך שהוא לא קשור לחיי היום יום בזבנג. מה גם, שאף פעם לא הוכח שזעפני היא יצור אנושי.. *הפרקים שדמויות "מתות" בהם הם בעצם פרקי "מדע בדיוני", כך שהם לא קשורים לזבנג (לפי מה שיודעים, גילי לא גר ביער נטוש
)

למעלה